PDA

View Full Version : Притеснена съм ... Help

elii_0422
01-08-2014, 12:26
Здравейте. На 06. стана гафа като самия презерватив не беше скъсан най -долу където е спермата а малко по - горе над нея и имаше съвсем малка дупчица едва забележима и няколко часа след това може би около 15-16 изпих Еспакел. Започнаха болките в корема и гърдите както обикновенно преди цикъл. Притеснявам се понеже трябва да ми дойде сега на 17ти. Моля някой да даде съвет да се успокоя малко и се интересувам от ако сега си взема тест дали може да ми отчете резултат а ако не след колко време може да ми отчете. Благодаря все пак :)

musiclife7
01-08-2014, 13:52
Щом си пила Ескапел какви са ти притесненията.. направила си всичко необходимо.

elii_0422
01-08-2014, 13:56
Ами да, но все пак ми е някак притеснено. Мисля да изчакам още 1 - 2 дена и да си направя един тест.

xXxPETYAxXx
01-08-2014, 14:03
Тестовете отчитат резулатата 2 седмици след акта или 1 ден от закъснението.

Котка.
01-08-2014, 14:05
Презервативите не се късат, ако са правилно поставени.
Ако сега си направиш тест, едва ли ще бъде верен, рано е.
Направила си каквото трябва.Не чете ли страничните ефекти на опаковката?Спокойно.

elii_0422
01-08-2014, 14:23
Презервативите не се късат, ако са правилно поставени.
Ако сега си направиш тест, едва ли ще бъде верен, рано е.
Направила си каквото трябва.Не чете ли страничните ефекти на опаковката?Спокойно.

Презерватива нямаше някаква дупка от която да изтича семето, а като го проверихме с вода се видя една съвсем малка дупчица все едно е боднато с игличка и от там изтичаше ( след като го бяхме напълнили ) , но пак ми е доста притеснено ...

baby_baby
01-08-2014, 15:44
Не си бременна

hilton_hilton
01-08-2014, 16:46
Spokoino. Normalno e da si pritesnena. Shtom si vzela eskapel, vsichko e ok. I vse pak sigurna sym, che si v panika, taka che izchakai nqkoi drug den i si napravi test, za da ti e po-spokoino, da si napylno ubedena! Makar, che eskapel ima nai sigorno deistvie. I + tova bolkite v gyrdite i nerazpolojenostta ti, sa normalni ot priemaneto mu. :))

xXxPETYAxXx
01-08-2014, 18:25
Презерватива нямаше някаква дупка от която да изтича семето, а като го проверихме с вода се видя една съвсем малка дупчица все едно е боднато с игличка и от там изтичаше ( след като го бяхме напълнили ) , но пак ми е доста притеснено ...

Мен ако питаш, има голяма вероятност тази "дупчица" да е станала след като сте махнали презерватива и сте го напълнили с...вода.

elii_0422
01-08-2014, 18:36
Ами честно казано не проверихме веднага след като приключихме, а на другия ден следобед и тогава забелязахме тази дупчица.

DarknessAngel
01-08-2014, 19:20
Пила си Ескапел, няма какво да стане. Котка., не съм съгласна. Късат се, дори и да са поставени правилно.