Влез

View Full Version : Преспах с бившия на приятелка

kameliq201412
01-13-2014, 18:40
Здравейте, от 3 години съм влюбена в неподходящия. Запознах се с него чрез една приятелка. Излизахме в една компания, аз го харесах въпреки че не е мой тип. Но имаше прекрасни сини очи. Неусетно се влюбих в него. Една вечер докато бяхме на дискотека се забихме. Аз знаех, че той е несериозен и не мога да очаквам нищо от него. Така и стана- той тръгна с една моя много добра приятелка. Ходиха година. През това време не установявах никакъв контакт с тях двамата. Аз пък тръгнах с един негов приятел, с който ходих 10 месеца. Той(този в когото съм блюбена) скъса с приятелката ми.... видяхме се ... забихме се отново! Аз осъзнах , че още имам чувства към него, въпреки че не го бях виждала над една година. И преспахме за една вечер. Така се разбрахме да сме само приятели с екстри. Той след това ме потърси още няколко пъти, но аз не се отзовах, защото нямам бъдеще с такъв човек. Между временно моята приятелка, която ходи цяла една година с въпросното момче ме търси и се моли за прошка. Много съм объркана, още съм влюбена в него, но знам че той не си заслужава. Какво да правя?

anonymous708973
01-13-2014, 20:30
Защо приятелката ти се моли за прошка?

Violenza
01-13-2014, 21:02
След като си влюбена в него, а той не те иска за нищо повече от секс, не е добра идея да му угаждаш за сметка на чувствата си.

Hilary_
01-14-2014, 10:20
Защо иска да й простиш не разбрах?
Иначе, как можеш да си толкова убедена, че нищо няма да стане, след като не си опитала?

xXxPETYAxXx
01-14-2014, 12:13
Приятелката ѝ сигурно я моли за прошка, за дето една година са се заебали двете или за дето е тръгнала с момчето, което тя харесва.
Иначе, като си му дала секс толкова лесно, шансът да изпитва чувства към теб е сравнително малък. И съм съгласна с Violenza.

baby_baby
01-14-2014, 14:16
След като си влюбена в него, а той не те иска за нищо повече от секс, не е добра идея да му угаждаш за сметка на чувствата си.

+++

DeHu
01-14-2014, 15:51
Разбрахте се да сте приятели с екстри,ама после не си му отговаряла.Защо изобщо сте се разбрали тогава? Много лесно се поддаваш на емоциите,добре е да се научиш малко да ги овладяваш.

heartshapedbox
01-14-2014, 22:17
Пробвай, може и да се получи нещо.

fire_magic
01-14-2014, 23:17
тва!

Didko_Beats
01-16-2014, 15:12

+ ](*,)

draid
01-16-2014, 19:58
А пича си прави кефа и хич не му дреме ако ме питате мен :D

Trololol
01-26-2014, 14:07
А пича си прави кефа и хич не му дреме ако ме питате мен :D
Шшшшшшшшшшт, това е тайна.

BeTheOne
01-26-2014, 17:46
"Пича си прави кефа" - много правилно. Замисли се дали не можеш да си го правиш и ти. Няма нищо лошо в свободните отношения.
При всяко положение не очаквай нещо сериозно. От друга страна можеш да се забавляваш с него. Въпросът е в това да преосмислиш чувствата си.

"Влюбена" няма как да си при положение че е несериозен. Любовта се гради с времето - с доверие, емоции, чувства, компромиси, споделяне, себеотричане в името на другия. Любовта от пръв поглед ако я има изобщо е доста рядко явление. Това, че сега изпитваш влечение към него, след това ще се превърне в разочарования предвид несериозността му.

Приятелката ти - Ако смяташ, че има смисъл да общуваш с нея - давай. Ако ли не обясняваш й ситуацията за да не се чуди момичето и толкова.

Поздрави!

BeTheOne