View Full Version : Секс - преди или след връзката?
Бащите им?
Това е нещо ново...
Фишка, т'ва е 'щото не сте особено добри в "тънката" част. Ако мъжът трябваше да възпитава децата, светът отдавна щеше да е спрял да съществува.
Violenza
12-30-2013, 10:56
Това е нещо ново...
Аз преди бях чела една статия, че обещават до 2020 и мъжете да могат да износват плод. Така фишкоподобните самохвалковци ще си станат двойчици и ще си се плодят без намесата на някаква недопринесла за хода на света женска.
Fisherman
12-30-2013, 10:58
Това е нещо ново...
Фишка, т'ва е 'щото не сте особено добри в "тънката" част. Ако мъжът трябваше да възпитава децата, светът отдавна щеше да е спрял да съществува.
добре зимай кирката и отивай да копаш в тоя случай,построй ми ТЕЦ
На мен пък ми се струва, че половете вече са почти равни. Мъжете са все по-малко мъже, а жените са все повече мъже. Спартакус > Спартак за жалост. Тва в цивилизования свет. И да не забравяме, че като нямаш права трудно можеш да измислиш нещо....
добре зимай кирката и отивай да копаш в тоя случай,построй ми ТЕЦ
То и ти едва ли си голем майстор с кирката.. това прави ли те жена ?
psychopath
12-30-2013, 11:21
И аз твърдя, че мъжете са по - (а не, че трябва да имат повече права!), но в крайна сметка някой ги прави тия мъже...
А на мен ми се смяха, когато посочих това, както и за ролята, която може да изиграе една жена върху успеха на един мъж... : )
psychopath
12-30-2013, 11:22
Аз не видях жена да се е обидила от сексизъм, ама вие изглеждате така отстрани.
Интересно, на мен ми се стори обратното :D
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:24
Абе аз знам за израз
Зад всеки успял мъж седи една успяла жена
ама за
Зад всяка успяла жена седи един успял мъж не съм чувала
:Д
Хората просто не разбират, че силата на една жена е да бъде жена. Нейната роля по презумпция е да бъде по-слаба. Звучи гадно и тесногръдо, но всъщност не е така. Точно както каза Психопат, тя е двигателя и толкоз'. Клишето, че мъжът е главата, а жената е шията...
Абе аз знам за израз
Зад всеки успял мъж седи една успяла жена
ама за
Зад всяка успяла жена седи един успял мъж не съм чувала
:Д
Обикновено тези жени "преуспяват" след развода...
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:37
Не съм съгласна . Има си доста успешни семейни жени .
Може ли коректен пример?
psychopath
12-30-2013, 11:41
Айде да не говорим за "успяването в живота", защото първо ненавиждам този израз. И второ, за всеки човек успяването означава съвсем различно нещо.
Къде, в кухнята ли ?
SisiStrange
12-30-2013, 11:43
Къде, в кухнята ли ?
И в хола, с прахосмукачката. Абе, зачудих се, прахосмукачката от мъж ли е изобретена? :D И ако да, за чий му е било като си има жена + метла...
psychopath
12-30-2013, 11:44
И в хола, с прахосмукачката. Абе, зачудих се, прахосмукачката от мъж ли е изобретена? :D И ако да, за чий му е било като си има жена + метла...
За да не трябва да чака за салатата...
Една жена е успешна, ако е като прахосмукачка в устата.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:45
Айде да не говорим за "успяването в живота", защото първо ненавиждам този израз. И второ, за всеки човек успяването означава съвсем различно нещо.
Съгласна съм . Но няма как да се съгласиш че успехите на една жена се дължат на неща като развода .
psychopath
12-30-2013, 11:50
Съгласна съм . Но няма как да се съгласиш че успехите на една жена се дължат на неща като развода .
И не видях някой друг да твърди същото.
Аз поне го разбрах, че когато една жена е несемейна (разведена, неженена...) има много повече време за кариерно развитие.
