Влез

View Full Version : Сън или нещо повече...?

MsBonbon
12-17-2013, 22:19
Снощи сънувах нещо много странно...за първи път сънувам нещо толкова реалистично. Такам аз съм обвързана и се чувствам идеално в тази връзка,но снощи сънувах приятел който не съм виждала от почти 6 месеца,защото замина да учи.Между нас никога не имало нищо повече от познанство,но преди да замине разбрах,че ме е харесвал.В съня ми се срещнахме на по кафе..у нас и двамата бяхме с ясното съзнание че сме обвързани и това което ще направим си е чиста изневяра не можещата да бъде оправдана.Но въпреки това се нахвърлихме един върху друг ,за миг останахме без дрехи..за първи път в такъв сън виждам цялото тяло иии въобще всичко случващо се...усещах парфюма му,допира му дори топлината му.Дори обещах да не го драскам с нокти,за да не разбере приятелката му а накрая си обещахме че ще повторим скоро време.Та това само сън ли беше или беше и скрито,неосъзнато желание,как така след 6месеца без да се видим,чуем или дори пишем аз се сетих за него..иии защо изневерих съзнателно марак и в съня си...Просот съм объркана и ми е интересно вие какво ще кажете...

HollyGolightly
12-17-2013, 22:46
Това е просто сън, колкото повече време и смисъл му придаваш, толкова по-объркана ще се чувстваш. Не го приемай като знак от съдбата или неизживяно желание.

AKJSDHLX
12-18-2013, 06:27
винаги когато сънувам нещо странно, което не може излиза от главата просто проверявам в съновник, за да се успокоя.Някои хора казват, че сънищата са подсъзнателните ни желания, но аз не вярвам в това.Успокой се, било е просто сън:)

Oldschool
12-18-2013, 06:32
Просто сън, който не значи нищо, но все пак тия дни прави повече секс с приятеля си и ще видиш, че ще се почувстваш по-добре. Естествено, можеш и да се вкараш в разни филми и да преебеш всичко, но подобни сънища са нормални.

ACrimeNovelist
12-18-2013, 06:49
О, много интересно.
Това, че ходиш с някого не означава, че другите са спрели да са атрактивни. Съвсем нормално е от време на време да ти се иска да изпраскаш някой произволен. В сънищата си хората не са съвсем с всичкия си. Аз бих казал, че е все едно когато съм пиян. Пък и ако го има самото осъзнаване на съня е по-лесно да вършиш разни работи. В действителност, едва ли би изневерила.
Друг е въпросът, че колкото повече хора те харесват, толкова по-добре според подсъзнанието ти. Това, че ходиш с някого, не означава, че не искаш всички други да си падат по теб. А, когато знаеш, че някой те е харесвал, но после е изчезнал... Сигурно на подсъзнателно ниво се чудиш дали не си изгубила някой, който те харесва и възприемаш това като грешка.
Какво бих направил аз (не го прави, ако не ти харесва):
1. Бих писал на онзи, който е зачезнал преди 6 месеца. Целта е да проверя дали пък наистина нямам някакво желание към него. Ако се окаже, че имам тогава ще му мисля. Просто, на първо място, няма да потискам емоциите си.
2. Кажи на твоя приятел. Интересна тема за разговор е. И от него се очаква да те разбере. Няма място за ревност в тази ситуация.

MsBonbon
12-18-2013, 07:33
Идеята да му пиша и на мен ми хрумна и най-вероятно ще го направя,но да кажа на приятеля си едвали...няма да го приеме като просто сън,в началото понеже аз разбрах седмица след като тръгнах с него,че въпросния ме харесва много се карахме точно заради него защото той ме търсеше от време на време а приятеля ми ревнуваше ужасно много та сега да му кажа ей помниш ли .... ,онази нощ сънувах че правим секс ммм не мисля че ще разбере

HollyGolightly
12-18-2013, 07:44
Не казвай на приятелят си, поне аз си мисля, че е супер глупава постъпка. "Мило, снощи сънувах как ти изневерявам с Петкан" определено няма да стане интересен разговор от това, особено след като сте имали спречквания заради същият в миналото. Нищо чудно и той да го приеме като "знак от съдбата" или намек от твоя страна, че имаш известни чувства към момчето.

