View Full Version : Толкова е сложно
Ами ще започна с това, че този с който исках да бъда се получиха нещата, но сега усещам, че харесвам друг човек. Аз съм му първата приятелка, но вече сякаш нищо не е същото както преди, а толкова много го исках... Той не заслужава да страда, но някак си все ме влече към този въпросен човек. Приятелят ми с когото съм в момента постоянно ме дразни нарочно и може би заради това се отдалечавам от него, а другият постоянно се опитва да се държи по най-милия начин, и се бори за вниманието ми. Не знам как да постъпя искам някакъв съвет, защото вече наистина не знам какво да правя...
спокойно бе живей си като мене без никого девствен не целувал никога момиче ще си умерем ергени
AnarchyBoy
01-17-2014, 15:32
Никой друг освен теб, не може да ти го направи сложно, а също така и да ти го опрости... ;)
Каквото е, такова, заради теб самата.
А относно "проблема ти"
Ако 'обичаш' две души, тръгни с втората, защото ако истински 'обичаше' първата, нямаше да се оглеждаш за втора. ;)
Just Smile :)
01-17-2014, 15:46
Никой друг освен теб, не може да ти го направи сложно, а също така и да ти го опрости... ;)
А относно "проблема ти"
Ако 'обичаш' две души, тръгни с втората, защото ако истински 'обичаше' първата, нямаше да се оглеждаш за втора. ;)
+++
Trololol
01-26-2014, 14:12
А относно "проблема ти"
Браво, давай оправдания на младите дами да се държат като гьовендии ....
Colouring
01-26-2014, 14:48
Никога не съм била съгласна с това твърдение. Това, че изведнъж започваш да изпитваш симпатии към някого, не означава, че непременно трябва да захвърляш една дълготрайна и стабилна връзка, в която са се появили евентуално някакви проблеми, и да започнеш всичко отначало. Глупаво е. Пък и винаги ще има странични фактори. Не трябва да позволяваме някакво моментно увлечение да провали едни сериозни отношения.
Вие с твоя от колко време сте заедно?
Глези се. Бъди с този, който те носи на ръце.
До някъде ми е познато. Преди имах кратка връзка с едно момче, което много ме харесваше, бях му първата и беше доста нагазил в чувства. Не исках да го късам изведнъж и се чудех как да не го нараня. Няма такъв вариант. Мина малко време и вече тотално ме дразнеше дори с това, че седи до мен и диша.
После се появи сегашният ми приятел. Излязохме на една среща и го харесах много. Казах си, че и нищо да не стане между нас, няма смисъл да си губя времето с човек, който не ми подхожда и не се разбираме.
Ако сегашният ти приятел не ти харесва, значи няма какво да правиш с него.
Tsukuda_Hiroshi
01-26-2014, 15:54
Може да поговориш с първото момче. Каза, че си му първо гадже. Може да те обича много повече от този, втория, но просто да не знае как да го покаже и дразненето да е единствения начин, който му идва на ум, за да ти привлече вниманието. Това, че втория се държи милосега не е гаранция, че след време ще е пак така. А това, че сегашния те дразни, не значи че и това ще е все така. Помисли... ;)
Браво, давай оправдания на младите дами да се държат като гьовендии ....
Кое му е гьовендииското? Спряла е да харесва/обича настоящия си приятел, някой друг е влязъл в полезрението й и тя слага край на връзката си. Не е проблем или пък курвенско, аз не го приемам за такова.
Ако 'обичаш' две души, тръгни с втората, защото ако истински 'обичаше' първата, нямаше да се оглеждаш за втора.
Несъглана съм, съжалявам. Понякога чувствата умират и се появява нов човек. Не е сложно или невиждано. Любовта не се случва един път и не остава завинаги, колкото и да ми се иска. Любовта не е константа.
Авторке, прави онова, което на теб ти се иска. Не казвам да нараняваш наред, щото тъй ти е кефнало или щото те е досърбяло. Даже напротив - гледай да минеш по възможно най-„тънкия“ начин, но не е хубаво да се ограничаваш заради някого си, пък бил той и твое гадже. Ако едни обувки са ти неудобни, ти не ги носиш понеже си дала пари за тях. На това му се казва мазохизъм.
Едит:
Това, че втория се държи мило сега не е гаранция, че след време ще е пак така. А това, че сегашния те дразни, не значи че и това ще е все така. Помисли... ;)
Това е бая вярно, да.
BeTheOne
01-26-2014, 17:38
Имай предвид, че едва ли ще сте си единствени до края на живота. По някое време нещата ще спрат. Ти решаваш кога и как. Нещата са много субективни и не може да се даде еднозначен отговор така отстрани.
На първо място трябва да си наясно със самата себе си. След това ако решиш да оставиш сегашния си приятел е хубаво да го направиш деликатно, а не да го караш да се самоубива. Обикновено човек иска това, което няма, така че помисли и за това - ако си с другото момче дали ще си окей и дали няма да ти липсва старото положение.
Във всички случаи помни, че едва ли това са хората, с които ще прекараш живота си. Прекалено дълбоките чувства водят след себе си прекалено дълбоки разочарования. От теб зависи.
Поздрави!
BeTheOne
Trololol
01-26-2014, 19:51
Кое му е гьовендииското? Спряла е да харесва/обича настоящия си приятел, някой друг е влязъл в полезрението й и тя слага край на връзката си. Не е проблем или пък курвенско, аз не го приемам за такова.
Еми сигурен съм, че нито един от двамата не знае за съществуването на другия. Тя премълчава и то не особено безпричинно. А как се нарича жена, която умишлено разиграва 2-3 и тн младежи, точно така - гьовендия, но аз лично твърдо я подкрепям. Ако нямаше такива жени, щях да имам едно доста по-скучно средно образование. Браво, мадам ние сме с теб !!!