Малко неща презирам повече от кариеристките, които в името на въпросното "успяване в живота" се отказват от най-благородното нещо на света - да родят деца, да ги отгледат, да създадат семейство... егоизъм в най-висшата му форма.
DarkTemplar
12-30-2013, 11:52
Малко неща презирам повече от кариеристките, които в името на въпросното "успяване в живота" се отказват от най-благородното нещо на света - да родят деца, да ги отгледат, да създадат семейство... егоизъм в най-висшата му форма.
Повечето от тях и без това не ги бива за родители, точно заради въпросния егоизъм.
Violenza
12-30-2013, 11:54
Моля? Задължена ли е някоя да ражда и да създава семейство?
psychopath
12-30-2013, 11:54
Повечето от тях и без това не ги бива за родители, точно заради въпросния егоизъм.
Да. Аз презирам съзнателният избор. Не кариерното развитие, или дори не егоизма толкова, защото всички сме егоисти, повече или по-малко. Но иначе си прав.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:55
Психо за съжаление си прав .Аз твърдя че една жена трябва да е успяла кариерно но да не забравя че има и неща като децата например.
Майка ми е типичният кариерист и аз от нея думи от рода на - обичам те ! не съм чула
Чакам си примера .... какво ще кажеш за Барби и Кен?
SisiStrange
12-30-2013, 11:57
Ако една жена си е избрала свестен мъж да и помага понякога, а не само да чака на готово всичко, може спокойно и да си отгледа децата хубаво, и да си расте кариерно. Ако има желанието, разбира се, да. До голяма степен от вас зависи.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 11:58
Какъв пример мога да ти дам пример с много известни жени . Например Анджелина Джоли успяла актриса занимава се и с благотворителност а е семейна и с деца
В моето обръжение има също успели семейни жени независимо в коя сфера .
Какъв пример мога да ти дам пример с много известни жени . Например Анджелина Джоли успяла актриса занимава се и с благотворителност а е семейна и с деца
В моето обръжение има също успели семейни жени независимо в коя сфера .
ХАЬХАЬХАЬХЬАХАЬ ЬАГЬГЬАГЬАЬХЬАХАЬЬАХЬАХЬА ХАЬХАЬЬАХЬАХХАХАЬЬА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Невероятен пример, благодаря ти.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 12:00
Кое му е смешното не знам
Успешносат на един човек ен зависи от неговата полвинка а от самият него .
Tifoso
Какъв друг пример искаш ти не познаваш хора от моето обръжение и реших ад дам по неутрален пример
Ако толкова държиш . Майката на моя приятелка има хотел и си го управлява без помощта на съпруга си . Семейството им е наистина прекрасно и сплотено . Познавм и жена която има сигурно 15 години успешен брак а е един от най-успелити неврохирурзи в моят град .
Искаш ли още примери ?
psychopath
12-30-2013, 12:00
Моля? Задължена ли е някоя да ражда и да създава семейство?
Не, ама аз задължен ли съм да ги харесвам и подкрепям?
Всъщност не ме интересува, де.
Интересува ме аз да съм жив и здрав, както и близките ми. Другото си зависи от мен, колко си държа на принципите, на думата и да има малко късмет...
Дреме ми на онова, че някоя е решила да "успява в живота" и не иска да ражда деца и да създава семейство. :D
Violenza
12-30-2013, 12:03
Не, ама аз задължен ли съм да ги харесвам и подкрепям?
Не си задължен и не съм го казала. Учудва ме рязката ти омразна реакция към нечий личен избор, който по никакъв начин не влияе отрицателно на другиго.
SisiStrange
12-30-2013, 12:09
Кое му е смешното не знам
Успешносат на един човек ен зависи от неговата полвинка а от самият него .
