Влез

View Full Version : Подарък за човек, който си има всичко

Arlin
12-16-2013, 07:50
Здравейте! Отново се обръщам към вас за съвет. Тъй като наближават коледните празници, искам да подаря нещо наистина оригинално на приятеля ми. Засега имам една идея, която ще направя саморъчно, но не ми се вижда достатъчно, та искам и още нещо. Проблемът е, ЧЕ :
- не носи бижута - гривни, медальони....
- ще е тъпо да му подаря бонбони или някакви снимки, все едно да отбия номера...
- вино не пие, че да му подарявам бутилка със снимка наша.
- играе компъютърни игри, но всички, които иска, си ги има
- мислех си за ключодържател, но пак си мисля, че няма да го носи...
- албум на любима група е добре, ама едва ли ще го слуша при по-лесната алтернатива youtube или сваляна музика...
- книга вече му подарих за рождения ден.
- другата алтернатива е да му подаря компютърна мишка, че неговата не е много готина, ама ако искам да е хубава вървят към 120+ - тука визирам Рейзър и Стийлсириес.
- мога да му подаря нещо за планина, че обича да ходи, ама си има екипировка, освен някоя глезотия - самонадуваема възглавница или ддз.
- някоя гийк даджа, ама не се сещам каква.

Та, ако имате някакви други идеи, ще се радвам да ги споделите. :)

DisappointedDreamer
12-16-2013, 07:53
подложка за компютърна мишка?
плакат на нещо любимо? на брат ми за Коледа съм поръчала огромен плакат на ленивец, който танцува на пилон и пръска пари :Д само защото ленивците са му любими.
някакъв топъл пуловер?

Violenza
12-16-2013, 08:22
Купи си едно хубаво бельо за теб.

xXxPETYAxXx
12-16-2013, 10:42
Не мога да разбера едно - обмисляла си ключодържател, но си се замислила и за нещо, което е 120лв.? Всъщност колко си склонна да дадеш?
И с тази нагласа - ще му подаря, но няма да го носи...не знам докъде ще стигнеш.
И по-добре е според мен без каквото и да е със ваша обща снимка - това е Коледа, не годишнина.
Ще носи ли шал, шапка, ръкавици... Много харесвам момчета с хубави мъжки шалове.
Не носи гривни и бижута, така че вероятно не носи и часовници...или просто не би си купил сам?
Ако чак толкова си има всичко, можеш да го заведеш някъде.

anonymous708973
12-16-2013, 10:49
Купи си едно хубаво бельо за теб.

E, не де.
Голямо измиване на ръцете е това, ако е освен подарък, а не добавка, особено пък за личен празник.
Поне за мен...

girlwithblueeyes
12-16-2013, 11:20
Купи му билет за някой концерт или спортно събитие ако си пада по тези неща .

Може и да му подариш ексурзия до любима за него дестинация . Ама с уговорката да взема който желае със себе си .

li0n
12-16-2013, 11:59
Ама с уговорката да взема който желае със себе си .

И после да чакаме тема "Ми аз му казах да вземе който иска със себе си, ама той взе Георги, не мен.."
Аз на моя приятел ще му подаря шал и ръкавици, че все се оплаква че няма (прави ми намеци..)

Обърни внимание за какво говори по-често, какво все казва, че няма, а иска да има.

girlwithblueeyes
12-16-2013, 12:01
Ми аз нищо не мога да направя . Не е длъжен да я взима нея а който иска . Ако е тя ок хубаво ако реши да вземе приятел няма място за сърдения.

li0n
12-16-2013, 12:04
На теб едва ли би ти харесало да купиш два билета и той да вземе най-добрия си приятел.

Arlin
12-16-2013, 12:05
Подложката звучи добре. Плакат за жалост няма да стане, тъй като дели стая. Не мисля , че секс или масаж е нещо което се подарява. При мишката това и и проблемът че нямам да отделя толкова пари, затова не мога да му взема и билет за концерт. Мога да отделя 60 лева макс. Часовници не носи
Затова обмислях и гравиран ключодържател с нещо специално.

girlwithblueeyes
12-16-2013, 12:06
А защо трябва да не ми харесва ?

Ако искам да купя билет за нас двамата ще му намекна по-някъв начин .

li0n
12-16-2013, 12:08
А защо трябва да не ми харесва ?

Ако искам да купя билет за нас двамата ще му намекна по-някъв начин .

Ама защо продължаваш? :lol:

Ключодържателят е по-скоро за някакъв по-специален празник. Насочи се към нещо коледно.. Чаша, хубава топка за елха..

girlwithblueeyes
12-16-2013, 12:12
Аз продължавам ? Ти започна

Ами я си представи че купиш билет за концерт на група която той харесва а ти не пак ли ще е неприятно че не те е взел със себе си ?

