PDA

View Full Version : СПЕШНО

redhead333
01-12-2014, 23:47
Здравейте, имам спешен въпрос. Днес може би ми се случи гаф, но не е много сигурно. Така или иначе тия дни трябва да ми дойде. Задължително ли е да пия ескапел и може ли много да ми се обърка организмът? И също ако все пак , дойде до няколко часа това значи ли, че нищо не е станало? Мерси предварително.

DarkTemplar
01-12-2014, 23:51
Ако ти дойде, няма как да е станало каквото и да е. Макар да нямам идея какви точно сте ги свършили, не бих ти препоръчал да се тровиш с Ескапел.

redhead333
01-12-2014, 23:54
Еми да ти кажа и аз нямам идея. Просто не е сигурно станало ли е нещо или не. Да, глупаво е, но се случи, кво да направя. И аз не искам, обаче не мога да рискувам и най-вероятно ако до днес по обед или обед не ми дойде...

heartshapedbox
01-12-2014, 23:55
^Има го и варианта цветна бременност, въпреки че вероятността е минимална.
Щом трябва да ти дойде скоро обаче, овулацията ти би трябвало да е минала, тоест и аз съм на мнение, че няма защо да пиеш Ескапел.

DarkTemplar
01-12-2014, 23:57
Не знам какво и кога се е случило, но изчакай поне 18-20 ч. от рисковия акт и чак тогава мисли за Ескапел (приемането му в първите 24 ч. е най-сигурно). Според мен преувеличаваш и се филмираш излишно, но това е по-скоро интуиция, все пак не съм ви светил.

redhead333
01-12-2014, 23:59
То тя е минала, ама това не е гаранция като цяло никаква.. Може и шансът да е малък, но и вие със сигурност знаете, че някои жени и дори в цикъл забременяват, кво говорим за друго време.

redhead333
01-13-2014, 00:01
Повярвай, не преувеличавам :D Ако се филмирах до сега сигурно 10 пъти щях да съм пила ескапел :D И най-вероятно да съм умряла :D Като цяло съм много против това, защото си имам някакви проблеми с яйчниците, по-скоро единия, и никак не ми се иска съвсем да си разбърквам живота :D

DarkTemplar
01-13-2014, 00:01
То тя е минала, ама това не е гаранция като цяло никаква.. Може и шансът да е малък, но и вие със сигурност знаете, че някои жени и дори в цикъл забременяват, кво говорим за друго време.
Ползвайте капути/хапчета и рискът ще е сведен до минимум. За тея работи се мисли преди обичайното-вънка-вътре, не постфактум.

PS За пореден път се убеждавам, че тва п'утката е сложна машина..

heartshapedbox
01-13-2014, 00:02
Добре, свършил ли е в теб или просто си се притесняваш за спорта?

redhead333
01-13-2014, 00:06
Щом чак за ескапел питам не е за спорта. И да, да, знам, затва казах глупаво е ама се случи, кво да направя. Всчики правим грешки, хора сме. ;д Еми точно това, че не е сигурно дали изцяло е било навънка, дали се е дръпнал съвсем на време.

LadyDi
01-13-2014, 08:49
PS За пореден път се убеждавам, че тва п'утката е сложна машина..
Не е сложна машина. Сложно е да накараш притежателката ѝ да мисли с мозъка, а не с нея.
Ако имаш проблеми с яйчниците, трябва да си най-големият карък, за да ти се случи нещо.
И какво точно стана, че мислиш, че може да има проблем?

baby_baby
01-13-2014, 10:26
Ако ти дойде няма нужда да пиеш хапче

xXxPETYAxXx
01-13-2014, 11:48
Щом тези дни трябва да ти дойде няма смисъл от Ескапел.

redhead333
01-16-2014, 08:42
Притежателката много добре си мисли, но се случват грешки, това не ме прави малоумница, мерси все пак. Говорихме с приятелят ми и стигнах до извода, че трябва да пия. Изпих го и сега съм в очакване.

102
01-16-2014, 08:47
Прави те малоумна, а не малоумница.

AnarchyBoy
01-16-2014, 08:52
Прави те малоумна, а не малоумница.

:D

redhead333
01-16-2014, 09:57
Пф, чувствам се затапена с остроумие :D

marilyn
01-16-2014, 10:25
И да, да, знам, затва казах глупаво е ама се случи, кво да направя. Всчики правим грешки, хора сме.

Да, но някой път грешките излизат солени и са си за наша сметка. Мисли друг път какво да правиш и как да го правиш, т. е мисли с глава, не с ...

NeutralMilkHotel
01-16-2014, 10:35
Абе, аз си залагам главата, че дори и след тоя случай ще даваш да те тъпчат без презерватив, така че без лафчета как всички сме хора, и правим грешки...Това ще го говориш като осъзнаеш да се учиш от грешките си.
То на такива като теб бременността им е положителният завършек, изчакай още малко авера ти да ти каже как е опънал някоя спинозна...Ама най-важното в тоя живот е да му е кеф, а с капут няма как да стане, а?

HouseMusicBoy
01-16-2014, 13:26
Като толкова те е страх пий един Ескапел и готово ... какво толкова всички сте пропищели от тоя Ескапел .... не е отрова ебаси ... щом е свършил в теб не се чуди останало ли е или не ... пий 1 хапче и си барай оная работа ... за това е измислен все пак :) и все пак внимавай за в бъдеще .... моята бивша е пила Ескапел ... идва ти по-рано ако не се лъжа и толкова ... няма да ти порасне 3 крак ... спокойно

LadyDi
01-16-2014, 14:32
Притежателката много добре си мисли, но се случват грешки, това не ме прави малоумница, мерси все пак. Говорихме с приятелят ми и стигнах до извода, че трябва да пия. Изпих го и сега съм в очакване.
аз не говорех за теб
говорех за притежателките на гореспоменатия орган in general

слаб ви е българският език

veilside88
01-16-2014, 14:47
Влязох във форума и гледам теми основно за Ескапел. Какво ви става, бе деца, това не са бонбонки тик-так.

same

redhead333
01-16-2014, 15:02
Ау, ау, ау. Много тежко. Тука съдилището на безгрешните. Като цяло нямам нужда да ми казват колко съм умна или какъв бил хубавият завършек за мен, мерси. И ако при теб така половинката ти опъва спинозни случайно и идва да ти го съобщи, съжалявам, мой, ама при мен не е такъв случая, много жалко за теб, щом е явно очакван развой на събитията.