PDA

View Full Version : Искам тя да ме търси

teenproblem999
01-03-2014, 20:03
Излизам с едно момиче от малко повече от 2 седмици. Обичам я много. Но когато излизаме си говорим само общи приказки и се целуваме. По много. За 'нас' като двойка не говорим. Досега не сме си казвали 'обичам те' или някои мили думи, които влюбените си казват. Аз попринцип съм романтик по природа и имам голямо желание да и шепна такива думи, но не знам как ще реагира.
Другото, което ме тормози е, че попринцип аз и се обаждам повечето пъти, когато излизаме. Тя се обажда рядко. А аз искам да ме потърси тя, да видя че мисли поне малко за мен. Не изключвам и възможността тя също да чака аз да й се обаждам.
На 17 съм и ми е първата връзка. На нея също(на 95% съм сигурен, не съм я питал).

Обичам я страшно много, тя е типа момиче, което търсех, искам връзката ни да стане сериозна.
Очаквам съвети. Можете да споделите и при вас как е.

Vivitu483
01-03-2014, 20:05
На мен ми се струва малко дръпната, но пък все още е рано 2 седмици сте заедно, изчакай да видиш как ще се развият нещата.

Goddess
01-03-2014, 20:12
Ходите от 2 седмици и вече я обичаш и искаш да си го казвате?

Tsukuda_Hiroshi
01-03-2014, 20:30
Излизам с едно момиче от малко повече от 2 седмици. Обичам я много. Но когато излизаме си говорим само общи приказки и се целуваме. По много. За 'нас' като двойка не говорим. Досега не сме си казвали 'обичам те' или някои мили думи, които влюбените си казват. Аз попринцип съм романтик по природа и имам голямо желание да и шепна такива думи, но не знам как ще реагира.
Другото, което ме тормози е, че попринцип аз и се обаждам повечето пъти, когато излизаме. Тя се обажда рядко. А аз искам да ме потърси тя, да видя че мисли поне малко за мен. Не изключвам и възможността тя също да чака аз да й се обаждам.
На 17 съм и ми е първата връзка. На нея също(на 95% съм сигурен, не съм я питал).

Обичам я страшно много, тя е типа момиче, което търсех, искам връзката ни да стане сериозна.
Очаквам съвети. Можете да споделите и при вас как е.

Как се влюби за 2 седмици бе, брат'чед?

FAKE IT
01-03-2014, 21:01
Преди малко писах подобен коментар, но в друга тема. Имаш проблем, който трябва да разрешиш, ако искаш връзката ви да проработи. Състои се в това, че изпитваш огромно желание да получаваш непрекъснато внимание и доказване на връзката ви, които вероятно се дължи на това, че не си получавал такива в някакъв етап на живота ти, докато си бил хлапе. Ако се отдадеш на емоционалността си (или романтичната ти природа, както ти го наричаш), най-вероятно ще започнеш да задушаваш момичето и да я отдалечаваш от себе си, което ще е пагубно в един етап. Разбери, че тя най-вероятно има нужда от лично пространство и когато почувства нужда да ти звънне - ще го направи, когато иска да ти каже, че те обича и много държи на теб - пак ще го направи, без ти самия да я насилваш. А реакциите й зависят изцяло от твоето държание...

xXxPETYAxXx
01-03-2014, 21:06
Ще пропусна частта с това, че е прекалено рано и т.н. и ще отговоря само по съществения въпрос.

Та, според мен е нормално едно момиче да те търси по-рядко отколкото ти него, но си мисля, че не е непоправима женска черта. Опитай се, когато се разделяте или когато ѝ звъниш накрая да ѝ казваш нещо от рода на "Обади се утре, когато имаш възможност(ако искаш)" за да се почувства желана и поканена да ти се обади.

Tsukuda_Hiroshi
01-03-2014, 21:07
^ И все пак всички искаме да се чувстваме значими и обичани, което по принцип ни пречи. Влияе на действията ни, а действията - на околните. А околните - на нас.
Не я юркай, рано е още. Ако нещата потръгнат - така или иначе няма да можеш да се отървеш от мадамата.

FAKE IT
01-03-2014, 21:11
Тоест, синтезирано и казано точно и ясно: Не избързвай с жестовете, със сладникавите неща и юркането. Разбери, че сериозната връзка е процес, който отнема време и работа. Можеш да прочетеш и това: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/559211-%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%86%D0%B8%D 1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B0%D 0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0

HollyGolightly
01-03-2014, 21:14
Хората са различни, реагират различно в дадени ситуации. Вие явно почти не се познавате, тоест не очаквай тя да бъде същата като теб. Заедно сте от 2 седмици, ако започнеш да и говориш колко много я обичаш, най-много да я изплашиш и отблъснеш. И никой не е длъжен да те търси първи, дори и да сте заедно. Говори с нея, може тя да не иска да те притеснява, а може просто да не е такъв тип. Кажи и ако нещо те притеснява, няма как без комуникация да очакваш нещата да вървят както искаш.

