View Full Version : Размисли и страсти, една типично мъжка тревога !
Така, сега знам че ще ме нападнете, или ще се намери поне един да го направи, не се притеснявам. Правих секс с едно мнооого хубаво момиче, без презерватив (отначало) всичко си беше много хубаво (момичето е уникално и си ми беше жестоко) . По време на същинската част от упражнението, на 2-3 пъти ми беше много зор (щях да свърша), при което го вадех от нея, 2-3 мин. закачки и после пак бой-бой, сега проблема е в едно пое притеснение. Секса го правихме на 4 ти ден след края на менструацията й , въпроса ми тук е кога трябва да се падне овулацията й ? И има ли място за притеснение при положение, че не съм свършвал в нея. Много благодаря на отзовалите се :) И да знам с гумичка е по-добре, по-спокойно... знам просто така се случи.
xXxPETYAxXx
01-04-2014, 09:26
Овулацията обикновено е 14 дни преди началото на следващия цикъл. Щом не си свършвал в нея няма място за паника, дори да е била в овулация, освен ако не си се "изпуснал малко".
Дааам пак на същото положение, знам че тук не сте медиуми, знам че няма как да знаете, но аз търся за какво да се хвана за да съм спокоен. Дали не съм се изпуснал малко е почти невъзможно да знам, поради тази причина се тормозя, не исках да пиша тук, да занимавам и вас с поредната идентична и банална тема, но не спах няколко вечери (много ги мисля нещата по принцип)
И има ли място за притеснение при положение, че не съм свършвал в нея. Много благодаря на отзовалите се :)
Има място за притеснение и то много основателно притеснение. Молитви и туй то!
хо-хо-хо ..мисля, че на всички ни се е случвало да седим в напрежение и да с представяме как бутаме количката.. :D :D
Бе аз бих се притиснявала за друго да не си си лепнъл нешто болест де .
^Ти гледай да лепнеш от някъде мозък, че е тежко положението.
Авторе, няма проблеми с бременност не се притеснявай.
djipsito
01-04-2014, 21:27
Няма проблеми.
Любопитко
01-04-2014, 23:33
Заради предеякулационната течност има някакъв минимален шанс, но той е нищожен, така че няма място за паника ;)
Vivitu483
01-04-2014, 23:38
ЧЕСТИТО, ЩЕ СТАВАШ ТАТКО! :D
Базикам се, но следващия път носи поне един презерватив във себе си, всеки един уважаващ себе си мъж трябва да има в себе си.
heartshapedbox
01-04-2014, 23:45
Дишай спокойно.
baby_baby
01-05-2014, 12:03
Няма нищо