View Full Version : И това ако е връзка....
Здравейте ! Имам връзка с едно момче от около 4-5 месеца.През тези месеци се случиха много неща разделяхме се и се събирахме. През тези месеци въпреки всичко,което се случваше аз го обикнах така както не съм обичала никого до сега. При него обаче не е същото дори не знам защо сме заедно аз не чувам нито мила дума от него,нито комплимент. Дори не получавам вниманието от,което има нужда едно момиче. Всичките ми приятели се чудят как е възможно аз да се раздавам толкова много за този човек,да давам всичко за него и да не получавам нищо. Не знам може би съм мазохистка. Той не дава нищо от сече си само повтаря как нещата не вървят. Виждаме се всеки ден,но въпреки всичко нещо не достига. Никога не звъни първи.Ако аз не го потърся той може и с седмици да не ми звънне. По всякакъв начин му показвам чувствата си и му ги казвам, а от него не съм чула и едно обичам те. При най-малкия проблем се цупи като малко дете. Постоянно според него аз го ядосвам и правя грешки. За всяко нещо във връзката ни аз съм виновната. И дори да знам,че не съм права не му казвам,защото знам какво ще стане ще се развика и ще се сърди 2 седмици и вместо да говорим и да си разрешаваме проблемите той предпочита изобщо да не контактуваме. Може би приятелките в компанията му получават повече вниманието и нежността му... Не знам какво да правя вече моля за съвет
bloodfrozen
12-24-2013, 07:26
Сериозно ли? Възможният изход от ситуацията е само един. Разкарай го този тип. Обикновено една връзка се състои от двама души, редно е и двамата да допринасят с нещо, за да се поддържа. Щом не се чувстваш щастлива, което е съвсем обяснимо в тоя случай, просто приключваш нещата.
Няма смисъл да си с човек, който те прави нещастна.
Относно изказването ти, че не ти казва "Обичам те" - това, че ти го обичаш или че сте заедно от няколко месеца не означава, че той изпитва същите чувства.
Винаги когато стане въпрос за неговите чувства неговия отговор е "ако нямах чувства нямаше да съм с теб". Аз разбирам,че той може да няма чувства към мен,но може ли аз като му казвам обичам те той да казва ";може"
SoInsane
12-24-2013, 09:42
Има хора, които просто не могат да си показват чувствата, което е мноого лошо качество. И все пак... не мисля, че ти трябва такова момче и не мисля, че трябва да си с него и да се измъчваш постоянно. Това са излишни нерви...
TheBeliever
12-24-2013, 09:52
Винаги когато стане въпрос за неговите чувства неговия отговор е "ако нямах чувства нямаше да съм с теб". Аз разбирам,че той може да няма чувства към мен,но може ли аз като му казвам обичам те той да казва ";може"
Да имаш чувства към някого и да обичаш не е едно и също.
Отговори си сама на въпроса "Какво ме задържа при този човек".
Това, че не те обича не означава, че няма чувства към теб. И да, може да ти казва "Може" ... Замисляла ли си се, че пича може би просто ти намеква, че на този етап от връзката ви е прекалено рано за подобни "тежки" думи и не е много сигурен, че наистина мислиш това, което казваш.
Между другото в това отношение го разбирам. Няма по-гадно, отвратително и ужасно нещо от това човека срещу теб да ти повтаря, колко те обича, а ти да не изпитваш чак толкова силни чувства ... Не знаеш как да отговориш, защото хем се стремиш да не оставиш грешно впечатление в човека, хем не искаш да се чувствате неловко :?
xXxPETYAxXx
12-24-2013, 10:30
Ти какво искаш, да те излъже ли?
Иначе те разбирам, имах нещо подобно на това. Най-добре го остави. Вероятно има и други начини, но не съм убедена дали биха проработили. Наскоро приятел ми каза, че мъжете искали внимание, което нямаше да ми прозвучи толкова странно, ако не беше вторият човек, който ми го казва. Тук не говорим за досадното отношение, а просто да проявяваш интерес към него и да му споделяш и ти, без да му държиш сметка защо досега не ти се е обадил той.
И все пак си мисля, че няма смисъл.
psychopath
12-24-2013, 10:32
Възможно ли е да си сгафила и това да е причина за някое ваше скъсване?
Ти какво искаш, да те излъже ли?
Иначе те разбирам, имах нещо подобно на това. Най-добре го остави. Вероятно има и други начини, но не съм убедена дали биха проработили. Наскоро приятел ми каза, че мъжете искали внимание, което нямаше да ми прозвучи толкова странно, ако не беше вторият човек, който ми го казва. Тук не говорим за досадното отношение, а просто да проявяваш интерес към него и да му споделяш и ти, без да му държиш сметка защо досега не ти се е обадил той.
И все пак си мисля, че няма смисъл.
Не съм искала той да ме лъже,че ме обича,а по-добро отношение от него.Колкото до вниманието мисля,че го получава от мен,но аз от него не.
xXxPETYAxXx
12-24-2013, 12:03
Относително е, понякога женската част имаме доста странни разбирания за някой неща. Вниманието бива положително или отрицателно. Ако си спокойна, споделяш и разговаряш с него нормално значи просто няма смисъл да се мъчиш повече да привлечеш неговото внимание. И трябва просто да прекратиш нещата. Ако обаче вниманието, което му даваш е негативно и често му натякваш, държиш му сметка/тон, обвиняваш го, натоварваш го - тогава дори и да те харесва много, ще го отблснеш.
