View Full Version : Към дамите.
Без излишни приказки ще карам по същество.С приятелката ми сме заедно вече почти година,още в началото казваше че секса не и харесва,но беше правила секс 2-пъти преди това,след време наистина и харесваше,обаче последните няколко пъти каза и е било гадно,защото не го е искала или ддз.така и не я разбрах,не ме оставя да правя нещата които превех преди за да я възбудя,просто го прави.Не знам,аз съм отчаян въпроса ми е предимно към дамите.Случвало ли ви се е и на вас?Тук може би трябва да спомена че напоследък доста се карахме,тя дори каза че не ме обича и тем подобни,после пак се събрахме но това е друга тема.Моля ви,ако някой може да ми каже,имали какво да направя.... :( Искам секса пак да си е хубав и за 2-мата.Благодаря ви предварително!(И без излишни коментари и "умнотий" )
baby_baby
12-20-2013, 21:47
Може просто да не я привличаш вече ама по-добре поговорете щото като гледам и ти не си разбрал кво ти е казала
HollyGolightly
12-20-2013, 21:50
Поговори с нея, явно нещо я тревожи и не може да се отпусне. Покажи и че ти пука за нея и ако трябва си дайте малко почивка и просто прекарвайте време заедно, без да правите секс.
Вече?...Ами всичко това стана след като се бяхме скарали....а преди това като ми каза че не ме обича и т.н. на другия ден се видяхме и правихме секс и беше супер,дори тя го искаше повече от мен.След това,просто умряла работа,аз съм готов да се откажа от секса,обаче обвинявам себе си за всичко това.
DarkTemplar
12-20-2013, 22:00
Вкарай малко романтика в отношенията ви - разни мили жестове, приятни изненади, които да я накарат да се чувства специална. Периодът около празниците е много подходящ за подобни неща. Въобще постарай се да възродиш отношенията ви на емоционално ниво, това ще повлияе и на сексуалното.
Fisherman
12-20-2013, 22:03
вкарай малко романтика и една тава с дреболийки,както праи темплара е
Да,може би проблема е там че в последно време само се караме за глупости защото аз си имам проблеми изнервен съм и май-май си го изкарвах на нея,ще се постарая да се чувства добре с мен,всичко да и е не на 6 а на 10 :) Мерси за съвета! :)
heartshapedbox
12-21-2013, 00:22
Какви са:
нещата които правех преди за да я възбудя
?
Може просто да не я предразполагаш достатъчно.
xXxPETYAxXx
12-21-2013, 06:35
Случвало ми се е. Даже и напоследък май не ми се прави много секс. Просто не я притискай, остави я сама да си поиска.
DisappointedDreamer
12-21-2013, 07:49
И на мен ми се е случвало, но съветът ми е друг - не я оставяй сама да си поиска. Понякога жените не знаем какво искаме и ако просто зачеркнете секса от връзката ви, тя надали ще си го поиска. Опитай нещо от това, което ДаркТемплъра ти каза, само че в сексуално отношение .
Наистина много ви благодаря на всички!Наистина бях много притеснен,мислех си че проблема е в мен,а то сега като се замисля,май наистина е повече до това че емоционално не се чувства добре с мен,наистина ще се постарая! :) xXxPETYAxXx,DisappointedDreamer,ето това исках да знам,благодаря ви наистина нямате си и на идея колко ми помогнахте! :) Започвам да разбирам къде ми е грешката, а именно че съм ИДИОТ. :cool: Ако всичко се оправи че ви черпя! ;)
anonymous708973
12-21-2013, 10:24
,май наистина е повече до това че емоционално не се чувства добре с мен,наистина ще се постарая!
