Влез

View Full Version : ПУ"Паисий Хилендарски" гр.Пловдив ?!?

dess__
01-04-2014, 18:27
Здравейте!Тази година ми предстои завършване и смятам да продължавам да уча.Искам да уча маркетинг или туризъм.И ако някой учи по някоя от специалности да ми разясни малко повече.С какви изпити трябва да кандидатствам и как стоят нещата.Става въпрос за Пловдивския университет"Паисий Хилендарски" :)

Благодаря предварително на отговорилите ми..

RapExotic
01-18-2014, 19:25
Здравей! Миналата година кандидатствах маркетинг в ПУ и ме приеха, но не се записах понеже ме приеха и на друго място.
Догодина обаче мисля пак да кандидатствам там, понеже на другото място нещо не върви и токувиж станем колеги :)

По темата: Кандидатства се с матура по Български език и литература или Математика, или География на България + изпит по Български език или Математика, или История на България, или География на България. Балообразуването е 4xИ1+2xДЗИ или 6xИ1. Аз лично кандидатствах с оценката от матура по български език, която беше 4,26 + изпит по География на който изкарах 4,10 без да съм учил. Тоест изпита е лесен и ако разлистиш учебника 2-3 пъти петицатата ти е в кърпа вързана. Това е лично мое мнение. Ти най-добре знаеш в кой предмет си най-силен/а. С една дума не е толкова трудно да влезеш.