View Full Version : Чудя се...
Винаги съм се питал, дали момичетата са по перверзни от нас? Или са като нас, но просто не го показват толкова ясно, колкото ние. :D E какво мислите вие?
Има хора и хора.
Оправи си правописа.Сериозно.
NeutralMilkHotel
12-26-2013, 18:00
Зависи дали са обяразни. :)
djipsito
12-26-2013, 18:13
Перверзията на момичето я провокира момчето.
Момичетата не са еднакви с всяко момче. Вие също не сте еднакви с всяко момиче.
Въпрос на усещане, отдаденост, хормони... и такива работи.
baby_baby
12-26-2013, 18:38
Всеки човек е различен
DirtyDirty
12-26-2013, 19:53
И аз съм съгласна с това, че всеки човек е различен, но все пак момичетата (поне повечето) са по перверзни от момчетата но нека да не бъркаме нимфоманките и перверзничките с курви, моля :D
thenewgirl
12-26-2013, 20:53
някои от нас са други не са. зависи но повечето се правят на милички и нормални въпреки че са по перверзни и от момчетата
някои от нас са други не са. зависи но повечето се правят на милички и нормални въпреки че са по перверзни и от момчетата
това съм си мислил и аз, но трябваше да го чуя и от другия пол
Анонимката
12-27-2013, 13:37
Различно е...всеки човек е различен
xXxPETYAxXx
12-27-2013, 16:17
Авторе, ти на колко години си? Интересно ми е, защото вече не виждам почти момичета в тийн възраст, които да се правят на монахони.
Преди време момичетата дори и да бяха много перверзни се опитваха поне да се прикриват, но сега, като гледам малките лигли, направо са по-перверзни и от момчетата.
Авторе, ти на колко години си? Интересно ми е, защото вече не виждам почти момичета в тийн възраст, които да се правят на монахони.
Преди време момичетата дори и да бяха много перверзни се опитваха поне да се прикриват, но сега, като гледам малките лигли, направо са по-перверзни и от момчетата.
Еми на 18, но не дружа с много малки момиченца за да знам какво за какво си говорят. Дори и да общувах с тях надали ще споделят такива неща с мен. Съдейки само по ФБ, момичетата на възраст 13-15 години качват неверуятни снимки за тяхната възраст и от това ми става ясно какви са всъщност, но може да се бъркам, може да го правят само за да са "feshun" не ги разбирам.
ShtrudeL
12-28-2013, 14:20
Мъжете са моментно перверзни, жените многоетапно. Мъжете виждат нечии задник, представят си го гол и вирнат, възбуждат се и 'стават' перверзни. Жените виждат нечии ръце с изпъкнали вени, устни, които говорят някакви рандом неща, коса, глас, казват, че ще им е приятно да се видите отново и в периода от последната ви среща, до следващата, са мастурбирали поне 10 пъти върху представите си за вас и допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.
Шегувам се. Определенията за мъже и жени винаги са ми били глупави.
Не знам колко съм перверзна, ама имам много високо либидо, амхахах
Мъжете са моментно перверзни, жените многоетапно. Мъжете виждат нечии задник, представят си го гол и вирнат, възбуждат се и 'стават' перверзни. Жените виждат нечии ръце с изпъкнали вени, устни, които говорят някакви рандом неща, коса, глас, казват, че ще им е приятно да се видите отново и в периода от последната ви среща, до следващата, са мастурбирали поне 10 пъти върху представите си за вас и допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.
Как беше приказката - "Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината"
Как беше приказката - "Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината"
определено, но така е най-лесно
djipsito
12-29-2013, 00:21
допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.
всъщност, момчета, само за това не се шегува.
другото, що се отнася за жените е глупост. И говорим за масата, а не за изключенията.
heartshapedbox
12-29-2013, 00:54
Перверзията на момичето я провокира момчето.
Момичетата не са еднакви с всяко момче.
Съгласна.
Така си е ся.. :oops: