Влез

View Full Version : Трябва ми мнение.

Tupchoto
01-01-2014, 14:56
Интересно ми е дали вие момичета се интересувате, дали задните части на половинката ви са обезкосмена и така нататак, прави ли ви впечатление? С приятелката ми все повече и повече отношенията ни стават все по интимни и интимни, просто искам да съм подготвен, и искам тя да е напълно доволна, и очарована от мен, знам че някои ще каже:
- Стига тя да те обича това няма да има значение за нея.
Аз не мисля така. Все пак секса е провокиран и физически, не само психически.

valiela-kolewa-kolewa
01-01-2014, 14:58
ами на мен лично никога не ми е правило впечталение а и аз не съм се убезкосмявала(не е толкова нужно още) и никой не се е уплаквал от това

Tupchoto
01-01-2014, 15:04
Ами, аз съм мъж с висок тестостерон. Мисълта ми е, че ако някои от нас са твърде комплексирани, аз компенсирам за тях. Имам от всичко по доста и това понякога ме дразни. Опитвам се да разбера какво харесвате повече, за да не съм по - различен от останалите в това отношение.

Momicheto:)
01-01-2014, 15:15
Да си обезкосмяваш задните части? :shock: Ами, не...не ми е правило впечатление досега. То оставаше приятелят ми да си обезкосми задните части. Не знам, може и някои да го правят, на мен ми е странно, меко казано. Абе, твърде много се притеснявате за някакви обикновени неща. 8-)

убезкосмявала

уплаквал
:ОО

Tupchoto
01-01-2014, 15:20
Ако трябва да бъда честен се радвам, че има момичета които мислят като теб, аз също съм на мнението, че мъжът трябва да му личи, че е мъж в крайна сметка ;)

Tsukuda_Hiroshi
01-01-2014, 18:09
Не си обезкосмявай ГЗ, брат! Освен, ако няма да те таковат в него. В случая явно не е нужно. Все пак, ако толкова се притесняваш за това - попитай момичето, кажи й за това, че космите са ти в повече и я попитай проблем ли е. Ако не преди, то след секса. Но до сега не съм чул жена да каже "Много му е космат задника, дразня се".

Tupchoto
01-01-2014, 19:11
Мерси за мнението, аверче! Трябваше ми един такъв коментар за да ми покаже, че не сме напълно изчезнали мъжете ( баш мажете ), тези с повече тестостерон. Бях се панирал, че просто представата на жените вече може да се е изкривила до такава степен, че да отхвърлят това, което е нормално, надявам се да ме разбирате.

Vivitu483
01-01-2014, 19:18
Както и да застанеш г*за ти все си е отзад и мацката няма да го види, поне докато я ч***ш. А и не мисля, че ще и направи голямо впечатление дали задника ти е космясал или не.

Tupchoto
01-01-2014, 19:30
Добре, мисля че получих достатъчно мнения за да си направя извод, благодаря на всички ви. Бих искал да помоля някой от модераторите да затвори темата, или да я изтрие. Благодаря на всички.

Ivaaaaa
01-01-2014, 21:31
ми аз първо проверявам дали има косми и тогава може и да стане нещо.. :)

ranieri
01-02-2014, 11:32
Да си обезкосмяваш задните части? :shock: Ами, не...не ми е правило впечатление досега. То оставаше приятелят ми да си обезкосми задните части. Не знам, може и някои да го правят, на мен ми е странно, меко казано. Абе, твърде много се притеснявате за някакви обикновени неща. 8-)

:ОО

Лол

baby_baby
01-02-2014, 13:08
[QUOTE=Momicheto:);10974315]Да си обезкосмяваш задните части? :shock: Ами, не...не ми е правило впечатление досега. То оставаше приятелят ми да си обезкосми задните части. Не знам, може и някои да го правят, на мен ми е странно, меко казано. Абе, твърде много се притеснявате за някакви обикновени неща. 8-)

Това