И все пак, това е просто моята теория, въпреки която обаче мисля, че просто трябва да скъсате. Просто я пиша за да си дадеш сметка дали наистина отчасти не е в теб грешката. Или пък, ако виждаш, че ти правиш всичко както трябва да ти стане ясно, че нещата няма да се оправят, че той едва ли ще си промени отношението и, че трябва да сложиш край.
Относително е, понякога женската част имаме доста странни разбирания за някой неща. Вниманието бива положително или отрицателно. Ако си спокойна, споделяш и разговаряш с него нормално значи просто няма смисъл да се мъчиш повече да привлечеш неговото внимание. И трябва просто да прекратиш нещата. Ако обаче вниманието, което му даваш е негативно и често му натякваш, държиш му сметка/тон, обвиняваш го, натоварваш го - тогава дори и да те харесва много, ще го отблснеш.
И все пак, това е просто моята теория, въпреки която обаче мисля, че просто трябва да скъсате. Просто я пиша за да си дадеш сметка дали наистина отчасти не е в теб грешката. Или пък, ако виждаш, че ти правиш всичко както трябва да ти стане ясно, че нещата няма да се оправят, че той едва ли ще си промени отношението и, че трябва да сложиш край.
Благодаря ти много за обективното мнение. Аз съм много спокоен човек никога не съм му викала,нито съм го обвинявала за нещо. Даже напротив винаги съм обвинявала себе си. Давам му цялото си внимание.Държа се по възможно най-милия и добър начин с него. Даже като се замисля дори не съм му се сърдила или цупила за нещо,а той го прави всеки ден за някакви съвсем дребни неща. По никакъв начин не му натяквам,че не ми харесва отношението му към мен или нещо друго. Дори когато има нещо,което не ми харесва или ме наранява по-някакъв начин не му казвам,а преглъщам всичко. Той се сърди буквално за глупости ако аз му кажа някоя дума на опаки и не си говорим с дни,а като се опитам да говорим получавам само "не искам да говоря с теб". Както казах доста се разделяхме,но аз просто прекалено много го обичам и не мога без него и след 1-2 седмици му звъня....
Ти сама си се сложила в тази позиция. Той е свикнал с това, че ти ще направиш всичко за него, че го обичаш и, че даже да си права, ще си замълчиш, за да той не се разсърди. До такава степен му угаждаш, че момчето не изпитва нуждата да прави каквото и да е, за да те впечатли или задържи. По-добре го остави и гледай за напред да не допускаш същата грешка. Сама казваш, че се раздаваш и не получаваш обратното. Раздавай се само, ако си струва (другия човек също се раздава), иначе си губиш самоуважението си в неговите очи.
baby_baby
12-24-2013, 13:09
Просто го скъсай няма смисъл да си с човек с който си нещастна
cattwalk
12-24-2013, 21:25
Не си струва според мен.Имала съм подобна връзка само че мен ме обвиняваха че не съм правила нищо за него и изреченията "Трябва да се промениш" и "Не върви" съм ги слушала в пъти повече от "обичам те".Недей да си втълпяваш някаква вина това е най-лошото,което можеш да си причиниш.И аз съм го правила това нещо недей не си заслужава.Замисли се кой наистина се държи зле.Да скъсаш с него според мен е най-добрия вариянт знам,че боли да ти го кажат,но не чакай той да ти го каже.Ще мине малко време ще осъзнаеш какво е представлявала връзката ви и според мен няма да съжаляваш за решението си.
leadyflame
12-25-2013, 00:13
Чакайки нещата да се променят, само си губиш емоционалният багаж, вземи се раздели с него да видиш как след известно време пак ще върнеш форма.
Опитвала съм да се разделя с него,но не става... Винаги се връщам. Просто прекалено много го обичам...
TheBeliever
12-25-2013, 07:14
Ами стой си тогава на гъза и търпи пикльото, докато не ти дойде малко акъл в главата.
Благодаря много на всички изказали мнението си. Това беше оставих го колкото и да е трудно....
hey.mistery
12-25-2013, 08:05
Не знам защо търпиш този тъпанар, който определено не заслужава всичко това, което правиш за него. Зарежи го, няма смисъл да се занимаваш с някакъв недорасъл пишльо. Все някога ще се осъзнае. Ще си намериш по-добър, който те заслужава, в това няма съмнение. :)
Не знам защо търпиш този тъпанар, който определено не заслужава всичко това, което правиш за него. Зарежи го, няма смисъл да се занимаваш с някакъв недорасъл пишльо. Все някога ще се осъзнае. Ще си намериш по-добър, който те заслужава, в това няма съмнение. :)
Така и направих просто нямаше как след като не си говорим от два дни,дни в които аз му звъня,а той казва,че не му се говори. И днес отново се опитвам да оправя нещата,а той ми разправя как аз допускам само грешки,а е едно момиче с,което доста често си пишеше имала проблеми и точно по празниците не била щастлива. И той цяла вечер си говорел с нея и се радвал,че я е направил щастлива... Единствения въпрос,който си задавам е как допуснах толкова много да обичам някого,който изобщо не му пука за мен.... И как веднъж не се поинтересува дали аз съм щастлива,а е зает да прави другите щастливи ....
girlwithblueeyes
12-25-2013, 11:56
Абселютно .
Amore-Mio*
12-25-2013, 12:05
Сериозно ли питаш какво да правиш?
Вземи порасни, за да осъзнаеш, че си имаш достойнство и самоуважение, което не трябва да допускаш да останат на заден план, заради някакъв си мухльо, дето си мисли, че светът се върти около него.
Кажи край на това!