Влез

View Full Version : Как да си върнем половинката

anonimnanowlubena
01-01-2014, 22:23
Значи ходих с едно момче близо две години. Той е на 17, а аз на 15. Много се карахме, но се обичахме безкрайно. Давахме всичко един за друг. Но поради моя вина се разделихме. Той прави секс с други, аз също. Аз още го обичам и той го знае, но той вече си харесва друго момиче. Станал е малко курвар, много ги върти, но за мен си остава моето малко бебче. Много хора се опитаха да ни сдобрят, но ови нещо не става. Той вече не ме иска. Аз му бях първата, той на мен също и любовта е много силна. СЛед като се разделихме няколко пъти се напихме много мощно и си казахме някои работи, но последния път ( вчера) ни заключиха приятели в едно стая след като бяхме много подпийнали, той започна да ме целува и правихме секс. Каза, че много му е харесало. За първи път свърши три пъти, каза че съм перфектно. След секса се държа дръпнато и се разбрахме никои да не разбира за това. Аз лично съжалявам, че стана, защото сега ще започна да го искам все повече и повече, а не знам как да го получа. Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете някои съвети как точно да постъпя, какво да направя. Много ви благодаря предварително.

gerinqzka
01-01-2014, 23:48
Нормално е след като ти е първия да искаш да си с него и да го обичаш, но щом той не го оценява и е с няква друга се откажи. Ако толкова много го искаш и обичаш бъди в обща компания с него, говори за общи спомени и за неща, който и двамата харесвате..

TheBeliever
01-02-2014, 04:43
Той вече не ме иска.

Именно.

Момче на 17 няма да откаже секс. Това какво ти говори, докато ти е между краката е без значение.

baby_baby
01-02-2014, 14:21
Не си го връщай ти ясно си го каза че не те иска вече според мен няма смисъл да се разправяш с него