View Full Version : Пъшкане по време на секс
imsoocool
12-27-2013, 13:51
Здравейте, момичета приятелят ви издава ли звуци по време на секс ? Кои негови звуци ви възбуждат най-много? :D
xXxPETYAxXx
12-27-2013, 16:13
То не е точно пъшкане, а мъркане май... де да знам к'во е точно, ама е готино да чуваш и мъжа как се кефи.
имам един много силен спомен, който всеки път ми изниква в главата при този въпрос...запечатал ми се е, спомням си невероятното удоволствие, което изпитах от неговото...никога друг път /със същия човек и не с него/ не ми е правило особено впечатление...
imsoocool
12-27-2013, 19:06
Продалжавайте :D
Да, нещо подобно на мъркане ми се струва. Или смесено между мъркане и въздишки.
Щом още дишаме ,хъркаме, мъркаме ,хриптиме ,начи няма страшно :Д Не бъдете претенциозни :Д Важното е да е приятно изживяването :)
Amore-Mio*
12-30-2013, 17:06
Всъщност и аз не знам как да го опиша този звук, но определено супер много ми харесва да чувам как му харесва.
Защо спите с котките си ? :)
Всъщност и аз не знам как да го опиша този звук, но определено супер много ми харесва да чувам как му харесва.
да
POISON IVY
01-20-2014, 13:07
А по-грубите думички харесват ли ви..нека каже кой каквото мисли : )) на мен лично много ми харесват...
fUcKsMiLe
01-20-2014, 16:02
Защо спите с котките си ? :)
:lol:
Това което каза Amore-Mio* се доближава най-много до моето мнение, затова няма да се повтарям.
POISON IVY, зависи какво разбираш под "мръсни думички". Ако ми каже нещо от сорта на "лапай ми ку*во", ще си стои на сух режим доста време.
Е не чак толкова грубо де ,може би POISON IVY не искаше да каже баш тия класичски простотии :Д аз лично предпочитам нещо по-миличко да казвам в такива моменти :Д Затва подбора тряя да е читав :Д да няма изненади от сорта - тиии к-ва ли ми каза ? :Д
А по-грубите думички харесват ли ви..нека каже кой каквото мисли : )) на мен лично много ми харесват...
Докато ми е хванал грубо лицето с ръка. Не знам как да го обясня. И да ме гледа в очите през т'ва време докато ми говори... <333
По темата: ръмжали са ми, скрибуцали, пъшкали, говорили са ми мегастранните работи, малко неща могат да ме смутят (като изключим т'ва, че понякога ме напушва зверски смях). Всичко е по-добре от мълчанието!
fUcKsMiLe
01-21-2014, 18:49
Е не чак толкова грубо де ,може би POISON IVY не искаше да каже баш тия класичски простотии :Д аз лично предпочитам нещо по-миличко да казвам в такива моменти :Д Затва подбора тряя да е читав :Д да няма изненади от сорта - тиии к-ва ли ми каза ? :Д
Да, това е забавно, всъщност.
Изражението на мъжките в този момент би било безценно. :D
HouseMusicBoy
01-21-2014, 20:01
мен като ми кажат говори ми мръсно и аз почвам : банята , кухнята ... терасата.
Иначе за звуци .. не мъркам, само лая ... а когато ме бута момичето и пея you spin my head right round, right round
:D :D
мен като ми кажат говори ми мръсно и аз почвам : банята , кухнята ... терасата.
Иначе за звуци .. не мъркам, само лая ... а когато ме бута момичето и пея you spin my head right round, right round
:D :D
с тая твоя хронична тъпота само до някой травестит ше се докоснеш
HouseMusicBoy
01-21-2014, 20:08
абе точно до тебе нямам желание да се докосвам
baby_baby
01-22-2014, 12:56
Всичко е добре само да не е тишина ;д
Да, това е забавно, всъщност.
Изражението на мъжките в този момент би било безценно. :D Айде обясни кво си имал в предвид :Д:Д Веднъж да се настройте на скандал и край :Д:Д
Пъшка, пъшка ама не съм сигурна щото май от мене нищо друго не може да се чуе :oops:
NSA_14181
01-25-2014, 14:02
Suglasna.
Пъшка, пъшка ама не съм сигурна щото май от мене нищо друго не може да се чуе :oops:
мял :Д тфа ме възбуди чак (mm)
spoilerka
01-25-2014, 18:03
Аз като се замисля не е точно като мъркане. :D По скоро звук на наслада и екстаз. А най-ми харесва, когато се задиша по-тежко. Все едно не издържа. Така направо ме разтреперва.
мял :Д тфа ме възбуди чак (mm)
Чак пък толкоз :D
Чак пък толкоз :D
То малко ни тряя :Д :Д
:D
Смешно ти е ,ама някои лабав пере панталоните сега :Д:Д:Д
Ааа то 100% не е само един. :D
Ааа то 100% не е само един. :D
Е начи нарочно го правиш :Д:Д ужас :Д Горките ние :Д:Д
Не го правя нарочно, просто съм сигурна, че ебачите в тоя сайт са чекиджии :lol:
Не го правя нарочно, просто съм сигурна, че ебачите в тоя сайт са чекиджии :lol:
Нищо чудно :Д много се отдалечи от темата с въздишките :Д
nezabelejimata
01-26-2014, 10:48
Какви животни сте вие бе :D Пръхтите, мъркате, мяукате, не лаете ли ? :D Съседите ви да не си мислят че има зоологическа градина до тях :D
П.С традиционното пъшкане и толкова :D
Джурасик парк направо каква ти зоологическа градина :lol: .
nezabelejimata
01-26-2014, 10:52
Нали да се чуди и мае човек секс ли се прави или да викат бърза помощ да спасяваме човека :D
Стига че ще ядем бана :D !
nezabelejimata
01-26-2014, 10:57
Нищо ново :D
Не знам, но съседа ми веднъж (той много възрастен дядо) ми вика "абе, (името ми), ти много я напъваш" :D Ироничното беше, че все ми се кара за музиката, ама иначе си подслушва другите неща. Fuckin comunist.
p.s. споделих го във връзка със зоологическата градина, съседите ме мразят ^^
nezabelejimata
01-26-2014, 11:03
Не знам, но съседа ми веднъж (той много възрастен дядо) ми вика "абе, (името ми), ти много я напъваш" :D Ироничното беше, че все ми се кара за музиката, ама иначе си подслушва другите неща. Fuckin comunist.
