View Full Version : споделете мнения :)
Mixailova_97
01-14-2014, 22:41
Здрасти :) Първия ми път беше без презерватив ( няма смисъл да ми пишете, че е трябвало да е с презерватив.. това ми е ясно просто нямахме. ) Значи той не свърши в мен, но пак си имах притеснения и на 3-тия ден пих Ескапел. След 6 дена ми дойде цикъла.Всичко си беше нормално, но от няколко дни много ме болят гърдите и корема също... може ли да ми кажете защо ? :)
heartshapedbox
01-14-2014, 22:47
Защото ескапела ти е объркал хормоните.
Mixailova_97
01-14-2014, 22:50
Възможно ли е да съм бременна ? С приятелките ми си говорим редовно на тая тема и тук няколко дена доста ме изплашиха, че е възможно да съм бременна ...
heartshapedbox
01-14-2014, 22:54
Не - и си пила Ескапел, и си имала цикъл след това.
leadyflame
01-14-2014, 22:56
И те неинформирани като теб, дават ти акъл и ти разбира се ще се вържеш.
Mixailova_97
01-14-2014, 23:08
Моля без ХЕЙТ.
fire_magic
01-14-2014, 23:33
Падаш ли си ти по желания за съжаление не включващи жени?
Mixailova_97
01-14-2014, 23:42
1-во това което си написал няма никакъв смисъл. 2-ро мисля, че това което си написал/а няма нищо общо с въпроса ми.
fire_magic
01-14-2014, 23:48
оф не обичам да садвам хора ппр но ти си много зле
име на темата: споделете мнения >..................
какво мнение ве, ако нещата са така както си написала няма никъв шанс да си бременна, ся успокои ли се??? и това не е мнение а факт, ясно ?!?
+тва дори да ти беше вкарал два литра сперма пак нямаше да си бременна, но няма да ти обясня защо, а сега си лягай, че късно.......!
fire_magic
01-14-2014, 23:50
".Всичко си беше нормално, но от няколко дни много ме болят гърдите и корема също... може ли да ми кажете защо ? "
то дори...... точно така майна след 6 почват циците а на 8мия ден почваш да повъщаш и на 17тия ден раждаш
Пълното психо си, лягай си, казах!
Mixailova_97
01-14-2014, 23:55
Споделете мнения за въпроса който съм написала :) а не да ми се пишат някакви несвързани глупости без никакъв смисъл :)
fire_magic
01-14-2014, 23:57
#8miqden #bolqtmegyrdite #korema #rajdase #chestito
fire_magic
01-15-2014, 00:12
#typaovca
baby_baby
01-15-2014, 14:32
Просто ескапела ти е объркал хормоните
TheBeliever
01-15-2014, 17:34
Правите глупости, искате мнение, после мрънкате "без хейт".
Ето ти малко "хейт", ей така, щото това е мнението, което си поискала да споделя:
"Нямахме презерватив" не е оправдание. Като нямате презерватив не правите секс. Особено важи за необразовани дечурлига като вас.
Пиеш хормонална бомба в последния възможен момент (що пък да не изчакаш три дни, кво пречи) и после се чудиш какво не ти е наред. Поне направи ли си труда да прочетеш листовката на Ескапел-а?
Информирайте се малко преди да си отваряте краката. Не заради нас, за себе си го правете.
Първо се мисли, после се действа. Като правиш секс без гума, значи трябва да си готов да си носиш последствията.
Ескапел явно ти е объркал хормоните, може да ти дойде пак, всичко може.
Нищичко ти няма, дишай :)
HouseMusicBoy
01-18-2014, 14:25
Това за гумата си е твое решение ... ако имате дълга връзка е разбираемо да е без гума ... по темата :
1. Не е свършил в теб
2.Пила си Ескапел (безмислено)
3.Дошло ти е ...
и питаш ... бременна ли съм ... ако верно си 97 ,значи си на почти 17 .... имаш ужасно ниска сексуална култура :) и бай да уеи .. ако всеки път след секс мислиш да пиеш Ескапел ... замисли се дали да правиш секс изобщо :)
RapExotic
01-20-2014, 09:18
Иди на гинеколок!
Първия ми път беше без презерватив ( няма смисъл да ми пишете, че е трябвало да е с презерватив.. това ми е ясно просто нямахме. )
Моля се само да не си 97'. "Просто нямахме" не е причина.
Колкото до Ескапел - крайно време е да се спре приема му за щяло и нещяло. НЕ е бонбон, разберете го.
Абе тука вечно има теми от тоя сорт,но по незнайна причина тази ме агресира твърде много.Като си тъпа,много ясно,че ще получаваш хейт."Знам,че трябва с презерватив,ама нямахме"...и затова вместо някой да отиде до аптеката и да купи или просто да не правите секс,решихте,че най-логичното нещо е да си пийнеш Ескапел след това,понеже е много полезен.Тъпи сте и ти и гаджето ти.И да не беше пила тая отрова,пак нямаше да си бременна,ама като не знаеш кое как се случва поне използвайте презерватив бе.Аман от такива като вас.