View Full Version : Дали съм в цветна бременност ?
nasnedogonyat
01-07-2014, 16:58
Така съвсем на кратко ще го карам защото и без това много ми дойде наведнъж това.
Пийнахме много тези дни което доведе до спиране на цикъла ми(не знам само на мен ли ми се случва когато пия и да ми спре цикъла) , правихме секс , той свърши в мен , пих ескапел и получих страничните ефекти които бяха написани на листовката. Обаче след 4/5 дена отново ми тече кръв и съвсем съм се паникьосала....даже не мога да повярвам че пиша тема тук и моля за отговори о.О Изплашена съм и не знам...според вас как да реагирам ? Какво да си мисля ?
xXxPETYAxXx
01-07-2014, 17:26
Защо повечето действате толкова безотговорно(абе, направо малоумно) покрай празниците?
От Ескапела е най-вероятно това кървене.
nasnedogonyat
01-07-2014, 17:35
Защото сме тъпи и безотговорни и разбираме грешката си чак когато белата стане.
Между другото аптекарката ми се подиграваше с думите "новогодишното чудо е станало "... :d
baby_baby
01-07-2014, 17:59
Според мене не си бременна а тва е страничен ефект от Ескапела
NeutralMilkHotel
01-07-2014, 18:09
Между другото аптекарката ми се подиграваше с думите "новогодишното чудо е станало "... :d
Ако някой посмее да ми говори толкова селски и непремерено ще му покажа сходни обноски с тупаник в лицето.
И тук идва интересен въпрос - ебат те пияна, празнят се в теб, почти те забременяват, гаврят те дори в аптеката...А ти къде блееш междувременно? Или се кефиш?
DarkTemplar
01-07-2014, 18:11
Защо повечето действате толкова безотговорно(абе, направо малоумно) покрай празниците?
Аз затова съм се отдал на аскетизъм. Че от Новогодишната баница първия ми късмет беше "бебе". :D
nasnedogonyat
01-08-2014, 18:15
Колко трябва да продължи това кървене :( ?
В зелена бременност си, сорЕ.
Стига сте я упреквали, кой знае вие какви сте малоумници, ама като сте я хванали на мушка дай да и трием сол на главата, а? Ескапел не е толкова вредно хапче... това са думите на гинеколози.
просто не го пий повече от два пъти в годината и гледай да е през много месеци. А най - добре е да си го пила максимум в пъти в живота си, до 3 пъти.
след хапчето ще ти кърви няколко дни после ще ти дойде цикъла до към 45 дни и ще си ок...
xXxPETYAxXx
01-08-2014, 19:16
^Ти май си голяма фенка на Ескапела. Когато нещо е глупаво, то НЕ ТРЯБВА да се поущрява, никой не я упреква за лошо.