Влез

View Full Version : Не че и завиждам, но просто.....

Simonn123
12-20-2013, 11:11
Здравейте сега ще ви разкажа историята ми!
Значи сега съм осми клас приятелката ми също
сестра и е 6 клас голяма кифла е
преди не беше така беше едно хлапе но сега е голяма кифла а пък е толкова малка
а приятелката ми е много грозна изобщо не си приличат!
Според мен тя не заслужава да е толкова красива тя просто е лоша а приятелката ми е много добра но е грозна,изобщо не се разбират с сестра и!Сестра и много ми се подмазва аз не съм кифла нормално момиче съм,но тя просто е лоша и ми се подмазва много за да ми направи мръсно!Прави винаги всичко с точност и е голяма лигла ей сега за празниците ми се прави и ме лъже че щяла да ходи на бар не знам си кво а аз питах приятелката ми и тя каза изобщо не е вярно това!Просто тя ми завижда ли какво но аз съм по грозна от нея не знам на какво ми завижда голяма кифла е а е само 6 клас!!!Според вас какво и става на нея?

kaRamella
12-20-2013, 11:12
Душичка :D :D :D

Cloud9
12-20-2013, 11:45
Пубертет и става.И е малка пикла,която подражава на големите пикли.И не е много хубаво да казваш че някой е грозен,особено ако ти е приятелка.

dimsito94
12-20-2013, 13:07
Пубертет и става.И е малка пикла,която подражава на големите пикли.И не е много хубаво да казваш че някой е грозен,особено ако ти е приятелка.
мдааа...

Simonn123
12-21-2013, 06:38
Не аз не казвам че е грозна просто всички я обиждат че е такава и аз винаги я утешавам че е красива и т,н и тя се успокоява но найстина нямат никаква прилика с сестра и!

Cloud9
12-21-2013, 06:49
а приятелката ми е много грозна изобщо не си приличат!....
Според мен тя не заслужава да е толкова красива тя просто е лоша а приятелката ми е много добра но е грозна,изобщо не се разбират с сестра и!....
но аз съм по грозна от нея не знам на какво ми завижда голяма кифла е а е само 6 клас!!!Според вас какво и става на нея?

Два пъти я наричаш грозна и веднъж определяш себе си като такава.И двете неща не са правилни.А и да не споменавам че написаното е много трудно да бъде преведено и разбрано.Пишеш все едно ти си още в детската градина.А и почти по същия начин разсъждаваш.Не я мисли сестрата,не се забърквай с нея и не наричай никого грозен!

strawberry88
12-21-2013, 10:43
Хахахахаха :D :D :D

Djenka
12-21-2013, 15:03
:D :D :D :D :D

Ама тя я утешава, че не е грозна. Браво на момичето. :D:D:D

пAteNцЕ
12-21-2013, 15:12
Авторке научи се да пишеш, пък после съди кой грозен и кой кифла.

baby_baby
12-21-2013, 15:57
Авторке тъпо е така да определяш коя е грозна и коя е кифла гледай се себе си всеки човек е красив

Анонимката
12-27-2013, 11:32
И само защото другите и казват грозна ти мислиш че е грозна??? Ами ако и кажат...летящ сандвич, ще се оплачеш че е летящ сандвич ли? Хлапетата измислят какви ли не глупости, не ги слушай. За приятелки не се говори така. Вече има много кифли които са 6-ти клас. Радвай се, че приятелката ти се различава от кифлата.

3oPuTy
12-27-2013, 11:36
Малката може да е кифла, но ти (авторке) си тъпа, а разсъжденията и начина ти на писане ми напомнят на мен в периода 5-6 клас :?

ROFLWTF
12-27-2013, 12:54
Аз пък нищо не можах да разбера. :D
Авторке, налягай повече над учебниците по БЕЛ...

Hayashi
12-27-2013, 18:44
Би трябвало да го израстете. Дано!

Hidayet
12-28-2013, 12:25
Аз не разбирам какво общо имаш със сестра й? Няма да се заяждам за определенията, които даваш, да не повтарям съфорумниците отгоре.

+

Теб какво по дяволите те грее какво говори "кифлата"?

Зайче..
12-30-2013, 05:08
ужас...........
ами, случайно да си се замисляла, че малката 'пикла' просто иска да ви се хареса и да е сред вас, и за това се прави на голяма и т.н.? Защо задължително трябва да ти завижда, не мога да разбера :lol:

Madlenita
12-31-2013, 08:50
Не съди хората по външния им вид!Всеки е красив по свой си начин :)
Аз мисля, че трябва да наблегнеш на ученето по БЕЛ, защото като виждам как пишеш лошо ми става!
Как може да кажеш, че приятелката ти е грозна?-.-
Лапето просто се опитва да се прави на голяма и не мисля, че трябва да се комплексираш от 12 годишна пикличка ;)
Днес е модерно да се правиш на голям.

Simonn123
02-02-2014, 10:34
За правописа не съм много виновна не съм българка миналата година дойдохме в българия аз съм от русия и затова не разбирам много добре езика не ме съдете:)

CookieGirl_
02-02-2014, 11:24
Голяма приятелка си й значи . :D :D :D

devoyka
02-02-2014, 11:39
Симон, кое по-напред сега:
- оправи си правописа, че за осми клас хич не е добре
- сестра й влиза в пубертета и затова се държи различно и се опитва да се конкурира с какичките (нормално е). Не помагаш на приятелката си като обсъждате сестра й.
- приятелката ти може да не е красавица, ако щеш може да е грозна обаче не може ти като нейна приятелка няколко пъти да повтаряш, че е грозна. Когато движиш с някого, явно има защо. Наблегни на качествата, които ти харесват у нея, а не на тези, които само ти лъскат егото

kitty02
02-02-2014, 12:39
Детски истории. Стегни се!

nasnedogonyat
02-02-2014, 16:23
Всеки път когато прочета твоя тема ..... съжалям че съм отделила време за това...пълни глупости прочетох :(....

estel_martinowa
02-02-2014, 19:36
Така и не разбирам каква е целта на темата...:l