Влез

View Full Version : Кажете..!!!

likeu79
01-01-2014, 17:45
Здравейте.
Нормално ли е момиче на 14 да си правила секс и то не с един. Да не знаеш абсолютно нищо за сексуалната култура, но все пак да водиш редовен сексуален живот..да сменяш гаджетата си на по 1,2 седмици и да пускаш на всичките..а най- дългата ти връзка да е месец и половина.
Да пушиш тревичка, да пиеш. Да си се напивал жестоко неведнъж и видимо да парадираш с тези два "факта"
да те знаят като к*рва, но ти някак си да се гордееш с това.
Как ви се струва това? Какво ще кажете? Това нещо обичайно за едно 14- годишно момиче в 21 век ли е?
И искам да изясня: това момиче, не съм аз!

amypond.
01-01-2014, 17:48
аз ще отговоря с една дума, въпреки че мога и да напиша цял роман с мнението ми по въпроса, но все пак отговора е: НЕ!!!!

likeu79
01-01-2014, 17:51
Ще се радвам да напишеш романа!

vsnpnde
01-01-2014, 18:02
В днешно време това вече е нормално - 14 годишни с 2 промила алкохол, а и може би до някъде зависи от родителите? Не знам, не ги разбирам тия неща..

Vivitu483
01-01-2014, 19:41
Не е нормално.

magneticfields
01-01-2014, 20:59
Не! Даже не знам, защо трябва изобщо да се задава този въпрос!

Hidayet
01-01-2014, 22:05
На теб нормално ли ти се вижда, че питаш? Струва ми се, че много се вживяваш в неща, в които не трябва. Ще кажа, че ти си имаш собствен живот и не изживяваш някой чужд, спри да се занимаваш с останалите и гледай себе си. Винаги ще има хора, които да искаш да размажеш, но това е положението.
И пак те питам защо питаш дали е нормално, при положение, че отлично знаеш отговора? ЛОГИКА..

likeu79
01-02-2014, 07:31
^По- добре си замълчи! Да отлично знам отговора и искам мнение от вас -.-
И този "чужд" живот е всъщност на една моя много добра приятелка. И не, не искам да я "размажа"..

MsMiracle
01-02-2014, 17:10
Питаш дали е нормално, или дали е приемливо? Щото в днешно време вече е нормално това.

Didko_Beats
01-04-2014, 12:16
Аз съм на 16 съм и имах невероятния късмет два пъти да го напрая,за съжаление и двата пъти беше с пияни момичета.Така че едва ли е нещо кой знае какво.Има и по зле от теб :)

Mirrela.
01-04-2014, 12:26
В 21 век децата напредват със скоростта на светлината.На 11-12 повечето от тях мислят за секс,а не както преди 20 години за кукли Барби и колички.Онзи ден ми се наложи да отида до една болница.Видях момиче на не повече от 14 години,което очевидно беше бременно.Беше си нормално момиче,да кажеш някое ромче,ама не..в този случай не е нормално,нито е и приемливо.Какво да се прави..времената са такива,както казва баба ми.

sunshine :**
01-04-2014, 13:20
Всичко се променя и за жалост това, което си написала не ме изненада по никакъв начин.Не е нормално и не е правилно, но в България се опасявам, че ще започне да се приема този факт и ти трябва да започнеш да го приемаш.Очевидно твоята приятелка може да се е повлияла от други такива случаи.

Didko_Beats
01-04-2014, 14:59
Напоследък и децата почнаха да праят деца.21 век е хора ко да се прави :( .Но напоследък започва да не праи впечатление което не правилно.И не само ромите,българите започнаха да стават по изврате ни от всякога :(

crazy_wolf_92
01-04-2014, 16:03
Все пак сме 21 век.Преди е имало умни хора и почти никакви технологии а сега обратното!.Кръговрата на живота.

jumper6
01-04-2014, 16:38
Въпрос на възпитание...НЕ Е НОРМАЛНО МНОГО ЯСНО..

Didko_Beats
01-04-2014, 18:53
Все пак сме 21 век.Преди е имало умни хора и почти никакви технологии а сега обратното!.Кръговрата на живота.

Само не разбирам какво общо имат технологиите със проблема дето обсъждаме :)

begin76
01-05-2014, 12:38
Имат, имат

crazy_wolf_92
01-06-2014, 00:22
Само не разбирам какво общо имат технологиите със проблема дето обсъждаме :)Интеренет..

heartshapedbox
01-06-2014, 00:54
#СВАГ #ЙОЛО

...Естествено, че не е нормално.

Dam Yeo Wool
01-06-2014, 02:33
Аз ще напиша роман,защото съм силно възмутена!

Какво значение има кой век сме,трябва да запазим “нормалните неща“,нека те останат завинаги!
Как може да се задава подобен въпрос? Разбира се,че не е нормално,не е нормално - не е,не е,не е!!!

Има хора,които никога не са взимали наркотици,не са пушили или други подобни. Гордея се с тези хора.
Първо - тези неща са вредни,независимо дали си на 14 или 41,в днешно време хората се дрогират само и само,за да се направят на интересни,напиват се,за да бъдат повече от другите,но много от родителите успявят да предпазят децата си от това и ги възпитават добре,за секса е изключено да се мисли на тези години или пък поне ако ще се прави на тези години да е с един и то някой свестен,защото това е паметен момент в живота. На 14 губи девственоста си и си хваща друг,да правилно е да я наричат “курва“..

