Влез

View Full Version : има ли проблем?

wolffire
12-17-2013, 23:16
значи аз съм момче на 14 години и харесвам едно момиче, проблемът е че тя е на 15 и е малко по-висока от мен. та въпросът ми е дали да се опитвам? ии дали имам шанс? а и ме е страх че ако я поканя на среща тя ще ми откаже и това ще преебе и приятелството ни? хелп!!!!

HollyGolightly
12-17-2013, 23:20
а и ме е страх че ако взривена на среща тя ще ми откаже и това ще преебе и приятелството ни?
определено ако я взривиш по време на среща, ще развалиш приятелството ви

Сега сериозно, мислиш ли, че тя има някакви симпатии към теб или просто те има за приятелче? Ако мислиш, че не е безразлична, просто я покани да се видите, поговорете и така, ако ли не, няма особено голям смисъл.

ForzaFelipe
12-17-2013, 23:30
Това, че е по-висока от теб или че е по-голяма от теб не е проблем. Проблема е дали те харесва и тя или дали би те харесала като нещо повече. Ние тука няма как да го знаем, ако не се разровиш малко. Подпитай я елементарни неща, има ли си приятел, търси ли връзка, ала бала...Прави и комплименти, хващай я за ръка, прегръщай я и й покажи, че имаш чувства към нея. Ако те реже, ясна работата, но ако ти отвръща поне малко, намери начин да разбереш дали иска нещо по-сериозно от приятелство. Използвай въображението си. Разбери какво мисли тя, ако не можеш сам да разбереш дали те харесва използвай най-лесния детски начин. Кажи на някой познат да я пита за теб... Ти си.

xXxPETYAxXx
12-18-2013, 05:19
Няма как да знаем какво би направила тя. Аз лично не бих тръгнала с по-малък от мен и по-нисък от мен. Просто това са ми едни от основните критерии, но пък има хора, за които това не е проблем. Можеш да я заговориш, нещо от сорта на "как си представяш идеалното гадже" или нещо такова.

baby_baby
12-18-2013, 14:03
Покани я да излезете де ние не може да ти кажеме дали имаш шанс с нея това само тя може да ти каже

GALIN_KAL4EV_RELEFA
12-18-2013, 14:05
baby_baby обичам те ти за мен си наи шлатката

MsBonbon
12-20-2013, 20:38
Като гледам,че форума е пълен с толкова момчета оплакващи се,че харесвам момиче,коеот им е приятелка а те искат нещо повече почвам да се чудя колко от моите приятели се чувстват така спрямо мен или спрямо някоя друга приятелка :Д

Marseille
12-20-2013, 21:03
Като гледам,че форума е пълен с толкова момчета оплакващи се,че харесвам момиче,коеот им е приятелка а те искат нещо повече почвам да се чудя колко от моите приятели се чувстват така спрямо мен или спрямо някоя друга приятелка :Д

Ще ти се нали? Отговора е николко, ха-ха.