View Full Version : Моля ви, дайте ми съвети какво да правя :D
Здравейте, имам малък проблем с връзката ми или по скоро с момчето, с което ходя и се обърнах към вас, защото съм безпомощна и вече не знам какво да правя. От месец и нещо два забелязах, че се е отдал яко на живота, тоест купоните, адския алкохол, дори покрай тази компания започна да пуши, а по принцип е спортист, на борба е ходил, сега играе футбол, и не мисля, че е правилно да пуши. Започнах да му правя проблеми за приятелите му, може би леко ревнувам от тях , но е нормално защото почти не ми обръща внимание, по цели седмици сме с тях, а когато сме навън 2 3 пъти максимум идва при мен. И това ме убива дори бяхме си набелязали Неделя да сме само двамата, но уви не става.. не може без тях, опитах се какво ли не, дори аз самата се промених, по едно време много се карахме и се разбрахме да опитаме да си сдържаме малко нервичките, да не се цупим за щяло и нещяло, да се държим по мило, аз се промених, но той остана същия. Вече не знам какво да правя, не искам да го спирам от нищо, но забелязвам, че те го водят към дъното, и просто искам малко да го разсея от тая компания. Някакви предложения какво да правя, може би малко объркано съм писала може би защото аз самата съм объркана :D
А пробвала ли си да му кажеш какво мислиш, за приятелите му. На колко години е приятеля ти ?
да постоянно му говоря едно и също, но той си знае своето, еми малък е на 16 години ;д явно за това не може да осъзнае някои неща, дори съм му казвала, че аз ще го чакам, а не те, и че приятелите не правят семейството, не че примерно аз ще му ги направя де
Ехее, еми то е нормално на тези години да го влекът тези работи, иска да пробва/опита от всичко.
Остави го няколко дни не му пиши, не му се обаждай и ще видиш, че той ще те потърси, а ако не го направи значи не те заслужава :)
той ще ме потърси аз го знам това нещо, всеки ден той ми пише първи или ми звани, въпроса е там, че през цялото време сме с тая компания и той просто не осъзнава, че така може да ме изгуби. Искам го само за себе си :D:D в началото на връзката ни беше така само двамцата постоянно бяхме сега .. се обърнаха нещата .. омръзна ми вече да правя аз всичко в тази връзка.. нищо не се сеща да направи.. дори за годишнината ни не можа да откъсне едно цвете от градината.. не съм материалистка просто.. и накрая ми каза нека да отидем при другите...
Ами ти предлагаш ли му това, от което има нужда? Той може би прекарва повече време с тях защото му е по-интересно. Опитай се да му привлечеш вниманието по нов начин и ще видиш, че ще има ефект.
КАК ? :D за нищо не се сещам, ако ми говориш за секс, дала съм му го, дори вече му е писнало май поне така се вижда ;д
Идеята е ти да се сетиш как, а не да чакаш някой от форумите да ти каже..поне мисля, че ако се получи можеш да бъдеш горда от себе си :)
всичко съм пробвала там е проблема... какво ли не съм опитала за това се обърнах към форума, иначе не бих го направила..
Тогава следващия път като ти се обади ти просто не му вдигай, не му вдигай 3-4 пъти и ще се усети, че на теб не ти е приятно той да те пренебрегва.А ако не, явно вече няма интерес към теб.
dickiesx.
01-06-2014, 16:09
Много лош словоред, а ти на колко си!? Не мислиш ли, че си прекалено пряма относно това да сте само двамата? Човека явно иска въздух, свобода. Изказването ти че приятелите не правили семейството е чиста глупост!!! Както каза bsdirty остави го той да те търси малко, отказвай му също, не се навивай веднага и ще видиш че след известно време ще има ефект и той ще е в два случая : )
Vivitu483
01-06-2014, 16:35
А може би иска да те разкара?
baby_baby
01-06-2014, 20:12
Може и да иска да те скъска по-добре поговорете