PDA

View Full Version : Чудя се...

Shadix
12-26-2013, 17:23
Винаги съм се питал, дали момичетата са по перверзни от нас? Или са като нас, но просто не го показват толкова ясно, колкото ние. :D E какво мислите вие?

Котка.
12-26-2013, 17:31
Има хора и хора.

Оправи си правописа.Сериозно.

NeutralMilkHotel
12-26-2013, 18:00
Зависи дали са обяразни. :)

djipsito
12-26-2013, 18:13
Перверзията на момичето я провокира момчето.
Момичетата не са еднакви с всяко момче. Вие също не сте еднакви с всяко момиче.
Въпрос на усещане, отдаденост, хормони... и такива работи.

baby_baby
12-26-2013, 18:38
Всеки човек е различен

Hidayet
12-26-2013, 18:48
Има хора и хора..

+

DirtyDirty
12-26-2013, 19:53
И аз съм съгласна с това, че всеки човек е различен, но все пак момичетата (поне повечето) са по перверзни от момчетата но нека да не бъркаме нимфоманките и перверзничките с курви, моля :D

thenewgirl
12-26-2013, 20:53
някои от нас са други не са. зависи но повечето се правят на милички и нормални въпреки че са по перверзни и от момчетата

Shadix
12-27-2013, 12:47
някои от нас са други не са. зависи но повечето се правят на милички и нормални въпреки че са по перверзни и от момчетата
това съм си мислил и аз, но трябваше да го чуя и от другия пол

Анонимката
12-27-2013, 13:37
Различно е...всеки човек е различен

xXxPETYAxXx
12-27-2013, 16:17
Авторе, ти на колко години си? Интересно ми е, защото вече не виждам почти момичета в тийн възраст, които да се правят на монахони.
Преди време момичетата дори и да бяха много перверзни се опитваха поне да се прикриват, но сега, като гледам малките лигли, направо са по-перверзни и от момчетата.

Shadix
12-27-2013, 16:36
Авторе, ти на колко години си? Интересно ми е, защото вече не виждам почти момичета в тийн възраст, които да се правят на монахони.
Преди време момичетата дори и да бяха много перверзни се опитваха поне да се прикриват, но сега, като гледам малките лигли, направо са по-перверзни и от момчетата.
Еми на 18, но не дружа с много малки момиченца за да знам какво за какво си говорят. Дори и да общувах с тях надали ще споделят такива неща с мен. Съдейки само по ФБ, момичетата на възраст 13-15 години качват неверуятни снимки за тяхната възраст и от това ми става ясно какви са всъщност, но може да се бъркам, може да го правят само за да са "feshun" не ги разбирам.

ShtrudeL
12-28-2013, 14:20
Мъжете са моментно перверзни, жените многоетапно. Мъжете виждат нечии задник, представят си го гол и вирнат, възбуждат се и 'стават' перверзни. Жените виждат нечии ръце с изпъкнали вени, устни, които говорят някакви рандом неща, коса, глас, казват, че ще им е приятно да се видите отново и в периода от последната ви среща, до следващата, са мастурбирали поне 10 пъти върху представите си за вас и допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.

Шегувам се. Определенията за мъже и жени винаги са ми били глупави.

xPafx
12-28-2013, 15:11
Не знам колко съм перверзна, ама имам много високо либидо, амхахах

Shadix
12-28-2013, 18:47
хах :D

draid
12-28-2013, 18:53
Мъжете са моментно перверзни, жените многоетапно. Мъжете виждат нечии задник, представят си го гол и вирнат, възбуждат се и 'стават' перверзни. Жените виждат нечии ръце с изпъкнали вени, устни, които говорят някакви рандом неща, коса, глас, казват, че ще им е приятно да се видите отново и в периода от последната ви среща, до следващата, са мастурбирали поне 10 пъти върху представите си за вас и допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.

Как беше приказката - "Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината"

Shadix
12-28-2013, 19:13
Как беше приказката - "Дай да се пошегуваме, че да си кажем истината"
определено, но така е най-лесно

djipsito
12-29-2013, 00:21
допълнително са били разсеяни още толкова заради секс сцените, които са си представяли с вас, докато извършват рутинни дейности от ежедневието си.

всъщност, момчета, само за това не се шегува.
другото, що се отнася за жените е глупост. И говорим за масата, а не за изключенията.

heartshapedbox
12-29-2013, 00:54
Перверзията на момичето я провокира момчето.
Момичетата не са еднакви с всяко момче.

Съгласна.

Rabalka
12-29-2013, 06:52

Така си е ся.. :oops: