View Full Version : Зарибявяне и после само Здрасти
wikky.00
01-08-2014, 14:25
Здравейте,аз съм момиче на 14 години (без една седмица).Падам си по едно момче,което е на 20.На Нова Година празнувахме заедно.Не се познаваме лично.Изведнъж,както си стоях с двама приятели,той дойди и ми издърпа да танцуваме.Това се случи 2 пъти.Когато танцувахме втория път на мен ми се допи вода.Отидох да си налея чаша вода от бара.Една приятелка беше там и започнахме да танцуваме двете.Когато го погледнах,той гледаше към мен и ме повика.Потанцувахме известно време и реших да си почина.След малко той дойде до мен и каза "На малка ли ще ми си правиш?" и се засмя.Като отидох този път сама да танцувам той ми шепнеше нещо на ухото,но не го чух и просто се усмихвах. На другия ден ми каза само здрасти и от тогава не сме се виждали.Според Вас дали ме харесва?
girlwithblueeyes
01-08-2014, 14:30
Забавлявал се е само за вечерта с тебе
Не го мисли и продължи напред
xXxPETYAxXx
01-08-2014, 14:31
Сигурно е разбрал на колко години си всъщност и затова. Пък и е било НГ, алкохол и т.н., не се надявай на нищо повече.
baby_baby
01-08-2014, 15:55
Продължи напред и не се занимавай
Спрях да чета още след "аз съм момиче на 14 години " ... fail.
AnarchyBoy
01-08-2014, 16:30
Спрях да чета още след "аз съм момиче на 14 години " ... fail.
(без една седмица) е ключовото..! :D
Още си незаконна за него, не се лепи.
WTF?!?
Що не ми се връзва това:
Забавлявал се е само за вечерта с тебе
Не го мисли и продължи напред
с това:
аз съм момиче на 14 години (без една седмица)
?!?
djipsito
01-08-2014, 19:38
На челото ти пише прокурор.
Не те харесва. Най-вероятно си е търсил коя да заведе в тях за вечерта.
bilqnavod
01-09-2014, 15:06
Направил си е шега!
MojoJojo88
01-09-2014, 20:01
Скъпо дете, тия батковци не ги и мисли даже. Не, не се е забавлявал с теб само за вечерта, по-скоро изобщо не е бил наясно, че си на 14 години (без една седмица)....И сигурно ти е прошепнал в ухото "трябваше да ми кажеш още в началото на колко годинки си, лапе"...
Не се занимавай с баткото.
Tsukuda_Hiroshi
01-10-2014, 04:55
Не се занимавай. Иска само да спи с теб.