Влез

View Full Version : Приятелство

seksi69
01-17-2014, 20:14
Здрaвейте, хорa,
Нaвярно имa тaкa темa, но не успях дa я нaмеря и зa товa сегa я обновявaм, зaщото ми е интересно кaкво смятaте по този въпрос...
Aджебa според вaс, съществувa ли, имa ли приятелство меджу момче и момиче, мa от оновa, което дa си знaят кирливите ризи и дa си споделят всичко... ?! Продължa ли, колко време?! Споделете и личен опит...

an7raks
01-17-2014, 20:17
Не, хич няма такива теми...

DarknessAngel
01-17-2014, 20:23
Да, съществува, нямам проблеми да споделям. Продължава дълго, знам от личен опит. :)

xXxPETYAxXx
01-17-2014, 21:17
При мен съществува и е продължително, но това не значи, че се получава с всички на 100%. Зависи от самите хора, при някои се получава, при други не. То същото важи и за еднополовите приятелства де. Абе в общи линии от хората зависи, не от пола.

an7raks
01-17-2014, 21:19
Такам, до тук ми се потвърждава теорията...

Lilanda
01-17-2014, 21:40
Не, хич няма такива теми...
Никак даже.

tori
01-17-2014, 21:44
Вярвам в такова приятелство, най-малкото споделям само с момчета. Зависи от хората дали продължава дълго или не, както и дали въобще ще просъществува.

Just Smile :)
01-17-2014, 23:24
++ страхотно е да имаш такъв приятел!

Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 05:21
Аз имам такива приятелства. Мега-якото е! Дано някой ден и на теб ти се случи!

Hilary_
01-18-2014, 08:36
Не, не, не и НЕ! Не ми се е случвало и сигурно няма да имам този късмет.
Жените са за приятелство, мъжете за ч*кане.

AnarchyBoy
01-18-2014, 08:50

I like your style.. :lol:
Имам няколко приятели от женски пол, пичове се, ама стенят много..

CoockieMonster
01-18-2014, 13:22
Разнополвите приятелства са по-силни от еднополовите.

baby_baby
01-18-2014, 13:30
Съществува от личен опит го казвам но не при всички зависи си от хората

Lilanda
01-18-2014, 13:37
стенят много..
Абе то и вие "стеняте", ама айде...

На мен ми е интересно пък дали разбирате значението на думата приятелство..

Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 13:59

Не съм съгласен с това... По пътя на логиката, ако аз и ти се познаваме от доста време, то това задължително трябва да означава, че ще спиш с мен ли?

Hilary_
01-18-2014, 14:30
Не съм съгласен с това... По пътя на логиката, ако аз и ти се познаваме от доста време, то това задължително трябва да означава, че ще спиш с мен ли?
Не е задължително, но един от двама ни би го пожелал/помислил в даден момент.
А вече дали би станало е друг въпрос.

AnarchyBoy
01-18-2014, 14:33
Развалих си мнението :/

xXxPETYAxXx
01-18-2014, 14:35

Има огромна разлика между това да се познаваш с някого от много време и това да сте приятели. Има и такива, които с години си остават просто познати.
Иначе, изказах си мнението и не съм съгласна с Hilari_, че не съществуват като цяло, но явно при нея лично няма такова(поне засега).

AliceSw
01-18-2014, 16:29
всичко може да се случи...хората, които не го осъзнават, или са расли под похлупак, или са коне с капаци

RapExotic
01-18-2014, 17:07
Не! Невъзможно е. Винаги едната страна ще погледне на другата, като на сексуален обект. Това е човешката природа.

elena.a.nacheva
01-18-2014, 21:30
Ами моя най-добър приятел е момче и вече сме приятели от 9 год и един на друг си знаем кирливите ризи :D

Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 08:05
Има огромна разлика между това да се познаваш с някого от много време и това да сте приятели. Има и такива, които с години си остават просто познати.
Иначе, изказах си мнението и не съм съгласна с Hilari_, че не съществуват като цяло, но явно при нея лично няма такова(поне засега).

