Влез

View Full Version : Дълъг секс ?

bebeto__
12-19-2013, 21:33
Здравейте , въпроса ми е повече към момичетата , но и мъжката част може да се включат .. Та въпроса ми е дали обичате дългия секс ? Лично аз го МРАЗЯ ако искате ми вярвайте просто не мога да издържам . 10-15 мин макс после изобщо не ми е хубаво и общо взето не усещам много много ... А докато чакам момчето да свърши направо откачам .. Иска ми се да хвана и да го избутам , но си седя там права се че ми е хубаво и чакам с нетърпение момента :д не знам възможно ли е нещо да има или ддз :д Момичета при вас как е ? :D

SonataArctica
12-19-2013, 21:36
Говори с момчето за това.

bebeto__
12-19-2013, 21:38
То не става въпрос за определено момче , а като цяло ... Обичам 5 -10-15 мин , с някои които свършват по -бавно не ми е хубаво просто...

DarkTemplar
12-19-2013, 21:40
Ами тогава си намери някой 5-минутковец и всичко ще е окей. Има доста такива мъже.

bebeto__
12-19-2013, 21:43
Ами тогава си намери някой 5-минутковец и всичко ще е окей. Има доста такива мъже.

то не е това въпроса принципно , само питам мацките при тях как е :д

DarkTemplar
12-19-2013, 21:45
Досега се изказваше така, сякаш точно в това е проблема/въпроса. Как да е при мацките - при всяка е различно.

Макар че като се замисля, най-често срещан е Мечо Пуховския сценарий - "колкото повече, толкова повече". ;) Познавам жени, които си казваха, че ако има как 24/7 да (им) е вътре, ще е истински рай. 8-)

AliceSw
12-19-2013, 22:31
абе...зависи като цяло...повече от 20-тина минути вагинален секс без спирка не ми е окей, обаче при смени с орален, игрички и тн, нямам против да откарам и 2 часа

djipsito
12-20-2013, 21:28
Да, зависи като цяло с кой си лягаш. Или поне при мен е така. Случвало ми се е тва, което описваш. Щото момчето не ме привличаше толкова.

Иначе ако е някой, който знае кое, как и ме привлича... искам го нон-стоп надървен и в мен.

Fisherman
12-20-2013, 21:56

добре бе няма нужда да се хвалиш

Fisherman
12-20-2013, 21:58
Досега се изказваше така, сякаш точно в това е проблема/въпроса. Как да е при мацките - при всяка е различно.

Макар че като се замисля, най-често срещан е Мечо Пуховския сценарий - "колкото повече, толкова повече". ;) Познавам жени, които си казваха, че ако има как 24/7 да (им) е вътре, ще е истински рай. 8-)

говорил си с петкана от месарницата на ъгъла и тя ти е разказвала за 70та година кво е било тва не означава,че и сега нещата стоят така

xXxPETYAxXx
12-21-2013, 06:42
Не обичам дългия секс. Ако свърша веднъж след това не ми харесва да продължавам да правя секс още много. Ако не успея да свърша ще ми се иска все още, но пак няма да е за прекалено дълго.

Като цяло за това трябва да говориш с партньора си. Много момчета могат да свършат и на 10-та минута, но се стараят да издържат по-дълго, защото си мислят, че на момичето ще му хареса повече.

chushkopek
12-21-2013, 09:27
По нейни думи, след час някъде вече не е толкова яко. Иначе както каза алис, ако се редуват нещата може цяла вечер.

Rabalka
12-22-2013, 09:09
Аз пак обичам всичко в секса да е далго :lol:

Лилаво_дупе
12-22-2013, 09:38

За теб не се съмняваме, Шибалке.

Rabalka
12-22-2013, 09:40
За теб не се съмняваме, Шибалке.

Ся кво като ти отказах да ме ебеш и ште ме преслеваш в всяка тема ли :lol:

Лилаво_дупе
12-22-2013, 09:51
Ся кво като ти отказах да ме ебеш и ште ме преслеваш в всяка тема ли :lol:

Как ня'а дА тА прИследам, ма, такОв фИнумен изпускА ли сА? :Д

CalledByTheDeath
12-22-2013, 09:53
Ковра!

seek&destroy
12-22-2013, 17:39
Лично на мен ми е супер досаден и отегчаващ най-вече. Проточи ли се повече от 15мин, мислите ми са само "КОГА ЩЕ СВЪРШИ НАЙ-НАКРАЯ", "колко още" и т.н. Побърквам се и не издържам, нервирам се, протривам се, става ми гнусно... и със сигурност не е лигавщина.

xPafx
12-22-2013, 17:51
абе...зависи като цяло...повече от 20-тина минути вагинален секс без спирка не ми е окей, обаче при смени с орален, игрички и тн, нямам против да откарам и 2 часа
this.

sweetka_96
12-22-2013, 18:24
Не обичам дългия секс. Ако свърша веднъж след това не ми харесва да продължавам да правя секс още много. Ако не успея да свърша ще ми се иска все още, но пак няма да е за прекалено дълго.

Mxм.

NeutralMilkHotel
12-22-2013, 19:42
Зависи на к'ви наркотици съм. :)

pipoto
12-22-2013, 19:46
Абе кво се правите бе - нали ако някой свърши за по-малко от 20 мин ще го разнасяте като лош любовник. Евала на тея къде си казаха истината...