Бе баш от двамата си зависи. Ако имаш 1-2-3-годишно бебе, за което трябва да се грижиш, отделно да поддържаш дома чист и вечерята сготвена, ще видиш известни пространствено-времеви затруднения да работиш И по 8 часа на ден, освен ако случайно не си привикнала към онази техника на сън - по 20мин спане през определени интервали до 4 часа на ден. Трябва си подкрепа и помощ. По-скоро трябва и въпросната половинка да поема грижа за децата и дома донякъде. :) Хубавото е, че такива мъже има много и си заслужават изцяло уважението.
psychopath
12-30-2013, 12:10
Мацка, недей с това "успяване", моля те. Твърде абстрактно е и има прекалено широк смисъл. Най-лесно може да ти се пропука тезата, когато говориш за подобни неща.
Violenza, чак омразна реакция е пресилено, но трябва ли нещо да влияе отрицателно, за да не го харесвам? Пък и както казах, не ме интересува => не ми пречи, просто го коментирам.
Аз примерно обичам да си друскам амфетки и бонбони, по никакъв начин не преча на правя нищо на другите, но много хора ще ме заклеймят на секундата. Е? : )
DisappointedDreamer
12-30-2013, 12:17
Баш омразна реакция си е.
Аз дали ще реша да родя или не си е чисто мой избор. Жените не сме родени, за да раждаме и това, че една жена е решила да гради кариера вместо семейство не е егоизъм, а е предпочитание.
Така както има мъже, които не искат да имат деца, така има и жени, на които изобщо не им минава през ума да отгледат деца, защото (може би) знаят, че не биха могли да им осигурят (не финансово) това, от което едно дете се нуждае.
Violenza
12-30-2013, 12:18
Violenza, чак омразна реакция е пресилено
Малко неща презирам повече от кариеристките
Добре.
Аз примерно обичам да си друскам амфетки и бонбони, по никакъв начин не преча на правя нищо на другите, но много хора ще ме заклеймят на секундата. Е? : )
Доста неуместен пример, особено на фона на световния проблем с наркоманите. Много хора не правят разликата.
girlwithblueeyes
12-30-2013, 12:21
Също както и не е мястото й в кухнята ама както и да е
По въпроса за децата аз там съм с по различно мислене . Но в никакъв случай не смятам че една жена е длъжна да ражда или да създава семейство .
Ебати дребнавите путки сте.
psychopath
12-30-2013, 12:29
:D:D:D:D
Искаш ли ти да ме гръмнеш, че самоубийството било грях. :О
Да съм казал, че аз ще решавам вместо вас? (Някой ден, може и да решавам аз, не се знае :lol:)
Именно затова примера с наркотиците е уместен, защото там пак става въпрос за избор.
Както вие не можете да ми казвате какво да си завирам в носа, така аз не мога да ви задължавам да снасяте яйца!
Както мен ще ме наречете наркоман, боклук и отрепка, така аз ще нарека вас егоистични кариеристки и материалистични кучки.
(ако ми приемете думите буквално, повече няма да се занимавам да ви пиша ;д)
Дори не мога да разбера защо така ми скочихте...
psychopath
12-30-2013, 12:31
Ебати дребнавите путки сте.
Е, за т'ва нема да се жена, ако имам дъщеря - ще я продам на гърците.
Ще си гледам кариерата и тва е, ибал съм ги... :D
Айде тия клишета със зад всеки успял мъже седи жена не ги споменавайте за да не ви правя за смях тука. А да не говорим, че 90% от успелите жени нямат дори семейство и деца и са пълни егоистки, това при мъжете доста в по-голям процент липсва. И ако жените не се засягаха толкова много за това, че мъжете са двигателя на света, щяха ли толкова да протестират и да се опитват да се доказват в сравнение с нас ? Не мисля. И стига с тая глупост, че мъжете ги раждали жени, раждате ги, ама без качествено семе не се раждат качествени плодове, не ви ли мина през акъла. И от кого мислите, че тия момчета възприемат поведение докато растат ? От майките си ли ? На тях ли се опитват да подръжават или на бащите си ? Ако оставиш само една майка да отглежда дете момче в 90% ще го направи лигаво и зависимо от себе си, да не се изказвам по-грубо на какво ще го превърне.
