PDA

View Full Version : Страх ме ,че това може да КРАЯ между нас!!

biskvitkata_be
12-25-2013, 01:56
Здравейте.Пиша тук за да получа някакво мнение относно връзката ми с едно момче.С него сме от същото училище ,но не сме съученици.От близо 3-4 месеца сме заедно ,иначе се познаваме от преди това ,въпреки че преди той не ме забелязваше.Но нещата се получиха и сега сме си заедно.Той обаче се държи как да кажа странно.Първо имаме и двамата гривна с нашите инициали ,но той почти не я носи.Имам чуството ,че само аз го търся повечето и дърпам връзката ни напред.През междучасията аз го посещавам в неговата класна стая.Пред другите не се държи толкова мило с мен ,само като сме на саме.Не ме защитава много от приятелите му и от техните странни шеги към мен.Когато отидем на дискотека с приятели си тръгвам преди него в къщи все пак съм на 16+ и си имам вечерен час,после чувам как разправял ,че той пиел и гледал другите момичета които носят къси полички с боти и не ми е приятно.Също така му е трудно да отблъсне някоя която му се сваля.Има една досадница от неговия клас която на практика не го оставя на мира ,а той малко или много пък и обръща внимание и изгледжа не му е все тая за нея ,въпреки че той не си признава.
Той също е на 16 но съм по-голяма с 7 месеца и не съм първа красавица с късичка коса съм и понякога нося очилата си за да виждам по-добре.Според вас има ли шанс връзката ни при положение ,че той не е толкова активен?

HollyGolightly
12-25-2013, 03:04
Дръж се като него, спри да му ходиш на крака до стаята, ако той иска ще дойде. Виж дали ако го игнорираш известно време ще се трогне и опита да се промени. Ако няма никаква реакция от негова страна, просто сложи край.

xXxPETYAxXx
12-25-2013, 03:36
Сори, ама на мен ми звучи сякаш си комплексирана, досадна и ревнива. Не си носел гривната с инициала ти - наистина ли това е нещо, в което се вкопчваш. Ходиш му до класната стая - да не сте на 10г. И аз като бях на 16-7 имах приятел от моята гимназия, но никога не съм му ходила в стаята, междучасията евентуално се виждахме навън, но не беше задължително. Съвсем нормално е, когато сте сред други хора да не ти сваля звезди. Гледал бил другите - ми ще гледа, голяма работа.

Спри да се държиш така, остави го да диша.

Tsukuda_Hiroshi
12-25-2013, 05:46
Дръж се като него, спри да му ходиш на крака до стаята, ако той иска ще дойде. Виж дали ако го игнорираш известно време ще се трогне и опита да се промени. Ако няма никаква реакция от негова страна, просто сложи край.

^Toва!!
И не се притеснявай дали си първа красавица или не. Познавам много красавици, дето са такива само на външен вид. Като си купиш вафла, не й ядеш опаковката, нали? ;) Ако той иска кукла - да си я хване. Няма защо да те тревожи това. Ще си намериш след време някой, който се кефи на къси коси, очила + характера ти, а това е най-важното!!

Amore-Mio*
12-25-2013, 12:08

Абсолютно!

С хората трябва да се държиш така, както те се държат с теб. И ако са достатъчно умни и им пука за теб - то проблемът ще е решен, ако ли не - прав му път и това е.

baby_baby
12-25-2013, 16:44

Това

lubopitna_123
12-25-2013, 20:08
Абсолютно!

С хората трябва да се държиш така, както те се държат с теб. И ако са достатъчно умни и им пука за теб - то проблемът ще е решен, ако ли не - прав му път и това е.

+Съгласна