Влез

View Full Version : Подарък....

naro 93
01-17-2014, 18:34
Помогнете ми след по-малко от месец правим 1 година с приятеля ми, но не знам какво да му подаря...никога не ме е бивало в мисленето на подаръци...ще съм ви благодарна ако ми помогнете ... :) :) :)

DarknessAngel
01-17-2014, 18:38
Зависи какво точно си представяш и с колко пари разполагаш. Може парфюм, но не е сигурно, че ще уцелиш аромата, часовник, сребърен кръст също е добра идея, според мен. Друго - щом ви е годишнина може да измислиш да го изненадаш със секси бельо, знам ли. Успех!

baby_baby
01-17-2014, 18:59
Часовник или парфюм

Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 05:30
Зависи какво точно си представяш и с колко пари разполагаш. Може парфюм, но не е сигурно, че ще уцелиш аромата, часовник, сребърен кръст също е добра идея, според мен. Друго - щом ви е годишнина може да измислиш да го изненадаш със секси бельо, знам ли. Успех!

На мен така за Св.Валентин една приятелка ми подари... секси-бельо, с което се облече. Това е супер-глупаво: мадамата да подари на приятеля си бельо, което е за нея, което ТЯ да слага, за да се чукат... Че той щом е с нея и си я харесва, няма смисъл да има нещо по нея!

Ако разполагаш с пари и знаеш, че той иска РС, лаптоп, PSP, телефон, фотапарат... НЕЩО!! - купи му го. Хората вече се радват много повече на материалното... :/

3oPuTy
01-18-2014, 07:49
^ А така! Кажи им, колко е глупаво това с бельото :?
Не, че е тъпо едно момиче да облече нещо секси, но това НЕ става за подарък :?

По темата: Поне ни кажи нещо за приятеля си.
Аз, например, за подобни поводи предпочитам да измайсторя нещо за половинката ми. Разбира се, знам к'во му е мнението за нещата, които по принцип правя и съм сигурна, че всичко сътворено от мен ще му хареса.

Hilary_
01-18-2014, 08:34
Ако ти не знаеш, кой? Сподели нещо за него?

naro 93
01-18-2014, 11:47
Ми прекалено е капризен...обича животни, ама едва ли ще се зарадва ако му подаря... не знам мислех да му взимам малки подаръчета и след това да ги опаковам....и в една голяма кутия да ги сложа всички обаче не знам какви да са...после си мислех да говоря с майка му и тя да ми помогне да измислим нещо...имам още малко време да мисля.... ://

GEMBI
01-18-2014, 11:50
Ако ти не знаеш, кой?

Yes ma'am.

3oPuTy
01-18-2014, 12:08
Леле, колко си изчерпателна ... Харесва животни и е капризен - голямо инфо!
Кажи ни с к'ви средства разполагаш. Дали би се зарадвал на нещо, свързано с вас - например нещо с ваша снимка?! А може би ще предпочете нещо практично, което да няма нищо общо с вас като двойка?! Как обичате да прекарвате времето си заедно?! Какво друго обича?! Какво сте си подарявали до сега?!

Hilary_
01-18-2014, 12:29
Вместо да се мъчиш, което очевидно правиш, питай майка му, най - добре ще е.

Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 14:07
Да, питай майка му! Това е добра идея. А може и да му подариш нещо за колата (ако има такава) - ГТП, смяна на масло... :)