Влез

View Full Version : Влюбен в момиче, което си има гадже.

an.i.iw
12-21-2013, 14:37
Привет на всички. Преди няколко седмици осъзнах, че се влюбвам в едно момиче, което си има гадже. Та преди няколко дни, както всяко друго училище, имахме коледно парти. След коледното парти като си тръгвахме, тя се издаде по странен начин, че има симпатии към мен. Та въпроса ми е, има ли някакъв начин, подсъзнателно без да се усети, да и се усилят(ако мога така да се изравя) чувствата към мен? И да забрави за гаджето си?

Забравих да спомена, че и аз съм й признал чувствата си!

baby_baby
12-21-2013, 15:34
Не се занимавай все пак си има гадже и как се издаде че има симпатии към теб?

Баща Ти
12-21-2013, 19:00
И какво като си има гадже? Първо чукаш, после питаш дали си има.

mcfe
12-21-2013, 19:18
И какво като си има гадже? Първо чукаш, после питаш дали си има.

А другото момче? Понякога е нужно да мислиш и за другите и чак тогава за себе си. Ако момичето остави момчета по други причини, добре, но така...глупаво се получава.

Писах това отгоре, но после се усетих. Ако момичето излиза с друго момче, но викаш, че ти е казала, че има симпатии към теб, то тогава това момиче не те заслужава, защото после ще направи същото с теб. Ще бъде с теб, но ще каже на друг, че го харесва.

an.i.iw
12-21-2013, 21:57
А другото момче? Понякога е нужно да мислиш и за другите и чак тогава за себе си. Ако момичето остави момчета по други причини, добре, но така...глупаво се получава.

Писах това отгоре, но после се усетих. Ако момичето излиза с друго момче, но викаш, че ти е казала, че има симпатии към теб, то тогава това момиче не те заслужава, защото после ще направи същото с теб. Ще бъде с теб, но ще каже на друг, че го харесва.
Напълно си прав, ама не мога да забраня на сърцето си да не я харесва. Но тя не ми каза, че ме харесва, а само че има симпатии към мен. (мисля, че да имаш симпатии към някого е по малко от харесването.)

Замислих се, че ако оставя момичето да скъса с това момче(все някога ще стане) и после да й предложа. Но се усетих, че тя до тогава може да не изпитва същото към мен.

Tsukuda_Hiroshi
12-22-2013, 14:02
Напълно си прав, ама не мога да забраня на сърцето си да не я харесва. Но тя не ми каза, че ме харесва, а само че има симпатии към мен. (мисля, че да имаш симпатии към някого е по малко от харесването.)

Замислих се, че ако оставя момичето да скъса с това момче(все някога ще стане) и после да й предложа. Но се усетих, че тя до тогава може да не изпитва същото към мен.

^ Или... Да види, че ти си я отсвирил тактично и да вземе, че да почувства симпатии към някой друг. Моят съвет е да я оставиш. Преживей я, забрави я или каквото там... Просто не се захващай с нея. Не искаш ли да си номер 1 за някое момиче?? Не искаш ли и тя да е номер 1 за те? Според мен това е по-добрият вариант от това да се бориш за някаква мадама, дето не знае кой да си избере и след време да се окаже, че се зарибява с друг, докато ходи с теб. Както зареже сегашния, така ще зарязва и следващите, а в това число ще си и ти, ако стане нещо между вас.

Баща Ти
12-22-2013, 20:06
Или пък просто да не ви пука, че има някакво друго момче, защото той сам си е виновен, че тя ще прави секс с вас.

Amore-Mio*
12-23-2013, 13:15
И как се издаде, че има симпатии към теб?

Струва ми се, че по-скоро ти си го въобразяваш, а истината далеч не е била такава.