Влез

View Full Version : Как да я вкарам в леглото?

obito1702
01-01-2014, 18:28
Здравейте! Аз съм момче от София. Познавам едно момиче. Тя е дъщеря на една позната на баща ми. Момичето е една година по-голяма от мен. Малко е пълна, но има големи гърди. Много ме възбужда. Посрещнахме 2013 година в Пампорово в един хотел и й предложих да правим секс, но тя отказа.Но каза, че НЕ е против само секс връзките. След това лятото ми писа по facebook да се срещнем да отида у тях. Аз я попитах дали да взема презервативи, но тя каза "не". Аз обаче й предложих да си "поиграя" с нея. Тя не отказа. Отидох аз в тях, но нещо ми стана и не успяхме да се ебеm или да си "поиграем". Хвана ме срам. Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс. И така си отидох от тях. Преди два месеца й писах пак, но тя отказва секс или каквато и да е интимност с мен. Написа, че просто не искала секс. Попитах я дали не иска малко свирки да ми прави, но и на това отказа. Също така я попитах дали не се е обидила, че като съм отишал у тях не съм й го набутал, но тя каза, че няма такова нещо. Сега Ви моля да ми дадете съвет да я вкарам в леглото. Отново повтарям НЕ ИСКАМ ВРЪЗКА А САМО СЕКС! Тя сама се каза, че няма против само секс. Само не знам как да я вкарам в леглото. Моля Ви споделете какво да направя!

SNikolov_Rugby
01-01-2014, 18:36
Голям си любовчия на приказки па търсиш помощ по форуми

BlackEyedPeas
01-01-2014, 18:39
Попитах я дали не иска малко свирки да ми прави, но и на това отказа.

Аааа, 'начи ти очакваш, че секс ще откаже, ама ще е на първи ред да й го набуташ в устата?

tori
01-01-2014, 18:42
Пиши и да се видите у вас, хващаш тиган със подсилено дъно, удряш я няколко пъти докато не спре да мърда, замъкваш я в леглото, завързваш с каиши и... джинга-линга, джинга-линга уееееееееееееееееееееееел .

Morskiq
01-01-2014, 18:44
Щом не го иска, не можеш да я накараш насила да го направи. Възможно е да има симпатии към някое друго момче. По-добре си намери момиче, към което имаш и чувства, а не искаш просто секс :)

Tsukuda_Hiroshi
01-01-2014, 19:26
"Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс. " ---. КО речИ?? :lol:

LoveInfect
01-01-2014, 19:35
Пита ли я защо? Възможно ли е просто да не се приблича от теб физически?

obito1702
01-01-2014, 19:45
Каза ми, че проблемът не е в мен! Попринцип не й се ебе!

mm28
01-01-2014, 21:19
"Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс. " ---. КО речИ?? :lol:Годината започва подобаващо, бисерите почнаха да валят :D

Отказала му секс, а той я питал дали не иска да му прави свирки (rofl)

Ти че в леглото няма да я вкараш, няма, ама по-лошото е че и акъл няма как да вкараш в главата си...

Не знам тук дали имате тема за номинации, подобни бисери трябва да се "награждават" :D

Morskiq
01-01-2014, 22:04
Номинация за златен скункс :D

Black_rose_
01-01-2014, 23:10
Не разбирам, как така си толкова смел на думи, казваш й нещата директно и когато си бил в тях те е хванало срам.

anonymous708973
01-01-2014, 23:13
Аз я попитах дали да взема презервативи
Попитах я дали не иска малко свирки да ми прави

Също така я попитах дали не се е обидила, че като съм отишал у тях не съм й го набутал

Ох, колко мъка има на тоя свят, Боже...