dimsito94
12-18-2013, 08:27
Абе провери какво значи в съновник и не се главоболи аз така правя

baby_baby
12-18-2013, 14:04
Просто сън

ACrimeNovelist
12-19-2013, 08:42
Когато не коментираш проблемите, те имат свойството да стават по-големи.
Когато му споделиш, освен гореописаното ще станат и тези неща:
1. Той ще си мисли, че си по-откровена и честна
2. Ще си помисли, че имаш някакви притеснения за здравината на връзката ви (загриженост и полагане на усилия - много хубаво)
3. (Произтича от второто, но не е сигурно) Ще те държи по-близо до себе си от страх да не те изгуби (хубавото свойство на ревността ;) ).

DarkTemplar
12-19-2013, 08:49
Когато му споделиш, освен гореописаното ще станат и тези неща:
1. Той ще си мисли, че си по-откровена и честна
2. Ще си помисли, че имаш някакви притеснения за здравината на връзката ви (загриженост и полагане на усилия - много хубаво)
3. (Произтича от второто, но не е сигурно) Ще те държи по-близо до себе си от страх да не те изгуби (хубавото свойство на ревността ;) ).
Всичко изброено от теб звучи много хубаво, но това важи за някакъв "идеален тип" отношения. В конкретния случай авторката по-скоро ще си създаде проблеми с гаджето (особено щом и преди са имали конфликти заради въпросния приятел), у него ще се зародят съмнения и несигурност, които ще си излива върху нея, съответно ще има напрежение в отношенията им, въобще едва ли ще има положителен ефект. Идеализмът е нещо хубаво, но не винаги върши работа.

ACrimeNovelist
12-19-2013, 08:52
Не е кой знае какъв идеализъм. Крепи се на това, че най-важното за една връзка е откровеността и разбирането.

dimsito94
12-19-2013, 09:40
Не е кой знае какъв идеализъм. Крепи се на това, че най-важното за една връзка е откровеността и разбирането.

Подкрепям те!
Под добре да си честен с човека до теб,а не да прикриваш.Като прикриваш нещата остават в теб,а нали любимия човек трябва да знае проблемите,радостите,какво те измъчва и какво те прави щастлив....

Oldschool
12-19-2013, 09:43
Откровени глупости, които могат да бъдат написани само от някой, който не е имал сериозна връзка.

DarkTemplar
12-19-2013, 09:43

Подкрепям те!
Под добре да си честен с човека до теб,а не да прикриваш.Като прикриваш нещата остават в теб,а нали любимия човек трябва да знае проблемите,радостите,какво те измъчва и какво те прави щастлив....
Мда, ревниво гадже и откровеност от подобен характер се съчетават идеално. ;)

xXxPETYAxXx
12-19-2013, 09:55
А със сегашния ти приятел чувстваш ли се сексуално задоволена?(Нямам предвид дали всеки ден правите секс, а дали наистина сексът те удовлетворява, много различни неща са)

Може съня ти да няма нищо общо с въпросното момче, а просто да чувстваш незадоволство в секса и подсъзнанието ти да реши да си набави разнообразие. А е бил точно този, защото си разбрала, че те е харесвал.

julian8787
12-19-2013, 12:20

И аз мислех по същия начин, но сега и по друг. Проблемът за моралната честност, мисля, че не подлежи на рационализации. Ти изхождаш от позиция на сгрешил в любовта. Изискваш от себе си да признаеш, а към другия поставяш очаквания да те разбере, готовност за диалог, а най-после и прошка. Коя съвест успокояваш — разбира се — своята. Хвърляш истината върху другия, а както знаем: „Истината е операция без упойка“ по Дънов. Не следва ли да казваме истината само на онзи, който може да я понесе? Аз не бих рискувал, бих пощадил другия човек, ако знам, че ще изживее изневярата тежко. Изповядвайки себе си, личността се противопоставя на личността, пред която го прави. Сблъсква се с различни потребности и убеждения. В този смисъл потулването на истината, ако може така да се каже, е разбираемо.

