View Full Version : Секса с бивши
MsBonbon
12-20-2013, 20:56
Понякога се разделяш с някого,но продължавате да се виждате в леглото.Говоря за ситуация ,когато нито ти нито той/тя си имате нови гаджета и се виждате само за секс без чувства...Според вас възможно ли е секса между бивши да е само секс?И вие имали ли сте такива..взаимоотношения?
DarkTemplar
12-20-2013, 21:02
На всеки се е случвало. Обикновено единият по-бързо си намира гадже и не е склонен на подобни неща.
Дали е само секс.. едва ли, емоционалният момент присъства под една или друга форма.
djipsito
12-20-2013, 21:20
Дали е само секс.. едва ли, емоционалният момент присъства под една или друга форма.
заради тва нещо съм въздържала неустоими желания за секс с бивши...
и ми е минавало през акъла да "се върна за секса", ама набързо са ме отказвали.
NeutralMilkHotel
12-20-2013, 21:22
Мдааа, не е моето нещо.
Това, което дели една връзка от едно приятелство е интимността (във всеки смисъл) и съответно, за да прикюча връзката трябва да се откажа от нея.
Аз, за да съм била с даден човек той трябва да ми е бил приятен и да съм усещала, че ми е приятел. При прекратяване на връзката остават само тези чувства.
Започваш да гледаш по-платонично на връзката и спомените ви. Прекарал си много време с приятел - това е равновойно на една братско-сестринска история дори. И тук става извратено, и емоциите са прекалено противоречиви, с месеците и годините това, че сте правили секс (и не говоря само за физическият акт) остава някъде, където го усещаш като факт, не като предизвикателство. 8-)
Плюс това гледаш да внимаваш, защото вече веднъж с този човек малко или много сте се наранили (ако не друго егото) и не искаш да усложняваш нещата повече, и да правиш някакви турси сериали в личният си живот...
Не го намирам за особено зряло в общи линии. Това, ако държиш на чисто човешките си отношения с този бивш, а ако не държиш на тях...Защо си бил с него, за бога и защо сега искаш да го чукаш?
А, ако има някаква несериозна връзка то от самото начало е било ясно (и самият тип връзка доказва), че в основата е била плътска. Съответно нищо ново под слънцето - искали сте се за секс другарчета, случило се е.
Вече някакви пиянски изцепки ("а омг бях пияна, случайно спах с теб, грешка на водката") са си trashy дори и да са с бивш...
djipsito
12-20-2013, 21:35
Просто е.. последно умира желанието. Винаги в по-късен етап само за единия, докато другия може да е опаткал още някой.
Аз съм искала, защото секса е бил уникален, знаем как ни харесва и т.н. Лесен секс, бърз секс. Ама гордостта ми е в повече.
А тия "аз не съм такава" или "бях пияна" най ги обичам... пхах
baby_baby
12-20-2013, 21:43
Според вас възможно ли е секса между бивши да е само секс? - при всеки човек е различно
И вие имали ли сте такива..взаимоотношения? - Не
xXxPETYAxXx
12-21-2013, 06:30
Възможно е, но зависи как са се случили нещата. Ако раздялата е била по взаимно съгласие - без спорове, обвинения, разбити сърца и т.н., а просто и двамата са си дали сметка, че не са подходящи заедно като двойка е възможно. Ако обаче раздялата е била мелодраматична е доста трудно.
psychopath
12-21-2013, 09:34
Аз нямам проблеми с това.
anonymous708973
12-21-2013, 10:11
Започваш да гледаш по-платонично на връзката и спомените ви. Прекарал си много време с приятел - това е равновойно на една братско-сестринска история дори. И тук става извратено, и емоциите са прекалено противоречиви, с месеците и годините това, че сте правили секс (и не говоря само за физическият акт) остава някъде, където го усещаш като факт, не като предизвикателство. 8-)
Плюс това гледаш да внимаваш, защото вече веднъж с този човек малко или много сте се наранили (ако не друго егото) и не искаш да усложняваш нещата повече, и да правиш някакви турси сериали в личният си живот...