Еми стар човек е не го съди, радва ви се :D
Понякога имам чувството, че съседите ми отгоре ще срутят пода и ще паднат върху мен :D
Еми стар човек е не го съди, радва ви се :D
Понякога имам чувството, че съседите ми отгоре ще срутят пода и ще паднат върху мен :D
Уау, аз засега съм нямал такива случаи да чуя други... Im so sad now.
[QUOTE=nezabelejimata;11007985
Понякога имам чувството, че съседите ми отгоре ще срутят пода и ще паднат върху мен :D[/QUOTE]
Начиии кефа си е кеф :Д ама не тряя се стига до невинни жертви,все пак може да ти се прииска пак с тоя човека :Д :Д ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КОНТУЗИЙ :д
nezabelejimata
01-26-2014, 11:23
Това на тях ли да им го кажа :D аз съм си спокойна мене рядко ме чуват чак и съседите ама аз тях ги чувам редовно :D
Това на тях ли да им го кажа :D аз съм си спокойна мене рядко ме чуват чак и съседите ама аз тях ги чувам редовно :D
Ми поговорете на тая тема :Д съберете се на събрание ,разберете се :Д Мойта съседка ще умори човека :Д пък и той завалията не е никак млад :Д
DarkTemplar
01-26-2014, 11:54
Домоуправителят в стария ни блок беше организирал специално събрание, за да помоли съседите да не си изхвърлят презервативите в колектора. :D
Домоуправителят в стария ни блок беше организирал специално събрание, за да помоли съседите да не си изхвърлят презервативите в колектора. :D
Ми така се прави :Д:Д нищо срамно няма :Д ,пред блока ми имаше борче ,целогодишно беше като коледна елха окичено със всички цветове презервативи ,нали хубаво е че ги ползват де ,ама се пак :Д то горкото борче не издържа дълго :Д:Д Тааа тва ме навежда на мисълта -> Трудно се живее сред (презервативи) :Д
Стига битовизми ! :Д давайте по темата :Д Нека мяукаме на воля :Д
nezabelejimata
01-26-2014, 12:24
Да ме нали ви казах ще мяукаме, грухтим, пръхтим :D
П.С. Добра идея взема и аз да ги събера ли да си поговорим малко по съседски :D
Да ме нали ви казах ще мяукаме, грухтим, пръхтим :D
П.С. Добра идея взема и аз да ги събера ли да си поговорим малко по съседски :D
Най-важното е пак казвам избягването на контузии , тряя се грижиме един за друг :Д
Трябва да се внимава с тия събрания ,да не се омешат капите -> Съседката Петрова като ходи при Иванов знаете ли как вика (И скандала е готов) :Д !!ВНИМАВАЙТЕ!!:д
Особено ако и леглото е скърцащо и става цял концерт хихи
Особено ако и леглото е скърцащо и става цял концерт хихи
Е тогава остава само и да почна да пъшкам ,охкам или мъркам или мяукам, зависи от партниорката де :ДД: :Д
nezabelejimata
01-26-2014, 17:35
Абе секса по съседски не е лош :D а иначе естествено, че зависи от партньорката ...
Абе секса по съседски не е лош :D а иначе естествено, че зависи от партньорката ...
Нали :Д знаеме си се познаваме се :Д пък сме си и близо :Д има логика :Д
nezabelejimata
01-26-2014, 18:09
Ама аз не искам да те чуват съседите :D достатъчна съм им аз :D
Нали :Д знаеме си се познаваме се :Д пък сме си и близо :Д има логика :Д
Не е срамно да си поискаш, срамно е да ти откажат :D
Не е срамно да си поискаш, срамно е да ти откажат :D
Пука ти :Д ако си в блок нямаш грижи :Д яя глеи колко апартамети има още :Д ,виж ако си в къща не е толкова лесно :Д Важното е как ще си поискаш :Д
nezabelejimata
01-26-2014, 19:02
Можеш ли да си искаш, няма да ти откажат ;) :D
Е, друго си е кат' се шибаш с приятеля ти в банята, на другия ден комшийчето да ви срещне на етажната площадка и да ви пита съзаклятнически: "Ааа, снощи май тройка пайхме, а?". :D
Е, друго си е кат' се шибаш с приятеля ти в банята, на другия ден комшийчето да ви срещне на етажната площадка и да ви пита съзаклятнически: "Ааа, снощи май тройка пайхме, а?". :D
Тия работи не ги разбирам :Д :Д аз не обичам да деля (в тва отношение) ,смс държа мойто да си е мое :Д тоя тип партита нещо не ме радват :Д Ако е за една вечер и утре чао може и 5-ца да направиме :Д Иначе няя шанс :д
Можеш ли да си искаш, няма да ти откажат ;) :D
Мда сичко си има чалъм :Д и тва не е лесно :Д Ама да откажеш е мноо по трдно :Д
nezabelejimata
01-26-2014, 19:28
И това го има ;)
И това го има ;)
Най-добре е когато си става от самосебе си тая работа :Д
nezabelejimata
01-26-2014, 19:58
Айде стига спам !!!
ахахахах