Съгласен съм, че има. Но говорим за приятели и секс. Тоест някой, който не ти е само познат. Реално, аз съм така - ако с някого се познавам от 9 години (както каза някой вече) и този човек ми се е е доказал през това време, значи мога да го смятам за приятел. Ако пък не ми се е "доказал" през времето като коректен, верен и адекватен с мен човек, няма да се познаваме чак 9 години и просто го вадя от живота си този човек.
Та... Ако примерно с Hilary_ се познаваме от 9 години(примерно), то тогава значи АЗ поне бих я считал за приятел. И от тук вече по нейната логика, че "мъжете са за чукане" си зададох въпроса: задължително ли е да сме спали, ако се смята, че сме приятели..
Но тя вече отговори де, така или иначе.

an7raks
01-19-2014, 17:32
Хайде, бе, не усетихте ли вече, че все женските си пишете колко хубаво било такова приятелство... Да, то за вас, в повечето случаи, е прекрасно... Ходят ви след гъза и правят, каквото кажете "безвъзмездно"...

Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 18:32
Хайде, бе, не усетихте ли вече, че все женските си пишете колко хубаво било такова приятелство... Да, то за вас, в повечето случаи, е прекрасно... Ходят ви след гъза и правят, каквото кажете "безвъзмездно"...

Ае бе! Аз съм мъжко и пак ти казвам, че такова приятелство е супер-якото!!

babity
01-19-2014, 18:37
И к'во ако съм изпитала сексуално влечение? Не виждам какъв е проблема в това. Искала съм съм секс, понякога дори съм го получавала, в други ситуации съм искала връзка, не съм я получавала и в крайна сметка приятелствата ни все още си просперират. Т'ва, че някои хора не могат да се контролират или да си подреждат приоритетите, не значи че еди-какво-си не съществува.

Hilary_
01-20-2014, 07:47
Не знаех, че съществуват приятелства тип - "пожелах го, но си подредих приоритетите и вече сме приятели".
Когато правя секс, го правя с чувства и не бих се примирила да е с някой, който като добро приятелче на следващия ден ще ми сподели с коя друга го е направил "по приятелски". И тук не говоря за приоритети, а за принципи!

babity
01-20-2014, 15:46
'Ми ти зат'ва не правиш секс. ;)

Hilary_
01-20-2014, 16:25
Напротив.

magneticfields
01-22-2014, 18:33
Да, съществува!

Tsukuda_Hiroshi
01-22-2014, 19:07
'Ми ти зат'ва не правиш секс. ;)

По твоята логика съм девствен...

babity
01-22-2014, 20:18
Момент. Аз като правя секс не го правя, защото той е или не е спал с еди-коя-си друга.
Визирах случая, в който е била налична химия между мен и много близък мой приятел. Съответно на момента съм преценила, че няма да му понесе добре просто да се позабавляваме, т'ва ще повлияе на отношенията ни (момента с приоритетите) и съм се въздържала.
А от друга страна ми се е случвало да се запозная с момче, да правим секс, който не е бил уау и с времето сме ставали партии. К'во, да не си споделяме, 'щото някога сме си посегнали ли? Логика.

Tsukuda_Hiroshi
01-22-2014, 22:03
Имах предвид друго: Hilary_ -то каза, че когато прави секс, го прави с хора, към които има чувства. Ти й каза: "ти за това и не правиш секс". И аз правя секс само с някоя, към която имам чувства. За това ти казах, че по твоята логика трябва да съм девствен...

Cherry~♥
01-23-2014, 15:28
Да! Определено ИМА приятелство между момиче и момче (личен опит). Просто с времето си ставате като брат и сестра .

tHe_COolEst_GIrl
01-23-2014, 18:01
Разнополвите приятелства са по-силни от еднополовите.

Така е. Аз например поддържам много по-добри взаимотношения с момчета, отколкото с момичета. То при момичетата като се скарате интриги, злоба, абе сложна работа :D