FAKE IT
01-03-2014, 21:20
Говори с нея, може тя да не иска да те притеснява, а може просто да не е такъв тип. Кажи и ако нещо те притеснява, няма как без комуникация да очакваш нещата да вървят както искаш.

Принципно си права, но как ще ти прозвучи да ти изръсят: "Защо постъпваш така с мен? Защо не ми отделяш внимание? Не ме ли обичаш? Аз постоянно ти звъня, а ти?" в ранния етап от връзката ви? По-скоро трябва да се справи с проблема си сам, защото той си го е създал, отколкото да търси сметка на момичето.

HollyGolightly
01-03-2014, 21:24
Принципно си права, но как ще ти прозвучи да ти изръсят: "Защо постъпваш така с мен? Защо не ми отделяш внимание? Не ме ли обичаш? Аз постоянно ти звъня, а ти?" в ранния етап от връзката ви? По-скоро трябва да се справи с проблема си сам, защото той си го е създал, отколкото да търси сметка на момичето.

Никой не говори за нападки и обвинения, а за един прост разговор. Или просто да и "подхвърли" следващия път тя да му се обади.

teenproblem999
01-03-2014, 21:27
Как съм се влюбил за 2 седмици? Малко предистория.
Познавам я може би от малко повече от година. Учи в друго у-ще и не сме се виждали. Винаги сме били на здравей, здрасти. Аз от доста време я харесвам, но нямах абсолютно никака надежда, че нещо може да стане, затова и не съм мислил да се пробвам с нея. Преди 2 седмици имахме събиране с класа, след което отидохме на дискотека. Нейния клас също са имали събиране същия ден и те бяха на сепарето до нас. Като я видях после вече друго нямах в главата. Поздравихме се, както и с други от класа й, познавам 4-5 човека от класа й. След това забелязах, че на няколко пъти ме гледаше. След известно време като събрах смелост я попитах дали иска да дойде при мен. И тя дойде. Танцувахме цяла вечер заедно, целунах я по едно време, след това я изпратих до тях, целувахме се още. Това беше най-невероятната вечер в живота ми досега. От тогава насам много мисля за нея. Една част от мен още не може да повярва какво точно се случи, толкова неочаквано стана всичко..
Знам сега че някои ще кажат да не и е било за вечерта или че е "забиване" за вечерта само, но .повярвайте ми, НЕ Е.

П.С. Писах мнението бавно и докато го пишех са се написали 3-4 коментара.
Благодаря за съветите. Мисля да я карам по-полека.

FAKE IT
01-03-2014, 21:31
Никой не говори за нападки и обвинения, а за един прост разговор. Или просто да и "подхвърли" следващия път тя да му се обади.

Аз разбрах какво имаш предвид, проблемът е че тя самата може да го възприеме неправилно (защото реално се изисква от нея да прави нещо, което не се чувства длъжна да направи и той въпреки това полага усилия да поправя някакви реакции в нея, което впоследствие винаги води до кофти изход.) по-правилният ход според мен е да поработи върху себе си, отколкото върху нея : )

HollyGolightly
01-03-2014, 23:02
Да, прав си, и не е длъжна да го разбира, също както не е и длъжна да му се обажда постоянно и да го търси. Много момичета вярват, че това е работа на момчето. В крайна сметка всеки има различно виждане на това какво е нормално и какво не в една връзка.

Tsukuda_Hiroshi
01-04-2014, 04:41
Как съм се влюбил за 2 седмици? Малко предистория.
Познавам я може би от малко повече от година. Учи в друго у-ще и не сме се виждали. Винаги сме били на здравей, здрасти. Аз от доста време я харесвам, но нямах абсолютно никака надежда, че нещо може да стане, затова и не съм мислил да се пробвам с нея. Преди 2 седмици имахме събиране с класа, след което отидохме на дискотека. Нейния клас също са имали събиране същия ден и те бяха на сепарето до нас. Като я видях после вече друго нямах в главата. Поздравихме се, както и с други от класа й, познавам 4-5 човека от класа й. След това забелязах, че на няколко пъти ме гледаше. След известно време като събрах смелост я попитах дали иска да дойде при мен. И тя дойде. Танцувахме цяла вечер заедно, целунах я по едно време, след това я изпратих до тях, целувахме се още. Това беше най-невероятната вечер в живота ми досега. От тогава насам много мисля за нея. Една част от мен още не може да повярва какво точно се случи, толкова неочаквано стана всичко..
Знам сега че някои ще кажат да не и е било за вечерта или че е "забиване" за вечерта само, но .повярвайте ми, НЕ Е.

