Влез

View Full Version : Две момчета, поредната глупост.

KHALIFA'S
01-04-2014, 18:56
Преди около месец бях публикувала тема за едно момче, но най-накрая се запознахме. Той разбра, че го харесвам и преди ден бяхме на концерт заедно, рядко си пишем, но в училище си говорим по-често. Ден преди концерта видях едно момче по центъра, беше много симпатичен и ми се усмихна. Вечерта видях една снимка и разбрах, че е той. Писа ми и се запознахме. На концерта бях с момчето от началото *това което харесвам* и си говорихме, но се наложи да си тръгна по-рано. Като се прибирах от концерта видях момчето от центъра и се разминахме, но беше тъмно и мислих, че не ме е видял. Като се прибрах му писах в един сайт ''аск.фм'', че съм го видяла и че е симпатичен и той каза, че се сеща коя съм и ми писа. Каза, че мисли същото за мен. В този сайт го питаха коя съм и той казваше, че съм била яка и т.н. Лично аз си изтрих регистрацията, защото смятам, че е глупаво. Преди малко пак си писахме и наистина е много мил и ми допада. Не знам какво да правя, харесвам и двамата, странно е, сякаш ги разигравам, и двамата са много мили и ако някой има съвет много ще се радвам. :)

HollyGolightly
01-04-2014, 19:34
То пък вече да не ви се усмихне човек :?

Vivitu483
01-04-2014, 19:39
Излез и с единия, и с другия, виж с кого ти е по-приятно и сама ще си отговориш.

Tsukuda_Hiroshi
01-05-2014, 09:32
По-добре излез и с двамата едновременно. Скарай ги, изчакай да се сбият и който победи - с него. Така е в природата!

zliat
01-05-2014, 10:15
По-добре излез и с двамата едновременно. Скарай ги, изчакай да се сбият и който победи - с него. Така е в природата!
Естествен подбор.Добра идея.

Баща Ти
01-05-2014, 11:31
Ти си максимум на 13...

AKJSDHLX
01-05-2014, 11:45
Втория...Просто ако харесваше достатъчно 1вия , нямаше да обърнеш внимание на 2рия ;)

baby_baby
01-05-2014, 16:28
Накрая ще стане от двата стола на земята по-добре не се занимавай с нито един от двамата

dickiesx.
01-05-2014, 16:31
Или просто намери трети ... вие момичетата сте истинска напаст честно, само вие можете да харесате двама едновременно ... ;д

Vivitu483
01-05-2014, 16:46
Или просто намери трети

и това е вариант