Това е вярно, но с едно малко уточнение, а именно — с кого. Разговорът с всеки човек е едно уникално преживяване. Общуването с всеки човек има индивидуални граници. Разбирането в една насока не изключва неразбирането в друга, не изключва дори конфликта. Например, на този мой приятел мога да споделя проблемите относно сексуалния си живот. Той ще ме разбере, ще ми даде съвет и ще уважи моето морално достойнство, ще ме приеме такъв, какъвто съм. Споделянето не е задължително да се прави със съпруга/та.

,как така след 6месеца без да се видим,чуем или дори пишем аз се сетих за него.
Човешкият мозък не може да създава лица. Образите в сънищата са на реално съществуващи обекти, които сме срещнали през нашия житейски път. Тоест не бива да се тълкува буквално, че имаш чувства към въпросния приятел. Или, да кажем, моят баща искаше да ме убие насън, което е абсурдно. Сънищата, извън контекста на твоя, изразяват вътрешните напрежения на човека. Подсъзнателни страхове и фантазии излизат наяве.

MsBonbon
12-19-2013, 14:40
А със сегашния ти приятел чувстваш ли се сексуално задоволена?(Нямам предвид дали всеки ден правите секс, а дали наистина сексът те удовлетворява, много различни неща са)

Може съня ти да няма нищо общо с въпросното момче, а просто да чувстваш незадоволство в секса и подсъзнанието ти да реши да си набави разнообразие. А е бил точно този, защото си разбрала, че те е харесвал.

Ммм да в това отношение нямаме проблеми ;)

ACrimeNovelist
12-20-2013, 07:22
Мда, ревниво гадже и откровеност от подобен характер се съчетават идеално. ;)
Е, сега защото съм на страната на пълното споделяне тръгнахте да казвате, че не съм имал сериозно гадже и съм ревнивец.
Не минавайте на лична основа!
Пък и не е вярно. Както казах в началото, любовта към един не означава, че всички други са спрели да са атрактивни. Съвсем нормално ми се струва тя като види или се сети за някой човек от улицата да иска да го изчука. То не е лошо и в никакъв случай не е изневяра. Мисля си, че ако приятелят й е обективен, би трябвало да разсъждава по същия начин. Тогава споделянето на подобно нещо е освобождаване от напрежението, но в никакъв случай признаване на прегрешение. То е като да си споделяш сексуалните фантазии със своя партньор. Забавно и определено ви сближава.

Oldschool
12-20-2013, 08:20
Глупости,

а и в една сериозна връзка е хубаво да си имаш и едно "лично пространство", каквото например са сънищата. И понеже бе споменато, че потребителката вече е имала проблем с ревността на гаджето си, то подобно признание не би се разгледало като "споделяне и некриене на нищо във връзката", а ще предизвика проблеми. Дори и да не са веднага, то момчето може да си помисли, че има проблем с него и неговата мъжественост и куп други неща.
Това със споделянето на всичко е пълна глупост.

Light_Dreamer
12-20-2013, 08:58
Спокойно, само сън. Преди месец сънувах, че аз и най-добрият ми приятел, който го познавам от супер много време и е с 2 години по-голям, излизаме на първа среща ииии натам по-добре да не разказвам...
Бях се изплашила като теб, докато една приятелка не ми би два шамара и ми каза, че това са глупости. Не мисли повече за това, за да не се вкараш в някои филми. ;)

DarkTemplar
12-20-2013, 09:15
Е, сега защото съм на страната на пълното споделяне тръгнахте да казвате, че не съм имал сериозно гадже и съм ревнивец.
Не минавайте на лична основа!
Не визирам теб и личния ти живот, изобщо не сте тема на дискусия в темата. Ревнивото гадже е това на авторката. Разбирам за кое споделяне и откровеност говориш, но ти убягва тънкия момент, че те не винаги са уместни и често биват изтълкувани напълно грешно от човека до теб.