View Full Version : кандидатстване
slavi2221
01-06-2014, 16:11
Здравейте сега след 7-ми клас ще кандидатства спрял съм се на СПГЕ Джон Атанасов ,туес и Ломоносов. Искам да ви попитам за спге-то значи за сега съм се спрял на две паралелки Микропроцесорна техника и Системно програмиране .Коя от двете е по-добра ,какво се учи,кое е по-лесно с какъв бал трябва и двете.
supersonic0
01-06-2014, 17:57
За СПГЕ веднага ти казвам да го махнеш от списъка ти :D
IcyHeart
01-06-2014, 18:16
^ Това!
ТУЕС ти е най-добрия вариант от изброените.
HristoGavrilov
01-07-2014, 07:07
Не съм в България отдавна и не мога да ти кажа кое у-ще е по-добро, но двете паралелки на които си се спрял са напълно различни. Едната е основно hardware другата software. Няма по-лесна или по-трудна. Не можеш да сравняваш две напълно различни неща. Замисли се дали искаш да си изкарваш хляба пишейки код или чоплейки платки.
Bilyanna
01-07-2014, 13:45
За СПГЕ веднага ти казвам да го махнеш от списъка ти :D
+1
Някой 2 АЕГ и мнения за нея?
Пп: Не намерих друга тема затова пиша тук.
Interaction
01-07-2014, 13:59
В английската има страшно много отпадък. Имам доста приятели, които тръгнаха по лош път след като влезнаха там. Разбира се, то си е и до човека. Специално за качествтото на обучение не мога да ти кажа нищо, но то пак зависи донякъде и от теб и мотивацията ти да учиш.
slavi3331
01-07-2014, 13:59
Защо сте негативни към СПГЕ?
supersonic0
01-07-2014, 16:12
Искарал съм предостатъчно време в СПГЕ и най-добрия съвет, който мога да ти дам за това училище е да си далече от него.
Dagichka
01-07-2014, 17:55
хаха имам един приятел, който завърши СПГЕ и неговият коментар е "или ще стане чалгар, или наркоман, но не и компютърджия" :Д
Bilyanna
01-08-2014, 13:31
В английската има страшно много отпадък. Имам доста приятели, които тръгнаха по лош път след като влезнаха там. Разбира се, то си е и до човека. Специално за качествтото на обучение не мога да ти кажа нищо, но то пак зависи донякъде и от теб и мотивацията ти да учиш.
Ибирам англиийска, защото до сега съм учила само английски и ако реша да кандидатствам в някоя френска или немска, не знам защо, но смятам че няма да науча добре 1-ят език и фактически ако искам да излезна извън Българя, може би няма да се справя с езика(то още е рано да се говори дали ще продължа обучението си навън, но и за това трябва да се мисли).