View Full Version : Не одобрявам.
Добър вечер.
С приятелката ме сме заедно от месец и всичко си е ок. Обаче има нещо което ме притеснява тя много обича татуировките. Вече си има две една на ръката и една на кръста и тя ми каза, че мисли да си прави друга на гърба(две крила, които няма да бъдат големи). И аз какво да и кажа съгласих се, но днес като си говорих с нея тя каза, че мисли на уголеми татуировката и тя да не бъде толкова малка, а много по-голяма. Аз не съм съгласен с това и й казах да не го прави, защото ще съжелява после. Основния ми проблем е, че сме от различни градове и аз не мога да я "контролирам" за действията й. Забравих да кажа, че татуиста й е братовчед. Въпроса ми е как да й обясня, че не трябва да прави такава "глупост" за мен.
За теб е глупост, за нея е радост. Защо се месиш в това, което доставя удоволствие на другите?
За теб е глупост, за нея е радост. Защо се месиш в това, което доставя удоволствие на другите?
След тоя пост едва ли има какво повече да се каже. Дали да украси тялото си, решава тя. Не се меси.
Като не харесваш такива "глупости", не се татуирай. Но да забраняваш на друг е глупаво.
Моят човек ми е казвал, че не обича татуировки и никога не би си направил, но никога не си е позволил да ме спре, когато аз си правя.
Наслади се на тялото ѝ. Не мисли за бъдещето ѝ. Бъди егоист :)
Като не харесваш такива "глупости", не се татуирай. Но да забраняваш на друг е глупаво.
Моят човек ми е казвал, че не обича татуировки и никога не би си направил, но никога не си е позволил да ме спре, когато аз си правя.
Аз не искам да й забраня просто да й обясня, че един ден ще съжелява за това което е сторила със себе си. Впрочем когато си направи татуировката на ръката (лятото тогава бяхме просто приятели) си харесваше татуировката (какво изразява как изглежда), а сега цитирам "Вече ни ми доставя удоволствие как изглежда май ще я залича". Затова искам да й обясня, че няма смисъл да прави такава и то толкова голяма на гърба си, защото ще й омръзне както първата.
baby_baby
01-11-2014, 19:15
Ти и да и кажеш че не го одобряваш тя ако си го е наумила няма да те послуша да не си прави просто я остави да си направи щом и харесва
Все пак си е нейна работа. Като иска - нека се шари. После като иска - да заличава или да покрива. Нейна работа.
Тва все едно да седне да ти обяснява колко е добре да се обрежеш, че е по-хигиенично и дъра-бъра.
поне да беше судоку место крила
Мда и това е върха на сладоледа
22:40
"*********************************sujelqvam vsi4ko be6e 6ega leka no6t :*"
просто не мога да повярвам, няма какво друга да кажа.
SonataArctica
01-11-2014, 19:40
Ахахахахаха
съжЕлявам и 46.. ясна е раотата
Starless
01-11-2014, 19:44
Какво ще рече това, че се е пошегувала, защото знае, че не одобряваш ли?
Какво ще рече това, че се е пошегувала, защото знае, че не одобряваш ли?
ами да :Д
http://media.tumblr.com/tumblr_m6wqg0GP8I1r4vgwb.gif
По-скоро от цитата ми лъха на усещането, че и е писнало от тебе, щото си досадник.
По-скоро от цитата ми лъха на усещането, че и е писнало от тебе, щото си досадник.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/558485-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F
повярвай не е така
Баш така е, ама ти не се усещаш.
Няма какво да виждИМ, ако беше мъж на място нямаше да изпадаш в такива ситуации и да пускаш такива теми.
чакай малко, това си е нейното тяло, тя си решава дали ще се татуира или не, не си й майка да й казваш , радвай се за нея, щом й носи удоволствие ;)
DarknessAngel
01-11-2014, 21:18
Като е решила-ще отиде, със или без твое съгласие.
NeutralMilkHotel
01-11-2014, 22:49
Мда и това е върха на сладоледа
22:40
"*********************************sujelqvam vsi4ko be6e 6ega leka no6t :*"
просто не мога да повярвам, няма какво друга да кажа.
О, щом не можеш да повярваш за това, как ли ще реагираш като разбереш, че се пляска с други...
veilside88
01-12-2014, 12:47
Всеки си сърба попарата :)