Забавно е, когато на момчетата ви отнема толкова време да стигнете до толкова прост извод :Д
В повечето случаи жените като емоционални създания не успяваме да се абстрахираме от караниците и проблемите във връзката и просто не се отпускаме достатъчно. Същите неща, които правиш обикновено за нея в леглото, може и да не действат в такъв момент. Проблемът се оправя извън леглото, за да се отрази на отношенията в него :)
CoockieMonster
12-21-2013, 12:48
Щом е казала, че не те обича, едва ли ще иска секс. Имала е причина да го каже, нещо е станало и след това секса е престанал. Бъди по мил!
Мисля че сте си омразнали .
Amore-Mio*
12-23-2013, 13:54
Струва ми се, че просто си й омръзнал.
Не знам от какъв зор ще ти се прави секс с някой, когото ВЕЧЕ не обичаш?
Или самата тя не знае какво иска - така, че поговорете. Изяснете си нещата.
Мога да дам само доста мрачна прогноза, за това смятам да замълча.
Vivitu483
01-01-2014, 23:03
Легнала си е с друг.
SeXy^BaBy
01-02-2014, 18:33
Аз пък не мисля, че е задължително да си спал с друг, за да не ти се прави секс с приятеля ти.По скоро съм на мнението на останалите, че има нужда от внимание от това да и се покаже, че не само секса с нея ти харесва, а и самата тя.Зависи вече де, ако наистина не те обича колкото и да й казваш и показваш пак няма да й харесва секса.
Vivitu483
01-02-2014, 18:45
Е добре щом не е спала с друг, скоро ще спи. Според мен той започва да и омръзна и скоро ще си търси всичко от друг.
djipsito
01-02-2014, 20:53
Мога да дам само доста мрачна прогноза, за това смятам да замълча.
mxm
stupid
абе вие верно ли сте успели да спите с жена /давам граница поне 18+/...дори и в конкретната вечер да и се прави секс повече от всякога, ако сте успели да направите някоя култова простотия, ще и е в главата на нея, ако не ви е издрала очите по-рано...дори и да не е толкова важно, в момента, когато ви се клатят отношенията и е чула нещо, което не трябва, ще има да си мастурбирате сами вкъщи
Всичко вече е ок,оправихме каквото има да оправяме,сега всичко си е по старо му. :)
Виагра? Левитра? Удължаване на пениса? Кво оправихте?
Виагра? Левитра? Удължаване на пениса? Кво оправихте?
Ацетон и ЕТЕР :) ...много сте "остроумни" и ви е много забавно като пуснете някоя 'шегичка' обаче ще ти кажа едно-така както се правиш на много велик и забавен така утре ще почнеш да скимтиш че имаш проблем и не знаеш какво да правиш. :) Има и хора като теб,без тях ще е скучно. Иначе БЛАГОДАРЯ на всички (освен на теб :cool: ) за мненията. И да,както каза @ xXxPETYAxXx
тя сама поиска секс пък беше хубав.. :D
Ацетон и ЕТЕР :) ...много сте "остроумни" и ви е много забавно като пуснете някоя 'шегичка' обаче ще ти кажа едно-така както се правиш на много велик и забавен така утре ще почнеш да скимтиш че имаш проблем и не знаеш какво да правиш. :) Има и хора като теб,без тях ще е скучно. Иначе БЛАГОДАРЯ на всички (освен на теб :cool: ) за мненията. И да,както каза @ xXxPETYAxXx
тя сама поиска секс пък беше хубав.. :D
Тук точно едва ли ще скимтя, че имам проблем. Рядко се получават адекватни мнения. Може би ако се запъна в някоя нова игра да. :)
monstercheta
01-20-2014, 11:55
Покани я на романтична вечеря във вас с чаша вино и сготвено от теб ястие. Предразположи я , зарадвай я, разсмивай я, след това започни да я обсипваш с комплименти и целувки (вратът е подмамваща зона), след това я остави сама да те поиска :)
cookie dough
01-20-2014, 12:51
На мен ми се е случвало да не ми се прави нищо, не е кой знае каква драма. :) Според мен няма нищо общо с липсата на привличане, щом е с теб значи й е приятно. Моят съвет е да оставите секса на заден план за 2-3 седмици, не й говори на тази тема, не я притискай, правете други неща, които по принцип правите. Ще има ефект със сигурност.
