View Full Version : Как ще се почувствате ако...
...Ако прекратят отношения с вас без предупреждение?
Питам сериозно, защото в момента съм в една адски тъпа ситуация точно на Коледа.
Ако някой, с който сте на прага да си задълбочите отношенията просто изчезне.
Във фейс, туитър, скайп и не ви отговаря на мейлите и смс-ите?
Без обяснения. Изчезва и край.
Тъй като всяко мнение ще ми е от полза се надявам да се включите.
Весели празници на всички!
HollyGolightly
12-25-2013, 19:41
Определено ще се чувствам гадно и ще искам да разбера какво точно се е случило, за да изчезне така.
Няма ли някакъв друг начин да се свържеш с него? Смисъл, връзка извън нета нямате ли?
Телефон, разговор очи в очи? Да, ще ми е тъпо и да, ще се постарая да разбера кво толкова е станало.
Всъщност ситуацията е друга, хванах го, че ме лъже и смятам аз да се покрия по този начин. Писна ми все аз да съм прецаканата. За това искам да знам дали поне мъничко ще му стане гадно...
xXxPETYAxXx
12-25-2013, 19:48
Ако е влизал в интернет през това време - тъпо, ако обаче не дава признаци на никаква социално-медиина активност дори бих се разтревожила да не е станало нещо. :D Но, и аз ги правя тези неща - като не искам никои или някой определен да не ме занимава повече просто го игноритам, защото не ми се обяснява нещо, което не мога дори на себе си да обясня.
П.П: Не бях прочела горното мнение. Аз когато правя подобни неща е за да се отърва от някого, а не да му правя мръсно.
HollyGolightly
12-25-2013, 19:51
Всъщност ситуацията е друга, хванах го, че ме лъже и смятам аз да се покрия по този начин. Писна ми все аз да съм прецаканата. За това искам да знам дали поне мъничко ще му стане гадно...
Е, това вече е друго. Принципно, ако има чувства към теб или поне ако е привързан, да ще му е гадно. Но не можеп ли просто да си му кажеш, че знаеш за лъжите му и да те остави на мира. Тогава би му било също гадно, тъй като знае, че връщане назад няма да има. Пък и няма да те смята за тъпа, дето може да бъде лъгане лесно.
Не знам как да постъпя, за това пуснах темата. Развали ми празниците и връщане назад няма да има. Според мен много добре се усети, че разбрах за лъжите му.
Еее,дръж се като голям човек.Кажи му да не те търси,не се занимавай с глупости.Надявам се да не сте имали чак толкова сериозни отношения,ама не смятам,че е нужно да се покриваш,за да му стане гадно.Аз честно казано разбирам защо искаш да го направиш,но не е никак благородно :D
DеНи, мислех за това, но ако му кажа пак ще намери начин да обърне нещата в своя полза и аз разбира се, ще се вържа, защото все още не ми е безразличен. А вече му нямам доверие.
Е,виж сега,недей да тръгваш с тази нагласа,че ще бъдеш измамена непременно.В крайна сметка имаш глава на раменете и можеш да я ползваш.Аз не знам какъв е случая точно,но ако си сигурна,че те е излъгал,то и да ти говори някакви неща,те ще са без значение,понеже ти ще знаеш истината.Виж вече,друго би било положението, в случай че не си съвсем сигурна дали си права в тази ситуация.Всъщност разговорите са точно затова-да не се стига до някакви недоразумения и да си наясно и с неговата гледна точна,щото все пак всичко е възможно ;)
julian8787
12-25-2013, 22:19
...Ако прекратят отношения с вас без предупреждение?
Питам сериозно, защото в момента съм в една адски тъпа ситуация точно на Коледа.
Ако някой, с който сте на прага да си задълбочите отношенията просто изчезне.
Във фейс, туитър, скайп и не ви отговаря на мейлите и смс-ите?
Без обяснения. Изчезва и край.
Тъй като всяко мнение ще ми е от полза се надявам да се включите.
Весели празници на всички!
Това е тиха агресия. Първо, защото човек не е наясно защо другият се скрие(какво се е случило, че се крие), второ, защото диалогът отсъства, отнето му е правото да се защити. Добре е да знаеш, че другият, този, който мълчи и се крие, поведение, което ти не приемаш за човешко, е човек със свободна воля. Тоест има право на избор. И не е добре да прилепваш към неговия избор, сама виждаш как се чувстваш изиграна в момента. Изходите са два, негодуванието от постъпката му да те завладее(както е станало) или да приемеш със стоицизъм случилото се. Аз не знам що за човек е приятелят ти. За да те накаже ли се крие. Или, да речем, е изчезнал, понеже, така да се каже, влюбеността му към теб се е изпарила. А може би го е срам от лъжите. Сигурно е, че не постъпва мъжки. По-добре не се занимавай с него. Остави го да лъже друга. Първите дни ще ти е зле, после ще се съвземеш. А най-после ще намериш друг обект на женска страст и желание.
