View Full Version : Побърквам се..
3auko bauko
12-16-2013, 15:24
Здравейте,проблема ми е ,не е толкова проблем ,той е след свършен факт,просто ми е ужасно,егото ми е супер наранено ,не искам да казвам на приятелите си ,а просто ми е кофти и трябва да кажа на някой.Преди 1 месец се запознах с момиче,което харесах от първия момент,толкова красива,с една прекрасна усмивка и просто я исках.Приятелка ,на моя приятелка и още веднага почнахме да си говорим много,цяла нощ прекарахме в разговори.Излязохме и на следващия ден ,прекарахме го пак заедно говоря буквално целия ден ,от сутринта до другата сутрин,нямаше секс ,просто все едно се познавахме години наред,говорехме си толкова много и нещата се случиха.Бяхме заедно,бях изключително щастлив,защото тя е наистина изключително красива и свястна.Прекарвахме всеки един момент заедно,но нейната приятелка тоест общата ни приятелка не знаеше,момичето ме помоли нищо да не й казвам.Аз се съгласих,тя не знаеше за нас,миналата седмица на 8ми бях нали да празнувам ии се видях с това момиче ,общата ни приятелка и просто бях пил доста и й казах,при което тя каза,че е подозирала и се заговорихме и се оказа,че това момиче супер много ме лъже ,но аз просто не исках да го повярвам ,говорих с нея и тя ме убеди,че другото момиче лъже,защото било влюбено в мен,някакви много големи филми станаха,аз съм на 22 години,приятелката ми на 19 ,другото момиче на 20,не сме деца,но много ме забъркаха.И аз като най-големия идиот реших да игнорирам общата ни приятелка ,за да бъда с момичето по което съм луд.Нещата си вървяха супер ,бях изключително щастлив,но преди 2-3 дни започнах да я питам къде ще е за празниците,дали иска да сме заедно на Нова Година и тя каза ДА ЕСТЕСТВЕНО ,но после измрънка нещо,че ще е с нейните приятелки ,после друго оправдание и все се оправдаваше и избягваше темата.. тя е от Варна,но учи тук в София и аз й казах,че няма проблем и бих дошъл във Варна само за да бъда с нея.Ама не спираше всеки ден с различни оправдания при което снощи имахме среща към 8 ,аз бях се събрал с мои приятели в едно заведение и бях пил малко алкохол повечко,тя дойде и ми каза да се кача в колата,да ме видела за малко и щяла да си ходи и по-късно ще се видим ,че имала работа.Аз отидох при нея,бях супер весел щастлив,радвах й се ,но започнах да настоявам защо не иска да бъдем заедно по празниците,при което тя каза,че ако ми каже ще се скарахме,ще ме разочарова и нямало да й се обадя повече.Казах й ,че няма как да се случи това,че съм луд по нея и искам да сме искрени ,че я харесвам много и искам да сме заедно.При което тя каза "Не съм точно сама",.. имало друг във Варна,който също учи в София,но сега си е там .. при което стоях потресен не знаех какво да кажа .. казах само "Супер,все пак излизаме от скоро заедно,ти си си преценила ,да е така " .. какво можех да й кажа,за секунди ми се обърна всичко ,имах чувството ,че ми се пръсна сърцето .. гледах я с такова разочарование ,, тя ме погледна и ми каза 'никой не ме е гледал ,толкова разочаровано, съжалявам ,държа на теб искам те' ,, аз само й казах,че ме чакат приятелите и ще се чуем по-късно.. и си тръгнах.Влязох в заведението и се напих супер много,беше ми ужасно,целия треперех,всичко е било лъжа.. обадих се на общата ни приятелка и й разказах всичко .. тя ми каза,само "казах ти " .. с "приятелката ми " нищо не стана,аз й звънях тя не ми вдигаше ,писах й и тя ми каза,че съжалява много за всичко .. аз й казах ,че няма представа колко излъган и унижен се чувствам и че не искам повече да ме търси,че това е всичко и нека е щастлива с новия си .. Това се случи към 2 сутринта снощи ..изтрих я отвсякъде,нямам й номера даже.. чувствам се ужасно,видях се с общата ни приятелка преди малко ,говорихме доста и тя ми каза,че онова момиче й е казало днес,че с мен не й е било важно .. и така нататък.Егото ми е смазано,не мога да осъзная защо го направи побърквам се и не знам какво да направя .. иде ми да я съсипя ,но не съм такъв .. не съм хлапее ,но ми е зле .. Ох мерси на всички ,,които прочетоха.
nepowtorima
12-16-2013, 15:58
Нормално е да се чувстваш така! Успокой се като за начало..
