View Full Version : Какво мислите?
Здравейте, искам да ви попитма за тоник за лице. Аз съм с МАЗНА кожа. Спрях се определено на тоника на билка, но ме притеснява това, че хидратира и куп други глупости, които не са подходящи за мазна кожа.. или, не знам и аз вече..
Другия на който се спрях е ето този http://static1.framar.bg/product/tonik-himalaya-pochistvasht-s-nijm.jpg който е за моя тип кожа, но не можах да намеря мнения. Е, очаквам от вас такива и за двата продукта
weheartiit
12-20-2013, 16:15
Мазната кожа също трябва да се хидратира.Тоник обаче аз не съм ползвала и
не мога да ти помогна ако искаш пробвай мицеларна вода.
sunshine :**
12-20-2013, 16:59
Наистина всяка кожа има нужда от хидратация, в твоя случай по-малко, но все пак има нужда.Относно тоника на билка, само добри отзиви съм чувала и аз се каня да си го взема като свърши моя.Според мен, който и да вземеш няма да сгрешиш нали все пак е тоник,не виждам голяма разлика точно между тези двата.
strawberry88
12-21-2013, 10:33
Аз също съм с мазна кожа и вече спрях да си купувам продукти за мазна кожа. Няма никакъв смисъл, защото те изсушават кожата и тя става още по-мазна. Може и да ти звучи странно, но пробвай с продукти за суха/чувствителна/нормална кожа и ще видиш сама, че е по-добре.
baby_baby
12-21-2013, 16:10
пробвай мицеларна вода
rositzza
12-22-2013, 19:54
пробвай мицеларна вода
+
Bioderma. Има за всеки тип кожа