DragonLady
01-01-2014, 23:28
То хуй да е да ти го набият, то акъл ...
С тоя подход към жените, има бая да си седиш на сухо.

draid
01-01-2014, 23:59
Това да се озаглави "Наръчник: как не се прави предложение за секс" и да се направи важна тема.

gerinqzka
01-02-2014, 00:16
Ако бях на нейно място щях да се чувствам много използвана..Питал си я по ужасен начин, все едно е някаква курва.. Както и да е пишеш тук за съвет и моя е : ако те покани у тях вземи си презервативи, кажи и няколко мили думи, целуни я нежно, престани с това държание,с което я обиждаш, не и говори така, възбуди я и действай : )

tanya_vd97
01-02-2014, 18:11
Не че нещо, но се чудя как не ти е теглила една майна и не те е отрязала подобаващо :D :D :D

FAKE IT
01-02-2014, 18:18
Пиши и да се видите у вас, хващаш тиган със подсилено дъно, удряш я няколко пъти докато не спре да мърда, замъкваш я в леглото, завързваш с каиши и... джинга-линга, джинга-линга уееееееееееееееееееееееел .

Джинга-линга-уеееел? Вие жабоците сте повредени.

socareless
01-02-2014, 18:27
Разберете колкото и да изглеждам като използвач не я харесвам, искам просто секс.

къв използвач, ти си направо светец

SeXy^BaBy
01-02-2014, 19:23
Не че нещо, но се чудя как не ти е теглила една майна и не те е отрязала подобаващо :D :D :D

И аз това се чудя, не се мъчи не виждам кое момиче, било то и супер отчаяно, би ти пуснало след такова предложение.

psychopath
01-02-2014, 19:31
Това да се озаглави "Наръчник: как не се прави предложение за секс" и да се направи важна тема.

Или "Как да останете девствени завинаги"

baby_baby
01-02-2014, 19:34
Еми просто не иска нищо с тебе

tori
01-02-2014, 20:13
Джинга-линга-уеееел? Вие жабоците сте повредени.
Не сме. Кое те навежда на тази мисъл?

Anna Conda
01-02-2014, 20:18
Смея се от 15 минути насам. :D Няма такава забава.По темата - променяй отношението си към жените, че вечно ще страдаш.

Shadix
01-02-2014, 20:59
Пробвай по грубо :D както каза Тори

може и тва да свърши работа :D "doesn't matter had sex"

stefito66771
01-02-2014, 21:22

Разби меее......:D :D :D

hey.mistery
01-02-2014, 21:38
Откажи се. Може да няма против само секс, но явно няма да е с теб.

FAKE IT
01-02-2014, 21:47
Не сме. Кое те навежда на тази мисъл?

Кофтито в случая е, че дори не е мисъл, а факт o,O

Tsukuda_Hiroshi
01-03-2014, 21:55
Ако бях на нейно място щях да се чувствам много използвана..Питал си я по ужасен начин, все едно е някаква курва.. Както и да е пишеш тук за съвет и моя е : ако те покани у тях вземи си презервативи, кажи и няколко мили думи, целуни я нежно, престани с това държание,с което я обиждаш, не и говори така, възбуди я и действай : )

По твойта логика: всяка жена, на която й прошепнат 2 хубави думи, трябва да скача в кревата!! WTF?!

tori
01-07-2014, 11:42
Кофтито в случая е, че дори не е мисъл, а факт o,O
Аха! Ясно. Нека перефразирам тогава - кое те кара да вярваш на този факт?

FAKE IT
01-07-2014, 16:26
Аха! Ясно. Нека перефразирам тогава - кое те кара да вярваш на този факт?

Просто реших да не ти спестявам истината, предпочитам да съм честен към теб, независимо дали го приемаш или не. :/

tori
01-07-2014, 16:31
Супер. Благодаря за искреността тогава. Ще знам за нататък.

fevoos
01-08-2014, 00:14
дори не е забавно

hilton_hilton
01-08-2014, 01:31
Ами какво да ти кажа.. щом при цялата ти простотия, поддържате някакъв контакт и все още ти говори..значи момичето би склонило към съгласие. Просто смени подхода, ако е възможно. По-малко глупави изцепки, повече нежно и действие! :D