Баща Ти
12-22-2013, 20:07
Като гаджетата ви свършват бързо, казвайте им да опят главата в лидокаин и после да слагат капута.

NeutralMilkHotel
12-22-2013, 20:19
Като гаджетата ви свършват бързо, казвайте им да опят главата в лидокаин и после да слагат капута.

Хах, не се бях сещала...Щях да си спестя доста усилия с това, но аз просто ги убивах - бяха твърди, студени, белега на Лазар е мн възбуждащ и разтърсващ...
Ще запомня това за лидокаина в бъдеще ще го използвам... :)

Teri __
12-22-2013, 21:28
хахах не знам за другите ама на мене 10 15 минути не са нищо трябва ми хубав стабилен секс поне 1 час за да се разбия докрай

Teri __
12-22-2013, 21:29
все пак ако свършиш веднъж може и втори който е още по хубав но на мене никога не би ми стигнало 15 минути

Teri __
12-22-2013, 21:30
явно приятелката ти не може да те накара така да я искаш , че да не искаш да свършиш да ти е толкова хубаво , че да спираш преди да свършиш и да продължаваш пак

Amore-Mio*
12-23-2013, 13:48
Става ми прекалено скучно, питам се "кога най-накрая ще свършиш" и "колко още трябва да издържа" - не, защото не ми харесва момчето, а просто става досадно да се мотаем с часове, дори и да има прекъсване с орален секс, просто не ми допада да е толкова бавен, въпреки да се справя добре и да се старае да ми харесва всичко.

seek&destroy
12-23-2013, 15:56
явно приятелката ти не може да те накара така да я искаш , че да не искаш да свършиш да ти е толкова хубаво , че да спираш преди да свършиш и да продължаваш пак

Ти си много тъпа бе. Всеки си го прави,както му е удобно и както го иска. Някой меси ли ти се в леглото? че си тръгнала да убеждаваш хората кое е по по-най...
Аман от ограничени индивиди.

SpiritInBlack
12-23-2013, 16:39
вие 1 час постоянно клатене май не знаете кво е

Teri __
12-23-2013, 20:24
еми всеки си има мнение на мене дългия секс ми харесва колкото повече толкова о хубаво едно е да свършиш 1 път и да си легнеш друго е да свършиш 5 6 пъти нали

Teri __
12-23-2013, 20:26
вие не сте любители на секса не обичате да се наслаждавате кво е тва 10 15 минути то нито пози можеш да сменяш нито нищо да ви еба и в тъпата логика не знаете кво е секс вие сте само за едното свършване то за 10 15 може и чикиии в бяната да перете да ви еба и откъсаните секс знаели какво е

DragonLady
12-23-2013, 21:40
На мен пък ми харесва дългият секс. Сигурно просто защото съм свикнала на типажа мъже, които издържат доста. Средно секса при мен е около 40-50 минути, имало е случай и над час, говорим без почивки за орална и тн. само смяна на позите, или редуване на такива.

SonataArctica
12-23-2013, 22:37
На мен пък ми харесва дългият секс. Сигурно просто защото съм свикнала на типажа мъже, които издържат доста. Средно секса при мен е около 40-50 минути, имало е случай и над час, говорим без почивки за орална и тн. само смяна на позите, или редуване на такива.
хахаха
Нека го оставя без коментар. Не ми се иска да хейтвам девойчето...

xXxPETYAxXx
12-24-2013, 05:34
явно приятелката ти не може да те накара така да я искаш , че да не искаш да свършиш

За мен пък, ако са му нужни час(ове) да свърши, значи нещо в секса с мен не му харесва достатъчно и "не си върша добре работата".

вие не сте любители на секса не обичате да се наслаждавате кво е тва 10 15 минути то нито пози можеш да сменяш нито нищо да ви еба и в тъпата логика не знаете кво е секс вие сте само за едното свършване то за 10 15 може и чикиии в бяната да перете да ви еба и откъсаните секс знаели какво е
:lol:

Интересното при мен е, че като бях "нова" в сексуалния живот и харесвах дългия секс. Но тогава още не можех да свършвам. Имах случай, в който правихме 4 часа секс без спирка, по едно време вече ми писна, но отначало бях впечатлена. На следващия ден бях една такава безжизнена, леко схваната - кое да му харесвам на това. Сега вече, бих предпочела дългия секс само, ако е с нов партньор и за пръв път ще го правим.
И могат да се сменят пози и за 15 мин. Не ми е ясно вие колко време прекарвате в една поза, ама то сексът е странна дейност. Започваш и губиш представа за времето, мислиш, че са минали поне 45 мин., поглеждаш часовника и са минали 15.

Violenza
12-24-2013, 07:42
'Що не се сбиете, за да разберем накрая коя прави по-хубав секс?

CoockieMonster
12-24-2013, 09:09
Нещо средно предпочитам, 25-40 мин е идеално, според мен :)

Mihailov
12-25-2013, 12:37
Ся кво като ти отказах да ме ебеш и ште ме преслеваш в всяка тема ли :lol: Ко не..............Когааааааааааааа а си отказала секс ти бе е вярно имаш нужда вече от амортизиция