View Full Version : Какво мислите за този бански
myfavouriteseason
01-14-2014, 18:34
Здравейте,
подариха ми този бански, стои ми добре но се чудя дали няма да ми се смеят с него. Не е ли тъпо долнището?
Същия само че черен...
http://magazinmonic.com/damski-banski/banski-nelinda-tamno-sin-cvqt-p-2194.html
NeutralMilkHotel
01-14-2014, 18:48
Първо е януари месец...
Второ - идва момента в който, ако имаш широк ханш/бедра ще изглеждат по-широки (заради пандалките ли к'во са) и ако си плоска всички ще ти гледат...Плоскостта (заради детайлите). 8-) В смисъл за мен е най-логично да акцентираш върху по-хубавата част на тялото си (тоест аз лично бих сменила едната част с нещо по-семпло)...Ако всичко ти е супер - жива и здрава, това е идеалният бански...
На мен не ми харесва нито долнището, нито горнището. Прекалено натруфено ми е с тези къдрички и пискюли :? Освен това ако си с по-голям бюст ще ти е ужасно неудобно с подобно горнище.
strawberry88
01-14-2014, 19:43
На мен не ми харесва нито долнището, нито горнището. Прекалено натруфено ми е с тези къдрички и пискюли :? Освен това ако си с по-голям бюст ще ти е ужасно неудобно с подобно горнище.
Подкрепям.
katalia3
01-14-2014, 21:53
Аз пък не мисля че е лош и мисля че ще стои секси, но зависи от тялото. Не мисля че е смешен, само ако можеш да премахнеш част от висулките на долнището, ще стане по добре. Иначе си е готин банския, няма нищо смешно :)
Измислен ми е, даже ми се струва че изпълнението му не е хубаво. И ми седи евтино с тези финтифлюшки отстрани. Идеята иначе не е лошо, но пак казвам, изпълнението е лошо, материала не ми харесва.
седи евтино
нда, не си го взимай
^Тя вече го има този бански, подарили са й го...
Не смятам, че е смешен, но не ми харесва. Ако на теб ти харесва и ти стои хубаво го носи.
baby_baby
01-19-2014, 13:58
Харесва ми
The Cheetah
01-19-2014, 14:09
Харесва ми, но без тези острани на бикините. Ако е възможно да се махнат.. иначе не, не стои евтино.
stefan99s
01-19-2014, 15:10
Здравейте,
подариха ми този бански, стои ми добре но се чудя дали няма да ми се смеят с него. Не е ли тъпо долнището?
Същия само че черен...
http://magazinmonic.com/damski-banski/banski-nelinda-tamno-sin-cvqt-p-2194.html
Харесва ми. Мисля, че ще ти седи добре.