DisappointedDreamer
12-30-2013, 12:35
psychopath, знаеш ли кое ти кофтито с примера и защо аз ти скочих?
Защото наистина беше неуместен. И защото, ако реша да те нарека боклук няма да е заради това, че се "друсаш", а заради това, че презираш изборите на хора, които по никакъв начин не ти влиаят.
SisiStrange
12-30-2013, 12:37
Малко в страни... а жените, които не искат да имат деца с мъже, които също не искат да имат деца ли се събират? И какво става, ако мъжа иска деца, но жена му предпочита да не ражда?
DisappointedDreamer
12-30-2013, 12:37
Ако оставиш само една майка да отглежда дете момче в 90% ще го направи лигаво и зависимо от себе си, да не се изказвам по-грубо на какво ще го превърне.
'Щото жените всички сме лигави и хилави като характери, нали?
Преди време един наистина обичан потребител във форума беше казал, че изобщо не те харесва. Учудих се защо, но след като прочетох включването ти - разбрах. Ужасно разочарована съм от изказванията ти.
Violenza
12-30-2013, 12:39
Айде тия клишета със зад всеки успял мъже седи жена не ги споменавайте за да не ви правя за смях тука. А да не говорим, че 90% от успелите жени нямат дори семейство и деца и са пълни егоистки, това при мъжете доста в по-голям процент липсва. И ако жените не се засягаха толкова много за това, че мъжете са двигателя на света, щяха ли толкова да протестират и да се опитват да се доказват в сравнение с нас ? Не мисля. И стига с тая глупост, че мъжете ги раждали жени, раждате ги, ама без качествено семе не се раждат качествени плодове, не ви ли мина през акъла. И от кого мислите, че тия момчета възприемат поведение докато растат ? От майките си ли ? На тях ли се опитват да подръжават или на бащите си ? Ако оставиш само една майка да отглежда дете момче в 90% ще го направи лигаво и зависимо от себе си, да не се изказвам по-грубо на какво ще го превърне.
Да не споменавали другите клишета, а ти говориш за качествено семе, дето хич не е клише, да знаеш.
От цялата тема ти, фишката и психопата изглеждате доста по-засегнати от която и да било изказала се девойка.
Fisherman
12-30-2013, 12:45
То и ти едва ли си голем майстор с кирката.. това прави ли те жена ?
нямам проблеми с копането,а ти?
SisiStrange
12-30-2013, 12:47
draid, леко удряш в крайности вече. :) Доста грозен коментар. Понякога и с приятеля ми спорим по този въпрос макар и доста по-спокойно. Не за великите откриватели и превеса на мъжете над света, а предимно на тема дали жените са способни да схванат из дълбочина математични науки като квантовата физика, например. Според него мъжете са много по-добри в логичното мислене и разбират нещата по-ясно и изтънко, но са много по-хаотични, докато жените са по-подредени и организирани и затова по-бързо се справят с възложен материал, макар и на по-различно ниво. Та неговия извод за онова клише е, че най-грубо казано, мъжа може да завърти, каквото си иска, но му е много по-лесно с една жена наоколо, която да го насочва и да му помага в последователността и постоянството на хм, експеримента, ще го нарека така. Както, да речем, първата съпруга на Айнщайн му е помагала в теориите му.
Fisherman
12-30-2013, 12:49
draid, леко удряш в крайности вече. :) Доста грозен коментар. Понякога и с приятеля ми спорим по този въпрос макар и доста по-спокойно. Не за великите откриватели и превеса на мъжете над света, а предимно на тема дали жените са способни да схванат из дълбочина математични науки като квантовата физика, например. Според него мъжете са много по-добри в логичното мислене и разбират нещата по-ясно и изтънко, но са много по-хаотични, докато жените са по-подредени и организирани и затова по-бързо се справят с възложен материал, макар и на по-различно ниво. Та неговия извод за онова клише е, че най-грубо казано, мъжа може да завърти, каквото си иска, но му е много по-лесно с една жена наоколо, която да го насочва и да му помага в последователността и постоянството на хм, експеримента, ще го нарека така. Както, да речем, първата съпруга на Айнщайн му е помагала в теориите му.