Виж.. добре си постъпил, че си изключил от всякъде това момиче. Не заслужава повече твоето внимание! А щом е и казало тези неща - забрави за нея повече. Не си позволявай да и проговориш въобще!
Ти изглежда си свястно момче, което има нужда от истинско и хубаво момиче, а не от човек който те разиграва. Щом си има друг - нека си е при него. Ти ще си продължиш, колкото и да ти е трудно! Просто излизай повече с приятели, прави нещата, които те правят щастлив .. не мисли много за това. Живей си живота! Едно такова момиче по-малко, ти е в пъти по-добре!
BlackEyedPeas
12-16-2013, 16:21
Ти пък и ти само за 1 месец и вече са те завъртяли на пръст. Сигурно с други за 5 дена най-много и ще си хлътнал.
3auko bauko
12-16-2013, 16:36
Принципно не съм такъв,винаги съм силно незаинтересован от жените и не ги приемам на сериозно.Но това момиче наистина за 5 дни ми обърна всичко,ние в продължение на 1 месец не сме се разделяли за повече от 3-4 часа.. постоянно бяхме заедно.. всичко се случи толкова бързо.. липсва ми ,ужасно се чувствам ,толкова предаден .. всичко е било лъжа,всяко нещо ,което ми е казала е било лъжа.. как да го приема ..
xXxPETYAxXx
12-16-2013, 17:06
Не съм сигурна дали и при други хора е така, но поне при мен, ако нещата започнат толкова спонтанно и бързо започнат да се развиват, приключват също много бързо.
Ще ти мине с времето, просто не я търси, но не започвай и да търсиш начини да ѝ го върнеш - това е тъпо.
justaperson35
12-16-2013, 17:31
охо .. явно и твоята история е като моята.Това момиче не е ценило нито теб,нито любовта ти към нея :/ често се случва.. мога да ти пожелая само успех и дано си намериш някоя,с която ще се цените и обичате взаимно. :) А за да я забравиш по-лесно просто излизай повече с приятели,ходи по партита,рожденни дни примерно и т.н. или пък ако спортуваш нещо още по-добре :) хем ще имаш някакво развлечение.Най-важното е да се опиташ да спреш да мислиш за нея и не я търси (естествено ако си решиш я търси.. аз само те съветвам ) :) успокой се малко.. ще намериш някоя милиони пъти по-красива,мила и умна ..
HollyGolightly
12-16-2013, 17:48
Ще ти мине, просто имаш нужда от време. Както ти казаха, не се опитвай да поддържаш контакт с нея, според мен постъпката и е долна и не може така да се държи с човек, на когото определено му пука за нея. За напред поне ще знаеш, да се вслушваш в съветите на по-близките ти хора, понякога отстрани нещата се виждат по-добре, особено когато присъстват и чувства.
а и нали знаеш,ние жените сме като змии и то лакоми ;х ако си имаме мъж/приятел не можем да се задоволим само с него,а искаме още и още
Говори за себе си!
