Влез

View Full Version : Спирали Maybelline New York

Christina13
01-01-2014, 16:55
Здравейте и Честита Нова година на всички във форума. :))))) Преди малко гледах реклама на една спирала на Maybelline и видях,че през януари са намалени на 9,99 и реших тези дни да си взема. Та, исках да попитам от коя спирала сте най-доволни на Maybelline? Благодаря предварително. :))))

lovelywords
01-01-2014, 17:28
maybelline rocket volume express, вземи си я няма да съжаляваш. Не слепва, прави миглите обемни и ги удължава и разделя, много ми харесва.

CoockieMonster
01-01-2014, 17:38
Мене тък рокет, изобщо не ми харесва. One by one ми е фаворит, едва ли някога ще я смена.

rositzza
01-01-2014, 20:43
Rocket volume express ползвам и съм много доволна. Решила съм следващата да е one by one и нея много я хвалят

DragonLady
01-01-2014, 21:12
One by one stain black - невероятна е! Не мисля, че ще я сменя скоро. Даже май ще си взема още една, докато са на промоция :)

flappie
01-02-2014, 13:58
А спиралите на Мейбълин има ли ги в кафяво или всичко е в черно?

rocky.baby
01-02-2014, 14:36
Rocket volume express

kaRamella
01-02-2014, 16:14
Аз много харесвам Maybelline Volum´ Express The Colossal Cat Eyes защото на моите мигли седи супер и не слепва. Предложих я на приятелка , но тя има къси мигли и все не беше доволна . Моля ако някоя от вас има дълги мигли нека ми предложи някоя която и харесва.

kaRamella
01-02-2014, 16:16
А спиралите на Мейбълин има ли ги в кафяво или всичко е в черно?

http://www.enzo.bg/maybelline/volum-express-the-colossal-smoky-eyes-spirala-za-obem/

MnnLUSSY
01-04-2014, 21:16
аз съм най-доволна от тази колосалната, жълта с лилав надпис :) много ми харесва, четката е супер яка и от 4 5 години съм с нея, иначе ми харесва и лилавата с черен надпис, но тя много замазва, особено като си я чистиш, за това предпочитам първата

brokensky
01-20-2014, 18:00
Rocket volume и one by one са най-добрите на мейбалин, но си зависи от миглите ти :) . Аз ползвам рокет и съм много доволна, но една приятелка изобщо не я харесва твърди, че и слепва миглите и предпочита one by one. От лилавата, онази гел формулата дето ги правила като перца миглите не съм доволна изобщо-текстурата е хубава, но четката е ужасна, беше няква сплескана, но сега май е с нова четка.От всичките разновидности на жълтата съм доволна, но не са кой знае какво. Сега мисля да пробвам и биг айс - новата с двете капачки, казват, че е хубава, но на мен лично не ми допада четката и вероятно, няма да ми хареса колкото рокет.

baby_baby
01-21-2014, 13:19
аз имам maybelline rocket volume express много съм доволна