Съгласен съм с мнението ти,но Айнщайн е свиня
psychopath
12-30-2013, 12:49
psychopath, знаеш ли кое ти кофтито с примера и защо аз ти скочих?
Защото наистина беше неуместен. И защото, ако реша да те нарека боклук няма да е заради това, че се "друсаш", а заради това, че презираш изборите на хора, които по никакъв начин не ти влиаят.
Ако ме нарекат боклук, заради това, че се друсам, няма ли да бъде защото презират изборът ми, който по никакъв начин не влияе на другите?
Не съм ограничил изборите на хората, ами си споделих мнението по въпроса, макар и малко хиперболизирано?
Казах, че не ме интересуват и си е тяхна работа, просто го намирам за егоистично и не ми допада като концепция, защото имам различни виждания. Не, че не мога да ги защитя или оправдая, ако поискам.
Продължавам да не разбирам къде ви е проблема?
нямам проблеми с копането,а ти?
Мне, ща закопая без проблем.
DisappointedDreamer
12-30-2013, 12:52
Ако ме нарекат боклук, заради това, че се друсам, няма ли да бъде защото презират изборът ми, който по никакъв начин не влияе на другите?
Защо ми обясняваш какво другите ще направят? Не ме интересуват другите. Интересува ме моето и твоето мнение, в момента. Аз ти обяснявам как никога не бих те нарекла така, заради дрогата, ти ми анализираш действията на другите. Ъх?
psychopath
12-30-2013, 12:53
Аз да съм засегнат? :lol:
От какво по-точно? Само това ми отговори, моля те. :Д
Това, че пиша активно в темата означава, че съм засегнат ли?
При положение, че не съм казвал, че мъжете са повече от жените. :о
DisappointedDreamer
12-30-2013, 12:54
От цялата тема ти, фишката и психопата изглеждате доста по-засегнати от която и да било изказала се девойка.
Наистина е вярно. Признавам, че и аз преувеличих със сигурност с първия си коментар по темата, която в моментът дискутираме, но драйд, ти примина всякакви граници.
SisiStrange
12-30-2013, 12:54
Ми... за благодарност, се е развел с нея и се е оженил за някаква своя братовчеда. 8-)
Аз да съм засегнат? :lol:
Не са прай.. комплексар.
psychopath
12-30-2013, 12:59
Защо ми обясняваш какво другите ще направят? Не ме интересуват другите. Интересува ме моето и твоето мнение, в момента. Аз ти обяснявам как никога не бих те нарекла така, заради дрогата, ти ми анализираш действията на другите. Ъх?
Давам пример.
Аз теб няма да те нарека никак, заради това, че евентуално ще избереш да не раждаш деца и да не създаваш семейство. Това си е твой избор и имаш право на него. Както аз имам право на мнение, дори и различно от твоето? :?
Fisherman
12-30-2013, 13:01
Ми... за благодарност, се е развел с нея и се е оженил за някаква своя братовчеда. 8-)
Изневерил е на първата си жена.
Fisherman
12-30-2013, 13:01
Мне, ща закопая без проблем.
я да вида
psychopath
12-30-2013, 13:02
Не са прай.. комплексар.
