Влез

View Full Version : Спешен случай

Dam Yeo Wool
12-28-2013, 14:58
Спешно трябва да замина за Хонг Конг с едни хора на 24 януари и се притеснявам,че нямам време.
Аз,майка ми и едно непълнолетно момиче,ще пътуваме - за момичето се иска разрешение от бащата..

Въпросите ми са:

1. Колко време е нужно,за да се изготви документ,че бащата пуска детето да замине.
2. Някакви подробности за визата..

Благодаря предварително.

3oPuTy
12-28-2013, 15:16
Питаш в грешен форум. Най-добре се обърни към този на мамите или друг с повече възрастни.
Относно удостоверението - предполагам, че ще трябва да отидете с родителите й при нотариус с акт за раждане и готово.
За визата съм пас.

Mary_Jane_69
12-28-2013, 16:50
ти ще спреш ли с китайските глупости че си вече банална

heartshapedbox
12-28-2013, 17:00
До колкото знам, за Китай има различни видове визи спрямо целта на заминаването (учене, работа, екскурзия, етц).

Dam Yeo Wool
12-28-2013, 17:43
До колкото знам, за Китай има различни видове визи спрямо целта на заминаването (учене, работа, екскурзия, етц).

Да кажем кратка почивка с цел концерт .. http://smileys.svatbata.org/set-01/24.gif

Ти ще спреш ли с китайските глупости че си вече банална?

За някои са глупости,за други нормални неща. А и явно не правиш разлика между Китай и Корея.
Защо си се заяла с Азия - един Бог знае. Ако бях писала за Германия (примерно) на дали щеше да реагираш.
.................................................. .................................................. .................................................. ...........

Благодаря за помощта..

ventto
12-28-2013, 17:46
Попитай Ким Чен Ун.

Dam Yeo Wool
12-28-2013, 17:49
Попитай Ким Чен Ун.

Ким Чен Ун? - Благодаря Ви Мистър Бийн,наистина много ми помогнахте :)
.................................................. .................................................. ...............................................

ПП: Сериозно ли? Аз съм сериозна за разлика от някои,ако можете да помогнете ще бъда на седмото небе.

Hayashi
12-28-2013, 18:03
Попитай Ким Чен Ун.

Тва е в Северна Корея бе. Разликата с Китай е от България до Русия.

Документа става веднага. Намирате нотариус и с акт за раждане, и присъствие на двамата родители отивате. Става за минути.
За визата се обърни директно към посолството на Китай.

Баща Ти
12-28-2013, 18:44
КИТАЙ - ФАШИСТИ, МЕЖДУНАРОДНИ ТЕРОРИСТИ!!!

baby_baby
12-28-2013, 18:52
питай в бг мама там ще ти кажат подробно

Dam Yeo Wool
12-28-2013, 19:17
Питай в бг мама там ще ти кажат подробно.

Писах и там,сега ще проверя дали има нещо ново,мерси все пак!

Документа става веднага. Намирате нотариус и с акт за раждане, и присъствие на двамата родители отивате. Става за минути. За визата се обърни директно към посолството на Китай.

Благодаря!