Или ако той ти подари ден в СПА център направо си представям как ще се почуства ако не го вземеш .

li0n
12-16-2013, 12:18
Бутилка "Мадона" ми харесва. :D

xXxPETYAxXx
12-16-2013, 12:19
http://www.podaraci.bg/originalni-podaraci/teniska-wi-fi-detektor.html - ОМГ. :D

baby_baby
12-16-2013, 12:21
Отидете в някое романтично място Мелник или Трявна (ако сте гаджета и имате възможности де) иначе му подари билет за някъв концерт или скок с бънджи

Arlin
12-16-2013, 12:34
Тениската е много яка. :D а с бънджи вече е скачал. :(

Lucho
12-16-2013, 19:51
Отидете в някое романтично място Мелник или Трявна (ако сте гаджета и имате възможности де) иначе му подари билет за някъв концерт или скок с бънджи

Мелник и Трявна са всичко друго, но не и романтични места. Петрич е далеч по-романтично място от Мелник.

Понеже се предполага, че момчето ще я води (кара и зарежда гориво), ако живее в София и се навие да иде до Трявна и е само за едното ходене празника ще му излезе през носа. Иначе може по път за Трявна да скочи с бънджи.

anonymous708973
12-17-2013, 12:33
Не знам на колко години си бил в Трявна, но това е градче с изключителна атмосфера, да не говорим колко е роматично в 10 вечерта на центъра, когато се разнесе песента.
Ако си с любимия човек, и Перперикон ще ти се стори романтичен.

Oldschool
12-17-2013, 15:06
Странен въпрос, по принцип казвам, че подарък през форум не можеш да избереш, но тук има по-конкретни запитвания и даден бюджет. Мога да ти помогна в избора на мишка, щом той играе игри и не е задължително да е 120+ лева за нещо от рода на Razer (които смятам, че са боклуци). В момента в озон.бг имаше промоция на едни мишки roccat и за 80 лева можеш да вземеш Savu + подложка, което е добра оферта, а и самите мишки са доста високо качество.

Друг интересен момент е с диска на любима банда - тук вече е малко по-сложно, защото не се знае какво точно е отношението на човека към музиката. Аз примерно обожавам музиката и се радвам винаги, когато получа диск или винил на любима банда и си попълня колекцията, а пак да си ги слушам на мп3. Но не всички са така...

gamblerpimp
12-17-2013, 17:12
луканката е универсален подарък

Lucho
12-17-2013, 17:22
Не знам на колко години си бил в Трявна, но това е градче с изключителна атмосфера, да не говорим колко е роматично в 10 вечерта на центъра, когато се разнесе песента.
Ако си с любимия човек, и Перперикон ще ти се стори романтичен.

А ако ти кажа, че съм (бил) там по-често, отколкото предполагаш? Коментирам неслучайно.

По това време на годината в 10 вечерта е страхотно (без сарказъм) - 1-1,5 метра сняг (даже и повече понякога).

Честно казано едни истински романтици не биха пропуснали пътуване Трявна - Габрово - Казанлък в посочения час и условия - ето ви идея. Ако сте по-големи романтици опитайте същия маршрут, но с влак от Трявна и пак по същото време и условия.

За Мелник не разбрах какво му е романтичното. Въобще 'айде някой да дефинира що е това "романтично населено място", за да не си задаваме отговори вместо въпроси.

NeutralMilkHotel
12-17-2013, 17:26
Автоматичен нож с интересен дизайн е необходимост на всеки мъж, пък какво да говорим за мъж-планинар?

Щом сте заедно, нещо ползено е добра идея. Виж какво си няма - я, нощна лампа, я халат, чехли, слушалки, термос и т.н....Не е най-романтичното нещо на света, но е практично и комфортно. Пък от там нататък като е нещо качествено с готин дизайн няма как да не се хареса.

DarkTemplar
12-17-2013, 17:28
Подари ми някоя венерическа болест, гаранция, че дълго ще го помни.

anonymous708973
12-17-2013, 19:25
А ако ти кажа, че съм (бил) там по-често, отколкото предполагаш? Коментирам неслучайно.

Може би затова не ти се вижда романтично.
Не визирах атмосферните условия, а традицията с песента, лично на мен ми е безкрайно мило.

shades
12-17-2013, 22:48
купи му един спайдърко или колд стиил фолдър :smt023

shades
12-17-2013, 22:49
има и модели около 100лв по бюджетни няма да са толкова добри но за начинаещ става