3auko bauko
12-16-2013, 19:29
Любов към нея не съм имал,всичко почна на шега,защото не знам откъде имам кофти слава,че не се задържам с едно момиче и че едва ли не съм някакъв вид женкар.Не знам,като цяло защо така ме говорят,та аз от 16 годишен съм в някакви сериозни връзки ,по две три години,но както и да е.Правил съм грешки това момиче знаеше,за миналото ми и наистина ме ревнуваше,защото имам доста приятелки,но през този 1 месец,не съм помислял за друга и не съм бил с друга.Тя не вярваше ,не знам очаквах между другото да ми се обади цял ден.. и да каже,че съжалява и че ме иска и т.н.. но явно наистина не съм значел нищо за нея.Ще мине естествено,че трябва време до края на месеца ще съм супер,но сега се чувствам like shit.. :)
desi89005
12-16-2013, 19:33
Не заслужава даже да мислиш за нея! Имах подобен случай, но при мен беше много по-брутално.. Ужасно много време не спирах да мисля за него. При мен е малко по-трудно, защото се появява в живота ми отново и отново. Започни да излизаш, спортувай, разсейвай се и най-важното - запознай се с нови хора ! Старата любов се забравя с нова.
HollyGolightly
12-16-2013, 20:55
Ами да, то обикновено най-ревнивите се оказват именно тези, с двоен живот. Независимо дали си я обичал или не, привързал си се, а тя е постъпила нечестно спрямо теб и спрямо другият си приятелят.
Авторе, напълно те разбирам. Играх си над месец за едно момиче, а то ме лъжеше толкова много....и не само мен. Не стига, че сам видях истината, тя пак ме излъга и пак се хванах. Урок научен!
psychopath
12-16-2013, 22:30
Дръж фронта, не се занимавай повече с нея и всичко ще е точно.
baby_baby
12-17-2013, 14:28
Подължавай напред и не се занимавай повече с нея
Oldschool
12-17-2013, 14:57
Всъщност правилно си написал, че егото ти е наранено, а това поне минава бързо. Следващия път обаче е редно да не забравяш нещо важно, когато по-близък човек ти казва, че новата ти "свалка" не е читава - пробвай да повярваш, а не заслепен да отхвърлиш предупрежението на този човек. Това е много често допускана грешка, защото отказваме да повярваме на някой, който ни е по-близък и го отблъскваме от нас, което наранява него, а после тичаме обратно, за да се жалваме от това, което той ни е предупредил, че ще стане.
3auko bauko
12-17-2013, 15:34
Да,но тя и тази близката ми приятелка ,аз много добре виждам ,че тя има нещо към мен,просто не е мой тип момиче и за това не й повярвах,мислех си ,че нарочно го правеше и ми говореше такива неща ..
Всъщност се обадих на това момиче,просто не издържах,отидох до тях,тя цял ден учела,че имала изпит други ден и поговорихме ,тя не можеше да ме погледне в очите,аз говорех през повечето време,казах й ,че я искам,че се надявам да ми каже,че няма друг и че е лъжа и се е избъзикала ,че се чувствам ужасно и тя ми каза "Хайде,бе ти си господин"Мога да имам всяка" ,аз не съм ти чак толкова важна,просто те е яд и съм ти наранила голямото его,след 5 дни няма и да се сещаш за мен,ама ако нещата продължават както до сега,аз ще съм наранената ,защото ще ти омръзна и ще ме нараниш,затова реших още в началото да приключим нещата,за да не ме нараниш после." .. при което стоях като ударен от камион ,не знаех че тя мисли за мен по този начин,че има такова мнение и тя за мен .. та аз толкова се старая да се променя,да не съм същия както преди,правил съм грешки,наранявал съм доста момичета,но .. наистина я харесвам и я искам.. каза,че ще ми се обади по-късно ,защото имала да учи и съм я разтройвал ,, искам я мамка му ,, кофти ми е .
Oldschool
12-17-2013, 15:40
Иска я егото ти, господинчо..
Но ако искаш продължавай да тичаш по нея, де... това вече си е твой проблем, така лъскаш нейното его.
iliankata_113
12-17-2013, 17:51
А бе Заико и аз сам влюбен в едно момиче но незнам да ли ме харесва...............
iliankata_113
12-17-2013, 18:00
А бе Заико и аз сам влюбен в едно момиче но незнам да ли ме харесва...............
3auko bauko
12-17-2013, 18:20
Въпроса не е ,че тя не ме харесва ,а че я е страх от мен .. и от начина по който я карам да се чувства ,че е уязвима и ,че не иска да се влюби в мен,защото съм щял да я нараня..
Нямаш топки и си й станал ПРИЯТЕЛКА.