sunnshine97
01-12-2014, 09:17
Здравейте! Реших да се допитам до вашето мнение, тъй като просто не знам какво се случва. През септември ми се наложи да пия Ескапел, знам, че е ужасно вредно, но просто нямаше как... през октомври цикълът ми не дойде, имах болки в кръста, неразположение ниско в корема, но кървене нямаше ... отидох на лекар, аг специалистката ме шашардиса, на ехографа се забелязвало малко мехурче 2мм, което било или начална фаза на бременност, или начало на цикъл. Предписа ми оргаметрил 5 дни х 2х2 таблетки, до 03.11 трябваше да ми дойде, но подрани на 01.11. Дотук добре, следващият месец, декември, ми дойде на 07, с лека болка вдясно, принципно, преди инцидента цикълът ми беше горе-долу редовен, сега явно се е объркал малко.. може би доста.. сега е 12.01 и през цялата седмица бе болеше вдясно, ниско долу корема, кръстът също, но отново, кървене няма. При овулация ми се появява това зацапване, то беше не 02.01.14, беше около 2 дни. Та, мисълта ми е, дали болката не е заради образувала се киста и дали онова мехурче, което лекарката........ лекарката, ако мога да я нарека е сметнала за бременност, е била малка киста, но не я е определила като такава? Говорих с познато медицинско лице и тя ми каза да не пия нищо, защото е станал бъркоч с хормоните и организмът се нуждае от време, за да се нормализират нещата. От онзи момент, гафове, да чукна на дърво, не са ставали, но болката ме притеснява дали не е от киста или.. не знам просто, а и тази липса на кървене, охх.. Моля за съвет.