Защо по дяволите го правите? Ако не пиете,не се друсате и не умрете млади,какво ще стане?
Трагедия ли е да сме стабилни хора стъпили на краката си,които не се дрогират и се държат на ниво?

Всеки ден по новините слушам как пияници катастрофират и се стрелят,слушам как някакви циганки раждат
на по 11-12 години,както каза и Мирела,това не се случва само с циганите,а и да не забравяме ненормалниците,които измъчват и убиват животни и хора - всичко това се приема за нормално,защото е 21 век,но не трябва! 21 век трябва да е хубав и спокоен както и всички останали,по-добре старомодни хора от колкото луди пияндета.

HollyGolightly
01-06-2014, 03:02
Не е нормално, но такива винаги е имало, не само сега, за съжаление и винаги ще има. Просто сега повече се говори за тях, а и има повече места, където човек може да стане свидетел на такива хора.
Пра баба ти като е била на 14, как да разбере, че Съба дето живее през 3 села забременяла, преди да се ожени? Ами няма как, сега обаче отваряш фейса и не само от съседният град ами от другият край на света можеш да разбереш кой какво прави. Да не говорим и че хората са се женили по-рано и не са имали чак толкова време да направят мизериите преди сватбата, а след това малко късно за такива неща. Но дори и да погледнем в по-близкото минало, ако питам майка ми или баща ми, със сигурност могат да ми изредат поне няколко човека, които се вписват в описанието дадено от теб.
И пак казвам, не е нормално, но всеки си има родители, защо аз трябва да ги мисля, те да им берат дерта. Ако и на тях не им пука, значи нищо не е случайно.

Didko_Beats
01-06-2014, 03:59
Интеренет..

Да.... логично е :)

Зъбчето
01-07-2014, 11:03
Нормално си е в страните с ниска култура (като нашата). Родителите се чудят как да се напият и не им дреме за децата, а децата копират най-гадните неща от филмите и игрите, като си мислят, че са готини. Всичко е въпрос на възпитание, което родителите явно на тази въпросната девойка са зарязали.

По-добре, я зачеркни тази мома от списъците с "приятелки", че после да не се чудиш как се доказва, че нямаш сестра. :)

bsdirty
01-07-2014, 11:42
Родителите се чудят как да се напият

Хе-хе ти ме разби :D

girlwithblueeyes
01-07-2014, 11:51
Не е нормално, но такива винаги е имало, не само сега, за съжаление и винаги ще има. Просто сега повече се говори за тях, а и има повече места, където човек може да стане свидетел на такива хора.
Пра баба ти като е била на 14, как да разбере, че Съба дето живее през 3 села забременяла, преди да се ожени? Ами няма как, сега обаче отваряш фейса и не само от съседният град ами от другият край на света можеш да разбереш кой какво прави. Да не говорим и че хората са се женили по-рано и не са имали чак толкова време да направят мизериите преди сватбата, а след това малко късно за такива неща. Но дори и да погледнем в по-близкото минало, ако питам майка ми или баща ми, със сигурност могат да ми изредат поне няколко човека, които се вписват в описанието дадено от теб.
И пак казвам, не е нормално, но всеки си има родители, защо аз трябва да ги мисля, те да им берат дерта. Ако и на тях не им пука, значи нищо не е случайно.

Това .

DeHu
01-07-2014, 12:06
И какво сега,като ти кажем всички,че не е нормално и 'приятелката' ти е леке и курва,по-добре ли ти стана? Ако ти е проблем поведението и,по-добре го обсъди с нея.Някои момичета имат по-буен пубертет,а нея изглежда няма кой да я контролира,така че вместо да драматизираш тука,вземи та проведи с нея един разговор,че не е това начина.

anonymous895156
01-07-2014, 12:33
Имам чувството, че тук има селска седянка и бабите обсъждат, колко им липсват "онези времена".
Колкото до темата - защо въобще си я пуснала? За да чуеш колко е лошо момичето, с което си се скарала и да я очерниш пред група непознати? Я си гледай собствения живот.

anonymous895156
01-07-2014, 12:34
В днешно време това вече е нормално - 14 годишни с 2 промила алкохол, а и може би до някъде зависи от родителите? Не знам, не ги разбирам тия неща..

глупак :lol:

mayaaa
01-08-2014, 18:16
Сега "Да" ли се очаква някой да напише... Не знам защо ама винаги много са ме дразнили теми с очевидни неща, общи приказки, предъвквани пак и пак по 8182392437 пъти....
А, като някой си е решил да го прави си е негова работа, така че спрете да се месите в чуждите животи. Постоянно някой да обсъждате... Нито има полза за вас, именно обратното, нито пък за него/нея има полза. Все пак, надявам се, че не мислите, че някой индивид от описанието ще отвори темата, ще прочете 2-3 страници мнение и ще си каже "Тази тема промени мисленето ми за винаги, бил съм в грешка!" Айде, живейте си СВОЯ живот и се укротете малко...
И стига с това колко пропаднало е сегашното поколение и някакви подобни неща. Винаги е имало ВСЯКАКВИ хора, но най-малкото сега е по-лесно да се разбере за тях.