Влез

View Full Version : Май е по - сериозно от обикновено харесване

karinaa
12-25-2013, 10:36
Здравейте момиче съм на 15 и ще ви разкажа какво ми се случва последно време. Харесвам супер много едно момче - даже не знам дали е харесване или нещо повече. Просто .. не мога да заспя ако преди това не сме си писали. Всеки ден си говорим по скайпа и се чувствам добре, докато той не започне да ми разправя как е излизал с приятели, как имало някакви хубави момчета аз се опитвам да се сдържам и просто му казвам, че много се радвам като излиза и тем подобни. Споделих му някои неща за мен, за семейството ми т.н. а той каза ``да бе ОК, споко няма да кажа на никои `` мале щях да ревна по скайпа докато си говорихме. Кажете ми какво да правя опитвам се по какъв ли не начин да му го показвам. Щом си говорим и пишем всеки ден и той ми казва някакви мили неща пише ми в някой случай пръв - значи би трябвало да има поне някакъв минимален интерес. Докато си говорим само му звъни телефона и си орежда някакви срещи и аз полудявам. Мале не мога така кажете ме какво да правя - да му призная ли? или да продължавам така ? Мерси предварително

xXxPETYAxXx
12-25-2013, 11:57
От различни градове ли сте?

paradosou
12-25-2013, 13:17
би трябвало да има поне някакъв минимален интерес
Ама какво е това? Ако те харесва (в случая е почти сигурно, че е така - просто момчетата рядко отделят толкова внимание на момиче само защото е приятна компания примерно), обаче все пак не му е достатъчно желанието да разбере повече за теб и да задълбочите, най-адекватното, което можеш да направиш, е да се оттеглиш. Универсално правило е да не се задоволяваш с 'минимален интерес' и като цяло с нищо минимално. Условието *не се сетих за по-подходяща дума* е самата ти да не 'предлагаш' малко, а непрекъснато да се стараеш да бъдеш най-добрата версия на себе си.
Не му се поддавай на детските провокации като ти говори за други момичета. Усмихни се, измисли закачка според ситуацията и смени темата. Спри да се опитваш по всякакъв начин да си стабилизираш присъствието около него. Почти сигурно е, че ти е отчел зелените светлини и сте в период на напасване/синхронизиране. При следващото иззвъняване на телефона с предложение за излизане - прояви любопитство по отношение на плановете и предпочитанията му за приятно прекарване на време, но не навлизай в подробности и внимавай да не звучиш едва ли не ревниво. Съветът ми е да се настроиш на вълна небрежност :д.

karinaa
12-25-2013, 15:19
не даже сме в едно училище ( от авторката )

xXxPETYAxXx
12-25-2013, 16:59
не даже сме в едно училище ( от авторката )

Ами супер. Понеже спомена само за писане и скайп разговори си помислих, че само това ви е опцията да комуникирате. Излизайте заедно навън, стига с този интернет.

ОР
12-25-2013, 18:15
Момчето гей ли е ?

baby_baby
12-25-2013, 18:22
Покани го да излезете просто се бори за това което искаш

carlabd
01-06-2014, 12:17
Като за начало стига с тази интернет комуникация ако искаш връзка.. покани го да излезнете, в училище като го засичаш си говорете,показвай някакъв интерес, но в никакъв случай недей да изтърсваш нещо от сорта на 'харесвам те' или 'имам чувства към теб', при тези думи момчетата обикновено се отдръпват, сигурно има и такива, които не се, де, ноо никога не знаеш. Моят съвет е ; по добре не му признавай, ами му покажи, намекни му, но не прави грешката да го търсиш постоянно и да ставаш нахална... От друга страна просто бъди себе си, никога не играй роли,за да го впечатлиш.

bsdirty
01-07-2014, 11:38
докато той не започне да ми разправя как е излизал с приятели, как имало някакви хубави момчета

Ясноо.. :D