Влез

View Full Version : Не мога да го разгадая! Малко помощ,моля.

miglenamarkova
01-17-2014, 22:01
Здравейте, аз съм момиче на 14. Много харесвам едно момче от нашия випуск. Напоследък обаче имам чувството, че ме отбягва. По принцип единственото време, когато и двамата сме без приятели около нас и можем да си бъбрим е понеделник сутрин. По принцип от скоро започнах да идвам по-рано защото знам, че той е том и искам да чакаме заедно и да си бъбрим повече време. Той никога не е закъснявал, а започна да закъснява по 15 минути всеки път, все едно целенасочено за да не говори с мен. Никога не ми е писал пръв, но доскоро, като му пиша ми отговаряше, а сега вече фейса изписва прочетено и след два часа още няма отговор. Снощи без да искам му изпратих снимка, на която пише, че той е последната ми мисъл преди заспиване и първата, след като се събудя. Вярно е, но още не му бях казала и не мисля, че това беше най уместният начин. След това се оправдах, че е станала грешка и съм искала да го споделя в дневника си, но мисля че тряя да е идеот за да не се сети, че е за него. Та въпроса ми е възможно ли е това момче да си пада по мен и да ме избягва от страх да не оплете конците или по-скоро няма нищо от негова страна? Приятелките ми мислят че е ужасен и че е идеот, но аз не мисля точно така. Благодаря предварително.

Just Smile :)
01-17-2014, 23:23
Може да не приема сигналите ти, както ти би искала и да си мисли, че това са приятелски чувства и симпатии. А може и да ги разбира както си трябва, но той да те приема като просто приятел. Все пак, ти не се отказвай, но не ставай и досадна. Оставяй го понякога и той да те заговори пръв. Колкото и да ти се иска да отидеш сутринта рано, за да си приказвате, закъсней една сутрин. Така той ще се замисли къде си, защото вече ще е свикнал да си там и отсъствието ти ще събуди интереса му. /Това е изтъркано, но още работи./
И така... Но като цяло най-важното е да бъдеш себе си, за да може да те хареса заради теб самата ;)
Успех! :)

Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 05:27
След като сте от един випуск, това означава, че и той е на 14. Хич да не е - на 15 е. Момчетата в тази възраст са още деца. Може да се е изплашил (знам, че звучи глупаво), може да не те хареса, може с течение на времето да ти се е издразнил за нещо и да ти се сърди, но да не казва (не знам какво сте си говорили). Според мен е малко странно това, че си му пратила снимката случайно - една моя бивша така ми прати "случайно" СМС, в който УЖ на приятелка обясняваше колко ме харесва, а аз не й обръщам внимание. В последствие тръгнахме и след време тя ми каза, че нарочно ми го е пратила. Как да е - предполагам, че ако до сега не се е сетил, то след снимката се е сетил вече за какво иде реч.
Все пак - седнете двамата и поговорете! Дори и да не се засечете в понеделник-сутрин, дръпни го в междучасията на страна и поговорете. Това е най-добрия начин за разрешаване на каквито и да е проблеми.

RapExotic
01-19-2014, 07:53
След понеделнишкя ви традиционен разговор, когато му казваш чао, го целуни по бузата. Този невербален жест е в пъти по-силен от каквито и да били думи, чатове, gif-чета и други.
:)

Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 07:57
^Ама ако пича й се е издразнил за нещо и не ще тя да го целува? Не е ли по-добре първо да си разрешат проблемите (ако има такива)? Иначе, ако всичко е наред, съм съгласен за целувката.

RapExotic
01-19-2014, 08:12
^Това тя трябва да предцени, според разговора. Ако е в лошо настроение никога не предприемай такива действия.

miglenamarkova
01-30-2014, 21:28
Мерси много