View Full Version : защо не се получава
jojobarka
12-25-2013, 19:53
здравейте,значи имам доста сериозен проблем ,тъпо ми е как може да съм толкова срамежлив ,преди не беше така ,но след 7ми клас просто нещо се случи .На 15 съм и досега не съм имам приятелка ,не съм грозен (много момичета дори са ме канели да излезем но аз им отказвах защото просто не си падах по тях) имам добро тяло ,имам мозък т.е не съм тъп като повечето бекове ,но тях ги огрява а мен не ,също така не знам как да говоря с тях ,може би просто не ми са се случвали достатъчно забавни неща та да я разсмея или не знам някой да ми помогне или проблема е в това че нямам самочувствие
xXxPETYAxXx
12-25-2013, 19:57
На 15 си за Бога, това, че не си имал приятелка досега е съвсем нормално. Виж, срама ще го преодолееш, просто трябва да се отпускаш, когато си с момиче, ние женските не ядем мъжките. Спокойно, дори да те отрежат един-два пъти, това не е края.
Защо всъщност нямаш самочувствие, имаш ли някакви комплекси?
HollyGolightly
12-25-2013, 20:03
По-странно би било ако си на 15 и имаш голям опит и много разочарования зад гърба си. Имаш достатъчно време, следващите няколко години ще претърпиш доста промени, все пак си още в началото на тийн годините си, няма смисъл да се отчайваш.
jojobarka
12-25-2013, 20:12
ами не мисля че имам комплекси ,ходя добре облечен правя комплименти на момичетата ,но може би понеже съм живял на по забутано училище в едно село сега е квартал ,но там училището нямаше никакви момичета бяхме една паралелка 7 ми клас от 13 души и никога не съм имам контакт с момиче и може би с времето всичко се е прецакало а сега като отидох в града да уча в елитно училище момичетата там някак си просто не мога да говоря с тях
baby_baby
12-26-2013, 13:30
На 15 си тва че до сега си нямал приятелка изобщо не ти е проблема живей си спокойно има време за гаджета