View Full Version : Приятелство
Здрaвейте, хорa,
Нaвярно имa тaкa темa, но не успях дa я нaмеря и зa товa сегa я обновявaм, зaщото ми е интересно кaкво смятaте по този въпрос...
Aджебa според вaс, съществувa ли, имa ли приятелство меджу момче и момиче, мa от оновa, което дa си знaят кирливите ризи и дa си споделят всичко... ?! Продължa ли, колко време?! Споделете и личен опит...
Не, хич няма такива теми...
DarknessAngel
01-17-2014, 20:23
Да, съществува, нямам проблеми да споделям. Продължава дълго, знам от личен опит. :)
xXxPETYAxXx
01-17-2014, 21:17
При мен съществува и е продължително, но това не значи, че се получава с всички на 100%. Зависи от самите хора, при някои се получава, при други не. То същото важи и за еднополовите приятелства де. Абе в общи линии от хората зависи, не от пола.
Такам, до тук ми се потвърждава теорията...
Не, хич няма такива теми...
Никак даже.
Вярвам в такова приятелство, най-малкото споделям само с момчета. Зависи от хората дали продължава дълго или не, както и дали въобще ще просъществува.
Just Smile :)
01-17-2014, 23:24
++ страхотно е да имаш такъв приятел!
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 05:21
Аз имам такива приятелства. Мега-якото е! Дано някой ден и на теб ти се случи!
Не, не, не и НЕ! Не ми се е случвало и сигурно няма да имам този късмет.
Жените са за приятелство, мъжете за ч*кане.
AnarchyBoy
01-18-2014, 08:50
I like your style.. :lol:
Имам няколко приятели от женски пол, пичове се, ама стенят много..
CoockieMonster
01-18-2014, 13:22
Разнополвите приятелства са по-силни от еднополовите.
baby_baby
01-18-2014, 13:30
Съществува от личен опит го казвам но не при всички зависи си от хората
стенят много..
Абе то и вие "стеняте", ама айде...
На мен ми е интересно пък дали разбирате значението на думата приятелство..
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 13:59
Не съм съгласен с това... По пътя на логиката, ако аз и ти се познаваме от доста време, то това задължително трябва да означава, че ще спиш с мен ли?
Не съм съгласен с това... По пътя на логиката, ако аз и ти се познаваме от доста време, то това задължително трябва да означава, че ще спиш с мен ли?
Не е задължително, но един от двама ни би го пожелал/помислил в даден момент.
А вече дали би станало е друг въпрос.
AnarchyBoy
01-18-2014, 14:33
Развалих си мнението :/
xXxPETYAxXx
01-18-2014, 14:35
Има огромна разлика между това да се познаваш с някого от много време и това да сте приятели. Има и такива, които с години си остават просто познати.
Иначе, изказах си мнението и не съм съгласна с Hilari_, че не съществуват като цяло, но явно при нея лично няма такова(поне засега).
всичко може да се случи...хората, които не го осъзнават, или са расли под похлупак, или са коне с капаци
RapExotic
01-18-2014, 17:07
Не! Невъзможно е. Винаги едната страна ще погледне на другата, като на сексуален обект. Това е човешката природа.
elena.a.nacheva
01-18-2014, 21:30
Ами моя най-добър приятел е момче и вече сме приятели от 9 год и един на друг си знаем кирливите ризи :D
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 08:05
Има огромна разлика между това да се познаваш с някого от много време и това да сте приятели. Има и такива, които с години си остават просто познати.
Иначе, изказах си мнението и не съм съгласна с Hilari_, че не съществуват като цяло, но явно при нея лично няма такова(поне засега).
Съгласен съм, че има. Но говорим за приятели и секс. Тоест някой, който не ти е само познат. Реално, аз съм така - ако с някого се познавам от 9 години (както каза някой вече) и този човек ми се е е доказал през това време, значи мога да го смятам за приятел. Ако пък не ми се е "доказал" през времето като коректен, верен и адекватен с мен човек, няма да се познаваме чак 9 години и просто го вадя от живота си този човек.
Та... Ако примерно с Hilary_ се познаваме от 9 години(примерно), то тогава значи АЗ поне бих я считал за приятел. И от тук вече по нейната логика, че "мъжете са за чукане" си зададох въпроса: задължително ли е да сме спали, ако се смята, че сме приятели..
Но тя вече отговори де, така или иначе.
Хайде, бе, не усетихте ли вече, че все женските си пишете колко хубаво било такова приятелство... Да, то за вас, в повечето случаи, е прекрасно... Ходят ви след гъза и правят, каквото кажете "безвъзмездно"...
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 18:32
Хайде, бе, не усетихте ли вече, че все женските си пишете колко хубаво било такова приятелство... Да, то за вас, в повечето случаи, е прекрасно... Ходят ви след гъза и правят, каквото кажете "безвъзмездно"...
Ае бе! Аз съм мъжко и пак ти казвам, че такова приятелство е супер-якото!!
И к'во ако съм изпитала сексуално влечение? Не виждам какъв е проблема в това. Искала съм съм секс, понякога дори съм го получавала, в други ситуации съм искала връзка, не съм я получавала и в крайна сметка приятелствата ни все още си просперират. Т'ва, че някои хора не могат да се контролират или да си подреждат приоритетите, не значи че еди-какво-си не съществува.
Не знаех, че съществуват приятелства тип - "пожелах го, но си подредих приоритетите и вече сме приятели".
Когато правя секс, го правя с чувства и не бих се примирила да е с някой, който като добро приятелче на следващия ден ще ми сподели с коя друга го е направил "по приятелски". И тук не говоря за приоритети, а за принципи!
'Ми ти зат'ва не правиш секс. ;)
magneticfields
01-22-2014, 18:33
Да, съществува!
Tsukuda_Hiroshi
01-22-2014, 19:07
'Ми ти зат'ва не правиш секс. ;)
По твоята логика съм девствен...
Момент. Аз като правя секс не го правя, защото той е или не е спал с еди-коя-си друга.
Визирах случая, в който е била налична химия между мен и много близък мой приятел. Съответно на момента съм преценила, че няма да му понесе добре просто да се позабавляваме, т'ва ще повлияе на отношенията ни (момента с приоритетите) и съм се въздържала.
А от друга страна ми се е случвало да се запозная с момче, да правим секс, който не е бил уау и с времето сме ставали партии. К'во, да не си споделяме, 'щото някога сме си посегнали ли? Логика.
Tsukuda_Hiroshi
01-22-2014, 22:03
Имах предвид друго: Hilary_ -то каза, че когато прави секс, го прави с хора, към които има чувства. Ти й каза: "ти за това и не правиш секс". И аз правя секс само с някоя, към която имам чувства. За това ти казах, че по твоята логика трябва да съм девствен...
Cherry~♥
01-23-2014, 15:28
Да! Определено ИМА приятелство между момиче и момче (личен опит). Просто с времето си ставате като брат и сестра .
tHe_COolEst_GIrl
01-23-2014, 18:01
Разнополвите приятелства са по-силни от еднополовите.
Така е. Аз например поддържам много по-добри взаимотношения с момчета, отколкото с момичета. То при момичетата като се скарате интриги, злоба, абе сложна работа :D