П.С. Писах мнението бавно и докато го пишех са се написали 3-4 коментара.
Благодаря за съветите. Мисля да я карам по-полека.

Виж, не искам да те разочаровам или нападам нито пък да се парвя на хейтър, но не вярвам на нищо, дето е започнало в дискотека аз... Може и да греша.

bsdirty
01-04-2014, 12:24
Виж, не искам да те разочаровам или нападам нито пък да се парвя на хейтър, но не вярвам на нищо, дето е започнало в дискотека аз... Може и да греша.

И аз съм на абсолютно същото мнение..дискотека, алкохол, глупости..

baby_baby
01-04-2014, 15:16
Ами може и тя да чака ти да си се обаждаш и повечето момичета чакаме момчетата да се обаждат първи (не винаги де) и как ходите от 2 седмици и вече я обичаш?

sramejlivkaa
01-05-2014, 15:36
Ходите от 2 седмици и вече я обичаш и искаш да си го казвате?

Даже и не е уточнено дали ходят. Той просто каза, че излизат.

trabi_bs
01-05-2014, 15:38
Ами ако сте само приятели.

dickiesx.
01-05-2014, 15:44
Защо пък да не я обича на втората седмица, нима не вярвате във любовта от пръв поглед !? ;д
А пък относно по темата, защо не се опиташ въобще да не я търсиш? Не я притискай прекалено много, защото ще се дръпне ... : )

carlabd
01-05-2014, 18:26
Е, първото, което е, няма как да ходите от 2 седмици и вече да се обичате, ти как го виждаш, обич е силна дума ;),така че имай търпение!:) И вместо да се радваш на връзката си, ти се оплакваш, че тя не те търси достатъчно ... Ами то е по-естествено ти повече да я търсиш, тъй като ти си момчето .. в другия случай ще е грозно момичето "да ти ходи по гъза", както е израза. Това, че по-малко те търси в никакъв случай не значи, че по-малко те харесва, а може би просто е по-сдържана. А ако все пак искаш повече да те търси, не я търси толкова,остави я да диша и тя ще ти звънне, просто е;). Иначе просто се наслаждавай на връзката си, а за обичане има време, все пак още сте в началото на връзката. :)

HollyGolightly
01-05-2014, 18:32
Защо пък да не я обича на втората седмица, нима не вярвате във любовта от пръв поглед !? ;д

nope

BlackEyedPeas
01-23-2014, 07:41
По-скоро се е влюбил и прецакал, а тя не е особено по тези неща, явно за нея този е поредният и дори не го обича, а просто иска да има някой около нея. Заблуден си.

teenproblem999
01-23-2014, 10:14
Нямала си е приятел досега. Както и аз приятелка.
И не, не познахте, че аз съм се влюбил, а тя ме има за 'някой си'.
Пуснах темата с надеждата да ми кажете при вас как е, иска ми се да разбера как е в началото при другите връзки.
Естествено, че много неща са различни при всяка отделна връзка, но все пак ще добия някаква представа.

mcfe
01-23-2014, 12:25
Имах подобна случка с момиче, аз винаги бях първия, който и пишеше, а тя никога не ме търсеше, въобще нито веднъж, е научих си урока.

3oPuTy
01-23-2014, 13:41
Първо да те разочаровам - не мисля, че я обичаш :) За две седмици обич не се заражда ... Симпатии, чувства, привличане - да, но обич - едва ли :? А дори и да е така няма как да очакваш, че тя ще изпитва същото нещо.
Относно търсенето - понякога е така. Дори в моята връзка се случва приятелят ми да ме търси по-често, от колкото аз него. Просто на моменти е така, а и си зависи от човека.
А как да я накараш да те търси по-често ... Не се сещам за друг вариант освен да я търсиш по-рядко. Току-виж и домъчнее и те потърси първа.

Margarita_Andreevaa
01-23-2014, 21:47
Не е странно, че си се влюбил за 2 седмици, това е нормално чувство и тия неща не се контролират. Но 2 седмици са малко, ти с романтик, но дали тя е такава, има хора които по-трудно се отпускат. Това, че не те търси, не означава, че не изпитва чувства към теб, просто може би е такъв тип човек. Може и да и е първа връзка, но преди това ако се е напатила, сега по-трудно показва симпатиите и вниманието си. Естествено това са само предположения, но няма логика да е с теб, ако не чувства същото като теб. Изчакай известно време, после ако продължи така поговорете :)

RiB
01-24-2014, 10:37
Това е много дразнещо ... само ти да търсиш някого, дори и да не сте гаджета. :Д Аз не поддържам контакти с такива хора.