PDA

View Full Version : Много объркан

TullamoreDew
01-12-2014, 11:18
Здравейте.Нов съм във форума и ще искам няколко съвета от вас.Историята е следната.Има едно момиче,което е с 2 години по-голямо от мен.Много добри приятели сме.Тя най-добра приятелка за мен и аз за нея.През последния месец-два много се сближихме.С всеки изминал ден ставаме по-близки.Напоследък усещам,че има някакви чувства към мен,както и аз към нея.Доста почна да ме прегръща.Почна да ми праща целувки,да ми пише,че много ме обича.Не знам в какъв смисъл ме обича.Като приятел или нещо повече?Наскоро дори ме и целуна.Обаче лятото имаше връзка с момче от друг град ( Аз съм от София,а той близо до моя град) и в момента не съм сигурен дали още продължава,защото ми подсказа,че са просто добри приятели,а аз съм и най-добрия.Не знам държанието и в последния месец как да го разбирам и дали иска да сме още по-близки...Моля за съвети какво да правя.Дали иска наистина?Това отношение през последното време според мен не е случайно...Ако наистина иска да предлагам ли или да правя нещо друго?Благодаря ви предварително!

New_Teen_Mashine
01-12-2014, 11:40
Предлагай

heartshapedbox
01-12-2014, 11:48
Пробвай, нищо не губиш.

TullamoreDew
01-12-2014, 11:52
От едно единствено нещо ме е страх.Ако ми откаже после как ще се държи с мен :(

Lilanda
01-12-2014, 12:26
Ако откаже, губите и приятелството си като цяло...

Преди време и аз имах чувства към най-добрия си приятел и му ги споделих..Той е от малкото изключения, които биха се борили със зъби и нокти въпреки всичко.

Днес отношенията ни са много по-различни..Предполагам това доста заздрави приятелството ни. Но пак казвам, ние сме от изключенията..;)

veilside88
01-12-2014, 12:42
Ситуацията е кофти защото обикновенно връзките повлияват на приятелството.

РИСК ПЕЧЕЛИ , РИСК ГУБИ

TullamoreDew
01-12-2014, 17:00
Ако отговорът е не,не искам да има край на приятелството ни...

Lilanda
01-12-2014, 17:13
Риск печели, риск губи.

Не е сигурно, че ще я изгубиш като приятел, но шансът е голям. Аз поех този риск и се радвам, че го направих, защото той ме накара да се осъзная..Опитай и ти..;)

xXxPETYAxXx
01-12-2014, 17:14
Ами не я питай директно "Искаш ли да станем гаджета", а нещо по-фино, като да речем "Според теб между хора като нас дали би могло да излезе готина двойка". Така хем ще ѝ разбереш отговорът, хем ако е отрицателен ще можеш да реагираш с нещо, без да губите много.
Другият вариант е просто да поговориш с нея и да ѝ зададеш въпросът дали цели нещо с поведението си, така също ако каже ДА ще можеш да отреагираш, а ако каже НЕ ще можеш да кажеш "Добре, защото малко ме объркваш и просто исках да съм сигурен в намеренията ти" или нещо от сорта.

Tsukuda_Hiroshi
01-13-2014, 01:44
От едно единствено нещо ме е страх.Ако ми откаже после как ще се държи с мен :(

Никак няма да се държи с теб, защото тогава ще се отдръпнеш и ще сте просто познати, което е най-логичното в подобен случай!