View Full Version : Как да постъпя ?
Здравейте, имам една дилема познавам хора които могат да разбират пароли за всичко и си викам я да разбием паролата на гаджето ми във Скайп и така попаднах на много интересен разговор с едно момче.Накратко щяха да се срещат с това момче и гаджето ми пише а какво да кажа на Пламен (това съм аз) и момчето вика не знам там вече измисли нещо.И сега ми вика аз ще излизам с Пламена ( една нейна приятелка) и аз викам добре.Дилемата ми дали да не събера мои хора да отидем на центъра и да му разбием главата на тоя олигофрен или моята като се върне да говоря с нея защо го е направила :)
Говори със момичето. Но ако случката се повтори, по-добре я зарежи.
Дилемата ми дали да не събера мои хора да отидем на центъра и да му разбием главата на тоя олигофрен
ГолЕм си мъж, да събираш хора да биете някой.. като си толкова смел иди сам и се разберете.Бахти смешния тип си, щял да събира хора :lol:
ей мой тва съм аз дето приятелката ти ше излиза аре идвай кат си голем играч ама да не налееш гипса само
girlwithblueeyes
01-18-2014, 10:30
Много долно ,и немъжко държание.
Теб не са ли те учили ,че има нещо наречено лично пространство?
Добре това с паролата признавам че не беше много добре ама защо ме лъже !?
Katerina.Petrova
01-18-2014, 10:58
Много долно ,и немъжко държание.
Теб не са ли те учили ,че има нещо наречено лично пространство?
А това да си уговаряш срещи с други момчета докато си имаш приятел не ти се стори долно?
А това да си уговаряш срещи с други момчета докато си имаш приятел не ти се стори долно?
Не се ядосвам това че излиза с друго момче разбирам познава хора приятели са (може би) аз се подразних че ме лъже...
girlwithblueeyes
01-18-2014, 11:03
Mi togava sedni i pogovorete
Ne e redno da te luje,no i tvoeto ne e
Ne se drujte kato decha
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=690562050989160&set=a.461394650572569.110156.170519346326769&type=1&theater
Katerina.Petrova
01-18-2014, 11:05
Не се ядосвам това че излиза с друго момче разбирам познава хора приятели са (може би) аз се подразних че ме лъже...
Щом те лъже значи не са просто приятели.
xXxPETYAxXx
01-18-2014, 12:17
Може да те лъже за да не си помислиш нещо друго, ако преди това си ѝ правил някакви фасони, че излиза с момчета. Ама, ако никога не си ѝ казвал с кого може и с кого не може да излиза, тогава вече е съмнително. От самия факт, че си ѝ разбил паролата може да се предполага и, че си прекалено ревнив, въпреки че казваш, че не е така и не я държиш изкъсо. Може да отидеш на мястото на срещата им, но САМ и без намерения за бой, уж случайно си минавал от там.
Никога не съм и казвал не излизай с този или с тази, и да ревнив съм малко в границите на нормалното
baby_baby
01-18-2014, 13:00
Чак до там ли стигна че да разбиваш на гаджето ти паролите? И ако събереш хора да ходите да го бият ще е най-голямата глупост която ще направиш по-добре поговори с нея
Иии какво да и кажа разбих ти паролата и разбрах че ще се срещаш със друго момче...
CoockieMonster
01-18-2014, 13:13
Кое е по-долно, че той е разбил паролата, или че тя го лъже в очите?
Не отивай с цел война. Мини СЛУЧАЙНО от там.
NeutralMilkHotel
01-18-2014, 13:24
Иии какво да и кажа разбих ти паролата и разбрах че ще се срещаш със друго момче...
Ми, не...Казваш "вчера те засякох в центъра, но не беше с Пламена". От там нататък налучкваш и казваш - вие се смеехте, прегръщахте и за малко щяхте да се целунете...
Като вече те е излъгала, че ще е с Пенка, а не е била е съвсем друго...
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 14:02
"Не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава" - пича си иска, ок! Твоята мадама, ако е стока, ще го сиктирдоса и няма да се занимава. Според мен добре ще е да събереш 4-5 пича и да ги хванете в крачка, но не посягай на човека, а просто целта е да сгащип твойта. Да не може да ти каже после "не е вярно".
Яко ще се получи, ако ги следите известно време без да се показвате и я снимаш с телефона как го целува или нещо такова. После й се обади, питай я къде е, с кой е и какво прави. Като ти каже, че е с приятелката си, направи се, че й вярваш и тогава изскачате с батките! ;) Наобикаляте ги да не могат да избягат и й показваш клипа. Ще бъде мммммега-якото!!! Даже ще се радвам да качиш и линк с клипа дето си я спипал!!! :) :) :)
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 14:03
Сорка за спама!
Мадамата ти изневерява (или поне се кани да го направи, но и лъжата е достатъчна!!), а ти мислиш какво обяснение да й дадеш? Изобщо няма защо да й се обясняваш! Кажи й, че не й влиза в работата как си разбрал!!
Ако не ми пукаше за нея щях да и се изплюя в лицето и да си замина, но мисля първо да я изслушам !