Тука си прав! ;д
Трябва да се поспра с избиването на комплекси, че на мацките не им понася. ;д
anonymous895156
12-30-2013, 13:04
ne znaeh 4e kazva6 na maika si ainshtain
Fisherman
12-30-2013, 13:06
ne znaeh 4e kazva6 na maika si ainshtain
не знаех,че казваш на свинята си майка
DarkTemplar
12-30-2013, 13:07
Еврейска му работа.
psychopath
12-30-2013, 13:13
Hamas, Hamas, die Juden... sind suss :lol:
anonymous895156
12-30-2013, 13:25
не знаех,че казваш на свинята си майка
странно е как завистливи утайки като теб обиждат велики умове като айнщайн
Fisherman
12-30-2013, 13:33
странно е как завистливи утайки като теб обиждат велики умове като айнщайн
Кое му е великото?Че е работил за разработката на първата атомна бомба?Да убиваш ли е велик ум?Какво знаеш ти за историята лайно проклето.
Освен Айнщайн и Мария Кюри,какви други учени познаваш?
'Щото жените всички сме лигави и хилави като характери, нали?
Преди време един наистина обичан потребител във форума беше казал, че изобщо не те харесва. Учудих се защо, но след като прочетох включването ти - разбрах. Ужасно разочарована съм от изказванията ти.
Не защото жените са лигави и хилави, това няма нищо общо. Просто възприемате нещата по такъв начин, а това е природа не може да се промени. Жените винаги ще гледат момченцето да не му е студено, да не му липсва нещо и т.н. така ще го лишат от много важни уроци и то все от любов. Да знаете любовта по някога задушава. Това имах в предвид, ако не си разбрала, твой е проблема.
Относно това кой е казал дали ме обича или не, това слабо ме вълнува. Не си мисли, че не мога да ти играя тука на много любезен и да ставам любимец на аудиторията. Който ме познава знае колко струвам като човек, та дали ме харесваш или не ми е все едно. Аз знам какъв съм и какви са ми възможностите.
Да не споменавали другите клишета, а ти говориш за качествено семе, дето хич не е клише, да знаеш.
Това драга моя е умишлено казано, точно заради глупавите клишета от типа: "Кой ги ражда тия мъже ?" Аз не съм грам засегнат, защо да се засягам ми обясни ? Не мъжете имат комплекс от това че са неоценени, не мъжете се опитват да се доказват във всяка сфера (макар по едно или друго стечение на обстоятелствата, най-добрите дори в доста "женски" занимания да са мъже). Мога много да изброявам, знаеш.
DisappointedDreamer
12-30-2013, 15:05
Не, ти имаш проблем. И той се корени във фактът, че не можеш да проумееш, че не всички жени са такива каквито ги описваш, навеждайки ме отново на мисълта, че Виоленца е права. За какво ли? Тя може доста по-добре да ти обясни, предвид, че те познава много по-добре.
Колкото до последното - изобщо не очаквам от теб, или когото и да е било другиго, любезности. Любимец на аудоторията и да искаш не можеш да станеш, заради предрасъдъците ти. Съдиш прибързано и говориш крайно. Което е доста иронично, предвид фактът, че преди не много време на мен самата направи такава забележка.
anonymous708973
12-30-2013, 15:06
Аз не мога да разбера защо и двете страни са засягате толкова... Спорът е на тема, стара като света.
Факт е, че множество "успели" жени... сиреч, кариеристки, нямат семейства или имат, но не са особено привързани към тях.
Факт е, че мъжете са открили доста повече неща, но да не забравяме на какво се дължи това. Да не забравяме кой им е осигурил времето да се занимават с проекти, изследвания, опити и т.н.
И така нататък...
Не се чувствам пренебрегната. Наслаждавам се на факта, че съм жена и умея да го използвам в своя полза. Не се хващайте за думата, нямам предвид тъпи номера. Изпитвам желание да се доказвам, да, но това няма общо с пола ми, мисля. Смятам, че силата на една жена се крие в съчетаването на нежните черти с амбицията, набедена за мъжко качество. Харесва ми да се врътна в кухнята и да сготвя нещо на момчето си, харесва ми той да го направи, защото не смятам да си прекарам семейния живот между кухнята и спалнята. Но също толкова ми харесва да уча, да се развивам, да мечтая за развитие в набедена за мъжка среда, където да постигам победи.
