View Full Version : Не че и завиждам, но просто.....
Simonn123
12-20-2013, 11:11
Здравейте сега ще ви разкажа историята ми!
Значи сега съм осми клас приятелката ми също
сестра и е 6 клас голяма кифла е
преди не беше така беше едно хлапе но сега е голяма кифла а пък е толкова малка
а приятелката ми е много грозна изобщо не си приличат!
Според мен тя не заслужава да е толкова красива тя просто е лоша а приятелката ми е много добра но е грозна,изобщо не се разбират с сестра и!Сестра и много ми се подмазва аз не съм кифла нормално момиче съм,но тя просто е лоша и ми се подмазва много за да ми направи мръсно!Прави винаги всичко с точност и е голяма лигла ей сега за празниците ми се прави и ме лъже че щяла да ходи на бар не знам си кво а аз питах приятелката ми и тя каза изобщо не е вярно това!Просто тя ми завижда ли какво но аз съм по грозна от нея не знам на какво ми завижда голяма кифла е а е само 6 клас!!!Според вас какво и става на нея?
kaRamella
12-20-2013, 11:12
Душичка :D :D :D
Пубертет и става.И е малка пикла,която подражава на големите пикли.И не е много хубаво да казваш че някой е грозен,особено ако ти е приятелка.
dimsito94
12-20-2013, 13:07
Пубертет и става.И е малка пикла,която подражава на големите пикли.И не е много хубаво да казваш че някой е грозен,особено ако ти е приятелка.
мдааа...
Simonn123
12-21-2013, 06:38
Не аз не казвам че е грозна просто всички я обиждат че е такава и аз винаги я утешавам че е красива и т,н и тя се успокоява но найстина нямат никаква прилика с сестра и!
а приятелката ми е много грозна изобщо не си приличат!....
Според мен тя не заслужава да е толкова красива тя просто е лоша а приятелката ми е много добра но е грозна,изобщо не се разбират с сестра и!....
но аз съм по грозна от нея не знам на какво ми завижда голяма кифла е а е само 6 клас!!!Според вас какво и става на нея?
Два пъти я наричаш грозна и веднъж определяш себе си като такава.И двете неща не са правилни.А и да не споменавам че написаното е много трудно да бъде преведено и разбрано.Пишеш все едно ти си още в детската градина.А и почти по същия начин разсъждаваш.Не я мисли сестрата,не се забърквай с нея и не наричай никого грозен!
strawberry88
12-21-2013, 10:43
Хахахахаха :D :D :D
:D :D :D :D :D
Ама тя я утешава, че не е грозна. Браво на момичето. :D:D:D
Авторке научи се да пишеш, пък после съди кой грозен и кой кифла.
baby_baby
12-21-2013, 15:57
Авторке тъпо е така да определяш коя е грозна и коя е кифла гледай се себе си всеки човек е красив
Анонимката
12-27-2013, 11:32
И само защото другите и казват грозна ти мислиш че е грозна??? Ами ако и кажат...летящ сандвич, ще се оплачеш че е летящ сандвич ли? Хлапетата измислят какви ли не глупости, не ги слушай. За приятелки не се говори така. Вече има много кифли които са 6-ти клас. Радвай се, че приятелката ти се различава от кифлата.
Малката може да е кифла, но ти (авторке) си тъпа, а разсъжденията и начина ти на писане ми напомнят на мен в периода 5-6 клас :?
Аз пък нищо не можах да разбера. :D
Авторке, налягай повече над учебниците по БЕЛ...
Би трябвало да го израстете. Дано!
Аз не разбирам какво общо имаш със сестра й? Няма да се заяждам за определенията, които даваш, да не повтарям съфорумниците отгоре.
+
Теб какво по дяволите те грее какво говори "кифлата"?
ужас...........
ами, случайно да си се замисляла, че малката 'пикла' просто иска да ви се хареса и да е сред вас, и за това се прави на голяма и т.н.? Защо задължително трябва да ти завижда, не мога да разбера :lol:
Madlenita
12-31-2013, 08:50
Не съди хората по външния им вид!Всеки е красив по свой си начин :)
Аз мисля, че трябва да наблегнеш на ученето по БЕЛ, защото като виждам как пишеш лошо ми става!
Как може да кажеш, че приятелката ти е грозна?-.-
Лапето просто се опитва да се прави на голяма и не мисля, че трябва да се комплексираш от 12 годишна пикличка ;)
Днес е модерно да се правиш на голям.
Simonn123
02-02-2014, 10:34
За правописа не съм много виновна не съм българка миналата година дойдохме в българия аз съм от русия и затова не разбирам много добре езика не ме съдете:)
CookieGirl_
02-02-2014, 11:24
Голяма приятелка си й значи . :D :D :D
Симон, кое по-напред сега:
- оправи си правописа, че за осми клас хич не е добре
- сестра й влиза в пубертета и затова се държи различно и се опитва да се конкурира с какичките (нормално е). Не помагаш на приятелката си като обсъждате сестра й.
- приятелката ти може да не е красавица, ако щеш може да е грозна обаче не може ти като нейна приятелка няколко пъти да повтаряш, че е грозна. Когато движиш с някого, явно има защо. Наблегни на качествата, които ти харесват у нея, а не на тези, които само ти лъскат егото
Детски истории. Стегни се!
nasnedogonyat
02-02-2014, 16:23
Всеки път когато прочета твоя тема ..... съжалям че съм отделила време за това...пълни глупости прочетох :(....
estel_martinowa
02-02-2014, 19:36
Така и не разбирам каква е целта на темата...:l