PDA

View Full Version : Толкова е сложно

vali97
01-17-2014, 11:35
Ами ще започна с това, че този с който исках да бъда се получиха нещата, но сега усещам, че харесвам друг човек. Аз съм му първата приятелка, но вече сякаш нищо не е същото както преди, а толкова много го исках... Той не заслужава да страда, но някак си все ме влече към този въпросен човек. Приятелят ми с когото съм в момента постоянно ме дразни нарочно и може би заради това се отдалечавам от него, а другият постоянно се опитва да се държи по най-милия начин, и се бори за вниманието ми. Не знам как да постъпя искам някакъв съвет, защото вече наистина не знам какво да правя...

bobib94
01-17-2014, 15:01
спокойно бе живей си като мене без никого девствен не целувал никога момиче ще си умерем ергени

vali97
01-17-2014, 15:30
Не ми помагаш...

AnarchyBoy
01-17-2014, 15:32
Никой друг освен теб, не може да ти го направи сложно, а също така и да ти го опрости... ;)
Каквото е, такова, заради теб самата.

А относно "проблема ти"

Ако 'обичаш' две души, тръгни с втората, защото ако истински 'обичаше' първата, нямаше да се оглеждаш за втора. ;)

Just Smile :)
01-17-2014, 15:46
Никой друг освен теб, не може да ти го направи сложно, а също така и да ти го опрости... ;)

А относно "проблема ти"

Ако 'обичаш' две души, тръгни с втората, защото ако истински 'обичаше' първата, нямаше да се оглеждаш за втора. ;)

+++

Trololol
01-26-2014, 14:12

А относно "проблема ти"

Браво, давай оправдания на младите дами да се държат като гьовендии ....

Colouring
01-26-2014, 14:48

Никога не съм била съгласна с това твърдение. Това, че изведнъж започваш да изпитваш симпатии към някого, не означава, че непременно трябва да захвърляш една дълготрайна и стабилна връзка, в която са се появили евентуално някакви проблеми, и да започнеш всичко отначало. Глупаво е. Пък и винаги ще има странични фактори. Не трябва да позволяваме някакво моментно увлечение да провали едни сериозни отношения.

Вие с твоя от колко време сте заедно?

babity
01-26-2014, 15:47
Глези се. Бъди с този, който те носи на ръце.

marilyn
01-26-2014, 15:48
До някъде ми е познато. Преди имах кратка връзка с едно момче, което много ме харесваше, бях му първата и беше доста нагазил в чувства. Не исках да го късам изведнъж и се чудех как да не го нараня. Няма такъв вариант. Мина малко време и вече тотално ме дразнеше дори с това, че седи до мен и диша.

После се появи сегашният ми приятел. Излязохме на една среща и го харесах много. Казах си, че и нищо да не стане между нас, няма смисъл да си губя времето с човек, който не ми подхожда и не се разбираме.

Ако сегашният ти приятел не ти харесва, значи няма какво да правиш с него.

Tsukuda_Hiroshi
01-26-2014, 15:54
Може да поговориш с първото момче. Каза, че си му първо гадже. Може да те обича много повече от този, втория, но просто да не знае как да го покаже и дразненето да е единствения начин, който му идва на ум, за да ти привлече вниманието. Това, че втория се държи милосега не е гаранция, че след време ще е пак така. А това, че сегашния те дразни, не значи че и това ще е все така. Помисли... ;)

tori
01-26-2014, 16:00
Браво, давай оправдания на младите дами да се държат като гьовендии ....
Кое му е гьовендииското? Спряла е да харесва/обича настоящия си приятел, някой друг е влязъл в полезрението й и тя слага край на връзката си. Не е проблем или пък курвенско, аз не го приемам за такова.

Ако 'обичаш' две души, тръгни с втората, защото ако истински 'обичаше' първата, нямаше да се оглеждаш за втора.
Несъглана съм, съжалявам. Понякога чувствата умират и се появява нов човек. Не е сложно или невиждано. Любовта не се случва един път и не остава завинаги, колкото и да ми се иска. Любовта не е константа.

Авторке, прави онова, което на теб ти се иска. Не казвам да нараняваш наред, щото тъй ти е кефнало или щото те е досърбяло. Даже напротив - гледай да минеш по възможно най-„тънкия“ начин, но не е хубаво да се ограничаваш заради някого си, пък бил той и твое гадже. Ако едни обувки са ти неудобни, ти не ги носиш понеже си дала пари за тях. На това му се казва мазохизъм.

Едит:

Това, че втория се държи мило сега не е гаранция, че след време ще е пак така. А това, че сегашния те дразни, не значи че и това ще е все така. Помисли... ;)
Това е бая вярно, да.

BeTheOne
01-26-2014, 17:38
Имай предвид, че едва ли ще сте си единствени до края на живота. По някое време нещата ще спрат. Ти решаваш кога и как. Нещата са много субективни и не може да се даде еднозначен отговор така отстрани.

На първо място трябва да си наясно със самата себе си. След това ако решиш да оставиш сегашния си приятел е хубаво да го направиш деликатно, а не да го караш да се самоубива. Обикновено човек иска това, което няма, така че помисли и за това - ако си с другото момче дали ще си окей и дали няма да ти липсва старото положение.

Във всички случаи помни, че едва ли това са хората, с които ще прекараш живота си. Прекалено дълбоките чувства водят след себе си прекалено дълбоки разочарования. От теб зависи.

Поздрави!

BeTheOne

Trololol
01-26-2014, 19:51
Кое му е гьовендииското? Спряла е да харесва/обича настоящия си приятел, някой друг е влязъл в полезрението й и тя слага край на връзката си. Не е проблем или пък курвенско, аз не го приемам за такова.

Еми сигурен съм, че нито един от двамата не знае за съществуването на другия. Тя премълчава и то не особено безпричинно. А как се нарича жена, която умишлено разиграва 2-3 и тн младежи, точно така - гьовендия, но аз лично твърдо я подкрепям. Ако нямаше такива жени, щях да имам едно доста по-скучно средно образование. Браво, мадам ние сме с теб !!!