View Full Version : раздяла
aleks9191
01-09-2014, 10:56
Здравейте, аз съм на 22, разделих се с моя приятел по много странен начин, той постоянно ми преглеждаше телефона и един ден реших и аз да видя какво става с неговия, видях че си пише с едно момиче и са били на кафе но нищо не се е случило, и той ми каза пиши и и провери и така и направих, разбрах доста неща, за които той трябваше да се извини, но вместо това той каза-"ами искам да бъда сам за определен период от време", и аз попитах защо той каза защото" не ми вярваш" .... Доста странно, и на следващият ден ми звънна и почна да ми се заяжда, явно иска да ме дразни нарочно или не знам . Може би не знае какво иска и не е наясно със себе си.
А целта на темата е ... ?!
djipsito
01-09-2014, 11:15
не се занимавай с него.
HollyGolightly
01-09-2014, 12:17
Игнорирай го и не се занимавай повече с него. Явно те има за много глупава, за да те лъже и да се сърди, че не му вярваш
aleks9191
01-09-2014, 12:46
Просто си мисля, дали ще се усети и ще се извини ...
baby_baby
01-09-2014, 13:27
Изобщо не се занимавай
xXxPETYAxXx
01-09-2014, 14:03
И какво толкова си разбрала, за което смяташ, че е трябвало да ти се извини, след като нищо не било станало между тях?
И какъв точно ти е въпроса въобще?
sunshine :**
01-09-2014, 14:20
Явно вече е дошло време да се разделите, до колкото разбирам той не си заслужава и това "ами искам да бъда сам за определен период от време '' ме кара да си мисля, че отдавна е искал да се разделите, но чак сега му се е отворил шанс да го каже.
desi89005
01-09-2014, 14:47
Няма смисъл. Риби в морето много!
Явно вече е дошло време да се разделите, до колкото разбирам той не си заслужава и това "ами искам да бъда сам за определен период от време '' ме кара да си мисля, че отдавна е искал да се разделите, но чак сега му се е отворил шанс да го каже.
А ти защо реши да ми откраднеш думичките от пръстите? : )
Алекс, дори и да ти се извини това не би трябвало да промени каквото и да е, защото първо - той няма правилно и коректно отношение към теб и не те уважава и второ - оглежда се за други мадами и няма желание да е с теб, дори и да не го признава. Ако имаш дори малко самоуважение и достойнство, като жена те съветвам да си прекратиш контактите с него.
DarknessAngel
01-09-2014, 16:02
Търсил си е повод да се разделите.