Влез

View Full Version : Омръзна ми!!!

fhhjgfhusgfui
12-16-2013, 14:36
Здравейте. Момиче съм на 15, в 8 клас.
Има едно момиче в моя клас , което ми е по- близка приятелко от другите ми съученички в класа. Вече започвам да се съмнавям до колко ми е приятелка всъщност.
Тя харесвам момче от класа ни и понеже е много срамежлива, а искаше да го заговаря, аз я окуражавах, "побутвах" я и много и помагах, относно това какво да говори.. много си пишехме за това момче, тя ме питаше какво да му пише.. и още го прави.
Винаги съм гледала да съм добра, да и помагам с каквото мога. Но когато аз имах така да се каже проблем с момчете, което харесвах, тя с нищо не ми помогна или не правеше това, което аз очаквах от една добра приятелка. Преодолях това без нея.
Всеки ден си пишем по скайп и фб, постоянно ми се оплаква, разказвами какво се случва с приятелите и и какво я терзае.. така да се каже. Успокоявам я и така. Но имам чувството, че ме взима за отдушник. (Аз не и споделям, по очевидни причени.)
Пише ми само и единствено, ако иска да ме пита нещо или да сподели. Или ако аз и пиша, питам я кво прай, тя отговоря и дори не се интересува как съм, кво прая.. нищо. Не знам, но аз поне от малко любезност, ще попитам другия. За мен е странно.
Вече смятам пак като ме пита какво да му пише и вместо аз да и давам 2153536 теми за дълъг чат, просто няма да и отговарям, защото не искам тя да ме търси само когато има нужда или просто скучае и няма какво да прави.

Котка.
12-16-2013, 15:19
Явно говорите на различни езици.Остави я щом ти е писнала.

BlackEyedPeas
12-16-2013, 16:23
Просто тя има различна представа за "близка приятелка". Не може всички да са еднакви.

Mirrela.
12-19-2013, 11:21
Може би трябва да поговориш с нея.Да и кажеш,че не ти е приятно само ти да се интересуваш от нея,а тя пет пари да не дава за теб.Такива егоистки наизуст ги знам.

weheartiit
12-19-2013, 12:12
Много познато.Колкото и да говориш с такива хора за отношението им,
няма да го вземат навътре,най-много да се държат по-добре 2-3 дена
и после всичко ще си е постаро му .

fUcKsMiLe
12-19-2013, 12:14
Аз бих се отдалечила и дори бих прекъснала "приятелския" контакт с този човек. За мен това не е приятелка, а очевадно е, че не е и за теб, така че не знам защо се занимаваш с нея. Намери си приятелка, на която да можеш да споделяш и да се интересувате една от друга. То е ясно, че приятелството не минава без облаги от другия човек, но тая поне малко по-учтива, по -любезна да е към теб. Какво отношение, уау. Но пък защо се учудвам, голяма част от "приятелите" са такива.