Интересно.
Забелязала съм обаче, че има такива хора, с които ако се разделиш, просто няма вариант да останете приятели. И не говоря за мелодрама, етц, а напротив. Тръпката, емоцията, любовта е била толкова силна, че когато по една или друга причина се разделите, става прекалено мъчително този човек да ти е в живота. И в един момент, при случайна среща химията може да си каже думата... говорим за този специален човек, в чието присъствие буквално не можеш да си стоиш на дупето.
Не знам дали всички ще ме разберат или ще са съгласни, ама... така си мисля. :)
heartshapedbox
12-21-2013, 10:14
^ Абсолютно съм съгласна.
AnarchyBoy
12-21-2013, 13:30
^ Сейм.
Има един толкова отвратителен секс с бивш, към който понякога се връщах само за да се накажа за нещата, които не съм успяла да си простя своевременно. :D
Понякога се разделяш с някого,но продължавате да се виждате в леглото.Говоря за ситуация ,когато нито ти нито той/тя си имате нови гаджета и се виждате само за секс без чувства...Според вас възможно ли е секса между бивши да е само секс?И вие имали ли сте такива..взаимоотношения?
да и да
dyckaaaa36
01-02-2014, 12:29
И аз бях до скоро в същата ситуация .. но това си има граници защото той е бивш имала си някакви чувства към него .. и може да е само секс ноо понякога се объркваш ии започвашш до няква степен отново да свикваш с него
Fisherman
01-02-2014, 12:41
и се виждате само за секс без чувства...
какъв секс е това?
Vivitu483
01-02-2014, 14:28
Секса между бивши не е просто секс. Все единия има някакви чувства. Не съм попадала в такава ситуация, но не мисля че някой би се върнал при човек, с когото е имал нещо общо само заради единия секс.
psychopath
01-02-2014, 18:29
Секса между бивши не е просто секс. Все единия има някакви чувства. Не съм попадала в такава ситуация, но не мисля че някой би се върнал при човек, с когото е имал нещо общо само заради единия секс.
хахахаха
хубаво е, че си мислиш така, но е наивно
случвало ми се, но не е добър вариант
по-добре е нещата да са изяснени
Секс да има, пък дали е с бивши или бъдещи... няма значение.
DarkTemplar
01-02-2014, 20:58
Примерно.
Против съм, не ми харесва идеята да се радзделя с някого и после да отскачам през леглото му, щото ми е харесвало да спя с него. За момента не съм имала подобни изпълнения, надявам се и да нямам.
AnarchyBoy
01-02-2014, 21:00
Примерно.
:lol:
anonymous708973
01-02-2014, 21:41
Пхахахаха :lol:
Vivitu483
01-02-2014, 21:47
хахахаха
хубаво е, че си мислиш така, но е наивно
Исках да кажа, че само единия има все още някакви чувства и бива подлъгван, а другия просто си задоволява нуждите.
Аз лично се връщам назад в миналото само за да черпя поуки и не бих се върнал към бившата щом сме скъсали така е трябвало.А що се отнася до секса аз съм водещ и удоволствието ми е едно и също с всяка жена Е КАК ДА СЕ ВЪРНА ПРИ БИВШАТА ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ САМО ЗА СЕКС АКО ИМА НЕЩО НА СКАЙП:ultra_sladak
SHPAIdURmeN
01-02-2014, 22:49
Има един толкова отвратителен секс с бивш, към който понякога се връщах само за да се накажа за нещата, които не съм успяла да си простя своевременно. :D
Горкото момче :D
Разпадането на една връзка винаги е доста неприятно преживяване, което води със себе си чувството за празнота и самота. Ако ви се иска да върнете времето назад, добрата новина е, че 90% от разделите са обратими. (http://bglady.net/%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE/)
Горкото момче :D
Абе на него му харесваше. Аз съм ултимативният симулант! :D :D :D