CoockieMonster
01-18-2014, 14:13
Слушай я, после да няма пак такава тема. Винаги втори шанс ако даваш.. я
Tsukuda_Hiroshi
01-18-2014, 14:16
"Не е това, което си мислиш..."
^ И ти от кога четеш мисли??? :lol:
Wimpy_Kid
01-18-2014, 16:27
"Не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава" - пича си иска, ок! Твоята мадама, ако е стока, ще го сиктирдоса и няма да се занимава. Според мен добре ще е да събереш 4-5 пича и да ги хванете в крачка, но не посягай на човека, а просто целта е да сгащип твойта. Да не може да ти каже после "не е вярно".
Яко ще се получи, ако ги следите известно време без да се показвате и я снимаш с телефона как го целува или нещо такова. После й се обади, питай я къде е, с кой е и какво прави. Като ти каже, че е с приятелката си, направи се, че й вярваш и тогава изскачате с батките! ;) Наобикаляте ги да не могат да избягат и й показваш клипа. Ще бъде мммммега-якото!!! Даже ще се радвам да качиш и линк с клипа дето си я спипал!!! :) :) :)
Точно.
RapExotic
01-18-2014, 17:14
Хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата, а не на сървър. Дори да си "разбил" паролата и (по скоро си я разбрал от някъде, а не разбил), ти можеш да видиш единствено абонатите и, но не и чатовете.
Т`ва да не ти е ФейсБОклук :D
Хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата, а не на сървър. Дори да си "разбил" паролата и (по скоро си я разбрал от някъде, а не разбил), ти можеш да видиш единствено абонатите и, но не и чатовете.
Т`ва да не ти е ФейсБОклук :D
Не може ли да се досетиш че съм разбрал паролата няколко дни преди този разговор, един път влезе ли се в този скайп разговора който се води независимо от кой компютър се съхранява и на моя компютър !?
RapExotic
01-18-2014, 17:24
Какато казах хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата. Няма как единият Скайп да е онлайн от два компютъра едновременно и да пише от тях. Лека вечер
:)
Аве брат не ми са спори сега аз ти казвам че става не говори глупости как при мене става ?
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 07:56
Какво стана с мадамата? Хвана ли я в крачка, кука1?
Чакайте, чакайте. Не ми се четът всички коментари, но от началото до колкото разбрах тя си е уговорила среща с него за кафе или за нещо друго? Не ми стана ясно. Ако е за кафе, проблемът е, че не ти го е казала, а не че ще излиза с него или дори самия факт, че ще излиза с друг ти е наприятен?
И още нещо: защо само третия човек да го отнася, при положение, че за тази среща се искат двама? Аз не казвам да отидеш и да я набиеш (хаха в никакъв случай!), но не мислиш ли, че и тя носи вина?
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 10:08
^Точно това дискутирахме - че третият не е виновен, а мадамата прави цялата интрига и лъже приятеля си, че ще излиза "с приятелка". И точно това казах и аз - че тя заслужава да отнесе последствията, а не момчето, дето излиза с нея, въпреки, че и той казва "излъжи приятеля си нещо".
Вчера се видяхме иии нищо просто нищо нямах сили да я попитам просто я обичам и това е какво да ви кажа не сме малки деца вече на по 18 години сме иии така...
RapExotic
01-19-2014, 11:42
Вчера се видяхме иии нищо просто нищо нямах сили да я попитам просто я обичам и това е какво да ви кажа не сме малки деца вече на по 18 години сме иии така...
И аз я обичам (мойта), ама не и позволих да ме лъже. Казах и го директно в очите. Една безобидна лъжа води след себе си 2ра и 3та. Ако не вземеш мерки още в началото ти ще си прецакания.
Обичай себе си повече. Ако си достатъчно голям (колкото твърдиш) ще разбереш, какво значи това.
fUcKsMiLe
01-19-2014, 12:06
Какато казах хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата. Няма как единият Скайп да е онлайн от два компютъра едновременно и да пише от тях. Лека вечер
:)
Възможно си е да се влиза от друг компютър в същия скайп. Моят постоянно е включен и на единия, и на другия ми компютър. Хронологията се съхранява там от където съм влязла. После като вляза/отворя скайп/ през другия компютър, ми излизат като непрочетени съобщения.
По темата: Мини случайно от там, ако те види, и кажи, че искаш да говориш с нея, ако не те види и кажи, че си минал от там и си я видял с друг човек, не с въпросната приятелка. Питай я защо те е излъгала и ако почне да се оправдава - работата е ясна. :)
Едит: сега видях, че темата е от вчера. Питай я, сериозно. Лъжите не водят до нищо хубаво. :)
Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 16:00
И какво като сте на по 18? Това означава, че трябва да й цепиш басма ли? Доста по-голям съм от теб и точно за това няма да позволявам на никоя да ми се качва на главата! Ако иска да лъже, да изневерява, да се вижда зад гърба ми с някой друг - прав й път! Аз искам до себе си човек, който ще е честен с мен, който ще ми казва, когато има проблем, който ще има смелостта да ми говори в очите!
А това, че си нямал сили да я питаш те прави да изглеждаш точно обратното на сърдития мечок от аватара ти! Стегни се малко!!!