Влез

View Full Version : Не мога да си намеря приятелка...толкова ли съм грзен?

svetlio.georgiev
12-21-2013, 16:16
Не мога да си намеря приятелка и се чудя къде е проблема...не мисля че съм от най хубавите между другото.Тренирам от година и имам сравнително добро тяло,но въпреки това......

sttr
12-21-2013, 16:25
Какво тренираш ?

SoInsane
12-21-2013, 16:33
Не очаквай другите да те харесат, след като ти самия не се харесваш:)

xXxPETYAxXx
12-21-2013, 17:38
Значи не си опитвал много. Виждала съм доста хора, които според мен са непривлекателни(не обичам думата "грозни"), но си имат половинки. Е и половинките им не са като моделите от списанията разбира се.

BlackEyedPeas
12-21-2013, 17:48
Едно тяло нищо не прави. Едва ли не се надяваш на него и чакаш наготово да ти се сервират мадамите една след друга.

Лилаво_дупе
12-21-2013, 17:52
Трябва да придобиеш увереност, каквато явно ти липсва. А повярвай ми увереността повече от всичко друго привлича момичетата, когато сам си вярваш на себе си и другите ще ти повярват!

BlackEyedPeas
12-21-2013, 17:57
Съгласна съм с Дупарата ;д Точно и ясно го каза.

Лилаво_дупе
12-21-2013, 17:58
Съгласна съм с Дупарата ;д Точно и ясно го каза.

! ! !

svetlio.georgiev
12-21-2013, 18:20
Мерси;)

Tsukuda_Hiroshi
12-22-2013, 14:04
От друга страна нали се сещаш, че никоя няма да хареса от пръв поглед характера ти... ;)

Kristianc95
12-22-2013, 14:32
Външният вид не е толкова важен. (сега да не тръгнеш необръснат и с една вежда :D ) Поддържай се, купувай си дрехи по твой вкус, бъди весел(не винаги иначе ще те помислят за олигофрен :D) и имай самочуствие. :)

baby_baby
12-22-2013, 14:43
Външният вид не е толкова важен. (сега да не тръгнеш необръснат и с една вежда :D ) Поддържай се, купувай си дрехи по твой вкус, бъди весел(не винаги иначе ще те помислят за олигофрен :D) и имай самочуствие. :)

+++

babity
12-22-2013, 20:19
Щом си Светльо, трудно да си прекалено грозен. Ако не беше, бих се усъмнила. Нямаш подход. Работи върху това!

Hayashi
12-22-2013, 21:37
Грозен може и да не си, но сигурно си скучен. Поработи повече върху това.

psychopath
12-22-2013, 21:57
Абе аз си ходя необръснат, пък ме харесват :v

HollyGolightly
12-23-2013, 05:18
Пусни една снимка и ще ти кажем дали в грозотата ти е проблема

fire_magic
12-23-2013, 08:35
най-вече защото си сдухан

seek&destroy
12-23-2013, 13:01
Дори грозните си хващат гаджета, друг е въпроса ако критерия ти е висок и очакваш нещо повече, от това което ти се полага.

Tsukuda_Hiroshi
12-23-2013, 14:41
Е ся... Какво значи "от това което ти се полага"? Кой определя на кого какво му се полага? Освен това като гледам как някакви супер здрави и напилени мадами и пичове, ходят със супер келеши и долни мастии - не мога да кажа, че точно това им се "полага". Предполага се, че себеподобните се свързват със себеподобни.

seek&destroy
12-23-2013, 15:45
Е ся... Какво значи "от това което ти се полага"? Кой определя на кого какво му се полага? Освен това като гледам как някакви супер здрави и напилени мадами и пичове, ходят със супер келеши и долни мастии - не мога да кажа, че точно това им се "полага". Предполага се, че себеподобните се свързват със себеподобни.

Не мога да разбера кво ми спориш, при положение, че в последното изречение се крие мисълта ми.

SpiritInBlack
12-23-2013, 16:51
Външният вид НЯМА значение. Съмнявам си да си много гръмнат в лицето, ако е така - вкарвай къса прическа и наблягай на фитнеса. Начинът , по който изглеждаш , няма да бъде проблем за другите докато не покажеш , че е твой порблем

Tsukuda_Hiroshi
12-24-2013, 13:43
Не мога да разбера кво ми спориш, при положение, че в последното изречение се крие мисълта ми.

Специално пък на теб да ти споря... Това, че себеподобните се свързват със себеподобни, не означава, че се полагат 1 на друг... Просто е еднакъв начин на мислене, характер, навици... Това не значи, че даден човек ти се полага.
Ако аз обичам бира и тя обича бира - имаме сходни неща, които харесваме. Ако и двамата ядем спагетите с хляб, това означава, че може би сме италианци. Ако и двамата носим 1 стил, това може би означава, че слушаме и еднаква музика или имаме еднакъв вкус за дрехи. Но ако аз хъркам и ми смърдят краката, ако си хвърлям мръсното бельо по масата, ако тя ми изневерява или не си мие зъбите, ако се друса - това не означава, че някой ще търпи другия, защото имат няколко сходни интереса, неща, които харесват и стил. Няма да си каже "той е обитак, ама ми се полага, защото сме себеподобни"...

Auriss
12-24-2013, 14:29
Дори грозните си хващат гаджета, друг е въпроса ако критерия ти е висок и очакваш нещо повече, от това което ти се полага.

от това, което си*

готово, оправих му поста, той това имаше предвид и без това. Спи спокойно. Дребнава работа :D

Tsukuda_Hiroshi
12-24-2013, 17:40
Въпроса е принципен, Auriss :)

Adkili
12-25-2013, 06:11
По - красив се става със самоувереност. Като станеш по- самоуверен ти се променя излъчването и ще те направи напълно нов човек. Бъди най-красивия в своите очи и ще бъдеш доста привлекателен и за голяма част от обкръжението ти. Не бъди супер голямата надувка, защото е малко дразнещо, но бъди мъж със самочувствие!! ;)