psychopath
01-20-2014, 13:50
Зарежи я. :D
Омръзнала й е рутината от връзката ви. Вкарай малко старание, нещо ново, за да й върнеш желанието за секс.
nik4obgnik
01-24-2014, 10:57
секс играчки пич повярвай ;)
XTREMEFREERIDE
01-24-2014, 11:28
Може просто да не я привличаш вече ама по-добре поговорете щото като гледам и ти не си разбрал кво ти е казала
Мда, и аз това предположих. Де да знам, човече, мисля, че един супер откровен и точен разговор би изяснил много неща между вас. Ама трябва да говорите директно по темата, щото иначе пак ще се изгубите в излишности, пак никой нищо няма да разбере, пак ще се чувстваш безсилен и пак ще ти е гадно.
Човека каза, че са се оправили вече.Иначе ако не бяхте щях да ти кажа да я зачеркнеш вече ...Но не е късно де.
Баси каква съм гадна :D
nik4obgnik
01-24-2014, 19:01
Човека каза, че са се оправили вече.Иначе ако не бяхте щях да ти кажа да я зачеркнеш вече ...Но не е късно де.
Баси каква съм гадна :D
Аз щях да му кажа че на един мъж се падат по 3 жени и половина ама щом са се оправили всичко е ток и жици. :)
Това как го сметна по 3.14 ли :lol: ?
nik4obgnik
01-24-2014, 19:27
Това как го сметна по 3.14 ли :lol: ?
Не бях чел някаде за раждаемоста повече жени се раждат :D
То и ся доста мъже стават жени вече - било модерно :lol:
nik4obgnik
01-24-2014, 19:55
Те вече свадби правят деца осиновяват и децата от родителите гледат ... на каде върви светът :)
Ся чак взех да се замислям...: "какво ли ще е да имаш член....? " :lol:
nik4obgnik
01-24-2014, 20:14
Прекрасно е и не искам да го губя :)
И какво е усещането ...:) ?
nezabelejimata
01-24-2014, 20:19
Вкарай малко романтика в отношенията ви - разни мили жестове, приятни изненади, които да я накарат да се чувства специална. Периодът около празниците е много подходящ за подобни неща. Въобще постарай се да възродиш отношенията ви на емоционално ниво, това ще повлияе и на сексуалното.
+1 ;)
nik4obgnik
01-24-2014, 20:25
И какво е усещането ...:) ?
Това е въпрос на който не мога да отговоря писмено ще бъде дълго и безмислено съчинение но мога да го определя че се гордея че го има :D ;)
nik4obgnik
01-24-2014, 20:32
Ахааа :lol:
Импровизирай купи си даже гледам си от пловдив мога да ти кажа от каде един секс колан с гумено дилдо и вържи долу нещо за ташаци и горе долу ще разбереш какво е :)
:lol: и да оправя някоя представяш ли си?Ама няма да е като истински, защото няма да го има усещането :lol:
nik4obgnik
01-24-2014, 20:42
Викни ме да гледам ако се стигне до там :)
nik4obgnik
01-24-2014, 20:54
Задължително :lol:
Ще чакам.
spoilerka
01-25-2014, 18:09
Дай малко по -спокойно. Имах същото изживяване преди доста време. Нямах желание даже да го погледна. А той не си даваше сметка и се разделихме. Така де, за да избегнеш това - вкарай романтика, нежни думи, не карай толкова директно. Остави я сама да си поиска, а това ще стане според мен. Предразполагай я с ласки и подобни. А ако не стане си поговорете открито кой и какво и ще се оправи всичко според мен. Може да има нещо, което не правиш както трябва. Замисли се малко. :P