View Full Version : 7-ми клас-гр.София
Bilyanna
01-08-2014, 13:38
Кой за къде се е насочил? :)
tHe_COolEst_GIrl
01-19-2014, 14:46
Хм, май аз ще кандидатствам за 2 АЕГ. :)
Bilyanna
01-19-2014, 16:42
и аз така мисля :) пиши ми на лично
164 ГПИЕ. :) Но не се знае какво ще се случи,може и да поискам другаде ;д
whynotvassy
02-03-2014, 19:55
Аз не съм от София ,но ще се местя там лятото , та решила съм 1АЕГ. Някой ако знае може ли да ми каже долу горе какво е положението там :)
Bilyanna
02-04-2014, 08:19
Аз не съм от София ,но ще се местя там лятото , та решила съм 1АЕГ. Някой ако знае може ли да ми каже долу горе какво е положението там :)
Аз бях на пробен изпит там и сградата не е перфектна, но все пак е доста стара. Аз се колебая между 1-ва и 2-ра аег, повечето ми препоръчват 2-ра, защото обучението било на ниво, а пък в 1-ва е западнало напоследък. А също така 1-ва ми е по-близко и е на страхотно място ( не знам защо, но много ми харесва къде се намирa :D ) , та чакам някой от 1-ва да пише :)
Аз също съм се насочил към първа, вие си ходете във 2-ра да няма конкуренция :дд
Аз бях на пробен изпит там и сградата не е перфектна, но все пак е доста стара. Аз се колебая между 1-ва и 2-ра аег, повечето ми препоръчват 2-ра, защото обучението било на ниво, а пък в 1-ва е западнало напоследък. А също така 1-ва ми е по-близко и е на страхотно място ( не знам защо, но много ми харесва къде се намирa :D ) , та чакам някой от 1-ва да пише :)
На мен също много ми харесва мястото,а и не до всяко училище има парк.Също така в 1ва има много клубове..Аз предпочитам 1ва пред 2ра :D