View Full Version : Който знае..
Здравейте! Искам съвет.. значи косата ми е горе- долу тази дължина http://jenite.bg/pictures/118960_296_400.jpg
много е гъста и чуплива.. УЖАС! Връхчетата ми или стърчат или са "закръглени" към гърба. Трябва да ги изправям с прса, за да заприличат на нещо, но много уврежда.
Не съм подстригана на етажи и се чудя ако го направя дали пак краищата ми ще са такива?! 1 или 2 нааай- много.
Вие какво мислите?
rositzza
01-05-2014, 09:27
Ако се подстрижеш на етажи ще стане още по-зле. Моята коса беше супер права подстригах я на етажи и сега трябва да я изправям за да не стърчи на всякъде
Моята е чуплива и с тези краища..
а и фризьора ми отдавна ми предалага да се направя на етажи..
Същата работа е и при мен, знам за какво говориш. Значи на черта е решението, и ако се направи етаж, то трябва да бъде само един, като слоят коса не трябва да бъде много гъст, а по-рехав, и в краищата да се прелее към останалата коса чрез филиране. Така ако трябва да изправяш, ще изправяш само този етаж в крайчетата и демиджда е нулев. ;) Ако намериш фризьорка, която да се съгласи да направи това, ще е супер, защото аз досега не съм намерила такава. По 20 етажа могат да направят и да ти орезелят косата, но само един-единствен не се съгласяват. Щяло да се вижда, не знам си кво. Явно не могат, макар че теоретично прото няма как да не стане. Моята коса е естествено с много дебел косъм, като спрях да я боядисвам открих това. Иначе като я боядисвах бяха доста тънки космите.
Сега съм на триъгълник и преди като бях на черта положенито беше още по- зле.
Да, точно аз искам само 1 етаж. Даже не знаех, че и правят само един, докато не видях една приятелка така.
begin76, правят ли??? На мен ми отказват най-редовно под предлог, че "не можело така!" :x
ами да правят.. аз за първи път видях такова нещо ама да..
А как така ти казват, че не можело?! Ти си клиента!
ами да правят.. аз за първи път видях такова нещо ама да..
А как така ти казват, че не можело?! Ти си клиента!
И аз това се чудя!... :c Явно не могат и ги е страх да не орезелят косата на клиента, най-вероятно. Макар, че със 150 хиляди етажа си се орезелява и без това... къдрава коса с етажи стои като камбанка в най-добрия случай, а пък ако е права косата, започва да се начупва и за да стои хубаво иска нонстоп изправяне... абе тия фризьори.... @#@#$#@$...
Ако се подстрижеш на етажи ще бухнеш повече..
Има продукти за изправяне от сорта на шампоани, балсами и др., които вършат много добра работа.
С пяната пък се получава нещо по-небрежно, пак ще ти е чуплива, но ще придобие някаква форма:)