Успех,
Когато нещо те тормози, говори ДИРЕКТНО. Точно така беше постъпило едно момиче с мен, каза ми всичко, което й беше на сърцето, почна с нещо от сорта на "ей, тъпак, виж кво, аз няма ...". Като ми каза всичко, което мислеше хем й олекна, хем ме свали на земята и се усетих, че съм се държал, като пълен цървул с нея. Нямаше да постигне и на половината на тоя ефект, ако просто си беше прекратила контактите с мен.
HollyGolightly
12-25-2013, 23:12
Ако ти имаш ясна позиция и наистина ти е дошло в повече от неговите лъжи, няма как да те накара пак да му се вържеш. Но, ако наистина ти е толкова трудно, тогава действай по своя начин и спри контактуването с този човек. Въпреки че, това е само избягване на самият проблем.
heartshapedbox
12-25-2013, 23:19
Кажи му каквото имаш да му казваш директно, вместо да се скатаваш.
Violenza
12-26-2013, 06:50
Ако щеше да му стане гадно от твоята липса, първо, че нямаше да те лъже, защото щеше да държи на теб и второ, че нямаше първи да се покрие той.
Не се занимавай.
Wednesday666
12-26-2013, 07:20
Нали се сещаш, че ние тук няма как да знаем дали ще му стане гадно или не.
Не познаваме човека, не можем да гадаем дали има или няма чувства към теб, за да му стане гадно.
Но да речем, че има чувства - естествено, че ще му е гадно, но това е "зрелия" начин да постъпваш.
Глупаво е.
Като има проблем и искаш да го зарежеш или там каквото си решила - в очите.
Не сте на по 12 години, затова според мен в очите да му кажеш всичко е по-правилно.
Най-малкото, защото лично на теб ще ти олекне да си излееш всичко.
Била съм в същата ситуация, мълчах си ужасно дълго време, само на мен ми влияеше лошо.
Накрая си казах абсолютно всичко, точно както си го мислех, и вече не беше толкова трудно.
Ако вместо да се чудите к'ъв шит да сътворите, който така или иначе до нищо няма да доведе, можехте чисто и просто да демонстрирате безразличие, щяхте да биете най-здравите шамари. Ако си пичка, ще седнеш срещу него и с каменна физиономия ще му обясниш, с нисък тон, ще му обясниш, че е говно и няма място в живота ти. Е, те т'ва е шамар!
И като се покриеш к'во ще получиш? Едно голямо нищо :?
По-добре си влизай във въпросните чатове и соц. мрежи, но просто не се занимавай с него. Не му пиши първа, ако той ти пише бъди по-студена, не коментирай, не Like-вай, не споделяй нищо за него или на стената му (Боже, колко тъпо звучи всичко това ама щом споменаваш фейса, предполагам, че и такива неща си правила) ...
Като те попита какво има му кажи в прав текст "Разбрах, че си ме излъгал за еди-к'во-си."
Подобно криене и надежди от рода на "Дано започна да му липсвам и започне да ме търси!" са малоумни, според мен. Изглеждай така, сякаш не ти пука ... Изглеждай щастлива и бъди такава :)
Знаете ли, супер сте и съветите ви много ми помагат. Сега съм на гости в друг град и няма как да го срещна очи в очи. Вчера ми беше писал, за да ми честити празника, аз разбира се му отговорих, но много сухо и без излишни излияния, само традиционните пожелания..Днес пак ми е писал , умолявал ме да му кажа нещо повече, как съм и пр. Няма да му отговоря не защото искам да го дразня, а защото в момента не мога да формулирам какво да кажа...Виждам го, че е онлайн навсякъде, но си знам, че ако ме види и мен на линия веднага ще ми се включи и ми развали настроението отново с глупостите и обясненията си. Май ще изчакам да се върна и на живо да сложа край. Истината е, че ме е страх как ще реагирам аз самата като го видя. Много ми е прясно още :(
baby_baby
12-26-2013, 13:23
...Ако прекратят отношения с вас без предупреждение? - Не би ми станало приятно
Във фейс, туитър, скайп и не ви отговаря на мейлите и смс-ите? - Ще спра да му пиша
Накратко аз лично бих спряла да се занимавам с този човек
djipsito
12-26-2013, 20:45
Аз не разбрах кво те ебе, че се е покрил, след като си разбрала лъжите му и нямало връщане назад?
Аз не разбрах кво те ебе, че се е покрил, след като си разбрала лъжите му и нямало връщане назад?
Тц! Авторката обмисля варианта да се покрие за да види как ще реагира пича. Той просто я излъгал за нещо, но за сметка на това продължава да си я търси.
djipsito
12-26-2013, 20:51
Аха. Тва малко като онова.. "Женска логика: Като не ми пише, няма да му пиша и аз. Мъжка логика: Като не ми пише, ще пиша на друга"..
Ааа не! Той й пише, дори е настоятелен :D Просто тя му е сърдита, защото е разбрала за лъжата и сега иска да го изолира за да му даде да се разбере :) В последствие (като се прибере в града им) ще говори с него на 4-ри очи за лъжата и т.н.
Tsukuda_Hiroshi
12-27-2013, 08:27
Ако знам къде живее - отивам и искам обяснение лично!!! Ако не става, ще ми стане кофти, много при това, но няма да се моля на никого да е в живота ми - няма да погледна такъв човек повече, освен, ако не ми изскочи с някое много добро и достоверно обяснение.