Смятам, че свестните мъже оценяват това. С тези, които не го оценяват, не смятам за нужно да общувам.
Не, ти имаш проблем. И той се корени във фактът, че не можеш да проумееш, че не всички жени са такива каквито ги описваш, навеждайки ме отново на мисълта, че Виоленца е права. За какво ли? Тя може доста по-добре да ти обясни, предвид, че те познава много по-добре.
Колкото до последното - изобщо не очаквам от теб, или когото и да е било другиго, любезности. Любимец на аудоторията и да искаш не можеш да станеш, заради предрасъдъците ти. Съдиш прибързано и говориш крайно. Което е доста иронично, предвид фактът, че преди не много време на мен самата направи такава забележка.
Не ме познаваш. А да станеш "любимец" изобщо не е трудна задача, аз не съм такъв само и единствено, защото аз искам да е така. И в тази тема нито някъде съм съдил прибързано за нещо, нито пък съм говорил крайно. Просто не си чела като хората явно. Единственото нещо което говоря в тая тема са истини. Искам да ми посочиш и къде съм определил всички жени под общ знаменател ?
Както и да е, аз имам проблем и съм женомразец :D
psychopath
12-30-2013, 17:32
Преебали са те нещо, а ... еби ги ;д
Violenza
12-30-2013, 18:05
Не мъжете имат комплекс от това че са неоценени, не мъжете се опитват да се доказват във всяка сфера (макар по едно или друго стечение на обстоятелствата, най-добрите дори в доста "женски" занимания да са мъже). Мога много да изброявам, знаеш.
Не мъжете имали комплекс, ама само мъжки на миналата страница обяснявахте кой е по по най. И ти дори продължаваш. Пред някого имаш да се доказваш ли? Знам, че ще кажеш не, ами като е не, няма смисъл да изтъкваш многото, по твои думи, факти за силния пол.
Тя може доста по-добре да ти обясни, предвид, че те познава много по-добре.
Очевидно и аз не успявам. :cool:
Това е така, защото жените които са се изказали по темата повечето са казали нещо ни в клин, ни в ръкав. Сама знаеш колко дълбоко съм комплексиран, че жените и мъжете не са равни :) А никой не пита, защо аджеба като законово мъжете и жените са равни, то няма съд който да присъди детето на бащата при равни условия ?
Дискриминация ! Сега сигурно вие смятате, че е напълно нормално жената да получи децата.
Violenza
12-30-2013, 18:28
Сама знаеш колко дълбоко съм комплексиран, че жените и мъжете не са равни
:D
Аз, че знам много добре как мислиш по тоя въпрос, знам. Казвам ти отстрани как изглежда за хората, които не те познават.
В последните няколко часа обмислям самоубийство чрез удар с тъп предмет след като разбрах, че дриимъра не ме харесва :/ А възлагах такива надежди да стана любимеца на 2013... провалих се в последните минути на годината :/
Fisherman
12-30-2013, 18:44
Тъй като живеем в 21 век,въпросът е зададен неудачно,трябва да е "Връзка преди или след секса".
Renate_Feliqr
12-31-2013, 10:39
Тъй като живеем в 21 век,въпросът е зададен неудачно,трябва да е "Връзка преди или след секса".
Това е верният въпрос.Иначе да кажа от моя гледна точка.Ако например го направим на купон ей така за спорта, даже не мисля, че после някога и ще се видим.Повечето такива даже и имената не си знаят.Но ако сме на среща и си допаднем значи химията е на ниво и не виждам смисъл да се протака 2-3 месеца.Но ако се протака 2-3 месеца, си мисля, че един от двамата не е сигурен дали партньора му допада.Отговора ми е в контекста ... :)
oficialno_chujda
12-31-2013, 10:45
Предпочитам след връзката